نه از هاردم نیست من رو چندتا هارد و رو چندتا سیستم دیگه هم نصب کردم همین مشکل رو داشت یه مشکل دیگست از dvd r هم نیست اون رو هم چندبار عوض کردم رم هام رو هم تکی و دوتائی تو جاهای مختلف تست کردم.
نه از هاردم نیست من رو چندتا هارد و رو چندتا سیستم دیگه هم نصب کردم همین مشکل رو داشت یه مشکل دیگست از dvd r هم نیست اون رو هم چندبار عوض کردم رم هام رو هم تکی و دوتائی تو جاهای مختلف تست کردم.
چرا ویندوز 7 اینقدر سطح صداش پایینه؟
درایور مارد بوردمم نصب کردم
من فایل بوتش رو ندارم یعنی dvd که دارم چون دانلودی بوده بوتیبل نیست ! فایل بوتش رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ من قبلا از تو داس می تونستم درایو رو فرمت کنم اما فکر کنم چون درایوم ntfs شده دیگه دستور داسشما کافیه تا سیستم رو بوسیله ی DVD ویندوز 7 بوت کنید. برید تو تنظیمات BIOS و First Boot رو از هارد به DVD-ROM تون تغییر بدید. بعد به آسانی می تونید درایوها رو دیلیت، فرمت و یا در هم ادغام کنید.
برای فرمت کار نمیکنه!
دوست عزیز ما هم داریم از 7 استفاده میکنیم ولی تا حالا اینطوری نبوده! شما از کنترل پنل کارت صوتیت رو یه تستی بکن و یا جدیدترین درایو کارت صوتیت رو دانلود کن و بنصب.
دوستان مشکل من با ویندوز 7 این هست (کادر قرمز تو عکس) ...به نظرتون چه جوری باید رفعش کرد؟!
لینک عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از مین همون مین بورد Main board , motherboard استش ...![]()
درسته, برای من هم همینطوره! صدا کم بید!
با زیاد کردن صدا مشکلی حل نمیشه! سطح صدا پائینه. درایور هم آخرین درایور صدا رو نصب کردم. ولی خب مشکله بزرگی نیستدوست عزیز ما هم داریم از 7 استفاده میکنیم ولی تا حالا اینطوری نبوده! شما از کنترل پنل کارت صوتیت رو یه تستی بکن و یا جدیدترین درایو کارت صوتیت رو دانلود کن و بنصب.![]()
دوستمون هم گفتند، مشکل احتمال میره از هارد باشه. من این مشکل رو با هارد داشتم. تست کردن رم یا جابجا کردنش هم ضرری نداره!
مطمئنی هاردت سالمه؟ رو چند تا سیستم دیگه تست کردی یعنی چی؟ چند تا سیستم دیگه با همین هارد؟ یا چند تا هارد دیگه رو این سیستم؟
اگه رو سیستم های مختلف همچین مشکلی داری، باید از DVD ویندوزت باشه!
Last edited by Linux Learner; 13-09-2009 at 22:19.
منم همین مشکل رو داشتم و جالب اینکه وقتی دوتا برنامه صدا دار باز میکردم، صدای یکیش قطع میشد! درایور ویندوز 7 صدامو گرفتم و حالا صدای کامپیوترم خیلی بلند شد!
سی دی مادربورد قدیمی و در بعضی مواقع درایور ویستا هم فایده نداره.
مدل مادربورد یا کارت صدات رو بده.
تو استارت بنویس Config و در تب Services این گزینه رو پیدا کن و تیک کنار اونو بردار! بعد ریستکردن ویندوز، دیگه نمیاد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)