میشه این فریمور هک شده رو با nsu آپدیت کرد؟
میشه این فریمور هک شده رو با nsu آپدیت کرد؟
سلام
دوست عزیز سوالای سخت میپرسیا
والا تا جایی که تحقیق کردم به احتمال زیاد نباید بشه
حتی پیشنهاد شده از phoenix استفاده کنید چون بعضیا نتونستن با jaf این فریم ور هک شده رو بریزن رو گوشیشون.
اگه اینطوری باشه که عالیتره
چون در روشهای قبلی با یک فرمت همه چی میپرید
اما اگه فیرمور را دستکاری کرده باشند واسه همیشه رو گوشی میمونه
من که خوشحال شدم از این خبر.
یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده که این تشخیص چهره چه کاربردی داره؟! فقط دور صورت کادر میکشه...
باید مربوط به فریمور گوشی باشه چون من 4 و 5 گوشی رو خودم تست کردم که مشکل داره و فقط صفحه سفید نشون میده. البته همراه اول میذارم یکم کار میکنه ولی گزینه های مثل سرچ رو انتخاب میکنم هنگ میکنه. با ایرانسل که کلا صفحه سفید نشون میده.
راه حل همون استفاده از مرورگرای دیگس مثل اپرا...
سلام
خب دوستان لينك فريم ور ورژن21 رو بدن ديگه.
من بيصبرانه منتظرم.
يه سوال:تشخيص چهرش كه از بين نميره؟
من كه كاربردي درش نديدم.یه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده که این تشخیص چهره چه کاربردی داره؟! فقط دور صورت کادر میکشه...
ولي خب اينم به جذابيتاش اضافه ميكنه.
Last edited by soroush20; 06-02-2010 at 16:19.
سلامي دوباره به دوستان عزيز
اونايي كه ميخوان گوشيشونو كه ورژن 20 و21هست هك كنن به اين تاپيك مراجعه كنن لطفا.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببینید وقتی گوشی صورت رو تشخیص میده در نتیجه وقتی عکس میگیرین رویه صورت فوکوس میکنه که باعث میشه عکسایی که از چهره میگیرید تار نشه.
سلام من چند مشکل با گوشی n86 دارم
هر به چند وقت خودش وصل می شه به اینترنت دلیلش چی و چکار باید کرد که چنین اتفاقی به صورت خودکار اتفاق نیفته ؟؟؟
بعضی وقت ها گوشیم از وقتی که روشنش می کنم ویبره اش هر به چند وقت کار می کنه این حالت رو چجوری غیر فعال کنم ؟؟
من قبلا n70 داشتم یه برنامه ای رو خودش بود که می شد صدای خودمون رو روی برنامه ضبط کنیم و بعد با گرفتن یک دکمه اسم اون رو بگیم و بعد اجرا می شد تو n86 می خواستم ببینم چطور می شود این کار رو کرد هر کاری کردم صدای من رو ضبط نمی کنه می شود آموزشش رو بهم بگید
یه برنامه می خواهم برای دیدن ماهواره از طریق اینترنت گوشی آیا برنامه ای که کار کنه هست چند تا من ریختم جواب نداد
من گوشیم رو آپدیت کردم آیا راهی هست برای هک کردنش خیلی از برنامه ها نیاز هست فایل سیستمی گوشی رو ببینم با
X-plore v1.34 هر کاری کردم نشونشون نمی دهد آیا کسی راهکاری داره
البته با SignSiS برنامه هایم رو هک می کنم و مشکلی از لحاظ برنامه ریختن ندارم ولی هک کردن ودیدن فایل های سیستمی مشکل منه
آیا بازی شتاب سنج دار کسی داره به من بده چون من گوشی n97 دستم بود چند وقت و چند تا بازی داشت ولی واسه این گوشی تاحالا پیدا نکردم چیزی ؟؟!!
بازی های n-gage رو چجوری نصب کنم و اینکه یه سریال رو جعبه گوشیم بوده اون رو چجوری باید استفاده کنم و از کجا بازیش رو بگیرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)