ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟![]()
ببخشيد داريوش جان من كه حرفهاي شمارو تاييد كردم موضوع چيه متوجه نمي شم؟![]()
منظورم منبع اطلاعاتی درباره همین هاست دیگه... کنجکاو شدم بدونم این بشر دوباره چه دست گلی به آب داده!!! اون هم با زبان جاوا!!!![]()
منبع خاصي نمي دونم ولي يه ويروس كار كردن كه يه ساعت تصويري متحرك هستش و موقع باز كردن تصوير گوشي خودبخود خاموش روشن ميشه
وديگه................نمي دونم![]()
من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
ممکنه ویروس باشه ؟
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
گوموش جان یه کدمخفی چیزی نداری که گوشی عکس هارو هم از تلوزیون نشون بده ؟ اگه اینم داشت دیگه خیلی عالی بود .
ممنون میشم تو که در این زمینه استادی ، یه تحقیقی بکنی ببینی می تونی کاری کنی یا نه ؟
احتمالا به خاطر تنظیمات شفافیت تصویر هستش.....اگه رو اتو باشه، بوسیله ی سنسوری که در بالای گوشی هست نور صفحه بسته به محیط تنظیم میشه....من تا حالا این ساعت رو ندیدم و نصب نکردم . اما بعضی وقتا که گوشیم تو حالت قفل کلیده و صفحش خاموشه ، وقتی یه دکمه می زنم و روشن میشه ، یه بار صفحه تقریبا ً خاموش میشه و دوباره میاد . نمیشه گفت خاموش میشه . بلکه تاریک میشه .
سلام دوستان.
من دیشب یه رنوار KC910 خریدم اما هر چی اس ام اس میفرستم چه فارسی چه انگلیسی خالی میره. حتی توی Sent هم خالی نشون میده. مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
به جمع رنواري ها خوش اومدي
گوشي رو به تنظيمات كارخونه بازنشاني كنين درست ميشه چون به سر من هم اومده![]()
بابا هندونه زير بغل ما ندين باورمون ميشه
چشم فعلا بد جوري درگير اين GPSام
به جمع مرغ ها خوش اومدی!
البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!!آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم...
شاد و پیروز باشین![]()
بابا GPS که حله
من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
تو راه هرجا گم و گور میشدیم خیلی شیک گوشیم رو درمیاوردم آدرس میدادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)