ببخشید میشه راجع به قسمت قرمز رنگ توضیح بدید![]()
ببخشید میشه راجع به قسمت قرمز رنگ توضیح بدید![]()
فکر نکنم نوکیا اختراع مهمی داشته باشه به جز OVI maps که یه جایی خوندم که سامسونگ قصد داره با خرید نوکیا از gps اون توی گوشی های خودش ( و به احتمال خیلی قوی در سیستم عامل بادا ) استفاده کنه. به نظر من سامسونگ فقط gps رو کم داره
در ضمن من فقط سعی کردم متن انگلیسی خبر رو ترجمه کنم
سلام دوستان
رویترز خبر داده که شرکت تحقیقاتی Nomura در یک نوشته تحقیقاتی اعلام کرده که شرکت نوکیا که از سال 1996 تاکنون بزرگترین فروشنده گوشیهای هوشمند در دنیا بوده , جایگاه خود را به شرکت سامسونگ واگذار خواهد کرد و خود نوکیا بعد از شرکت اپل در جایگاه سوم فروشندگان جهانی گوشیهای هوشمند قرار خواهد گرفت:
همچنین موسسه تحقیقاتی گارتنر گزارش داده که اگر گوشیهای جدید نوکیا فروش مناسبی بدست نیاورند , سامسونگ در فصل سوم امسال با داشتن گوشی هوشمندی همچون Galaxy S II بر بالای میز, به بزرگترین فروشنده جهانی گوشیهای هوشمند در دنیا تبدیل خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 13-06-2011 at 21:48.
سلام
تلبت 7 اینچی گلکسی پاییز میلادی امسال خواهد آمد .
طبق خبر ، این تبلت همانند گوشی گالاکسی اس 2 ، از پردازنده دو هسته ای با فرکانس 1.2 GHz بهره میبرد.
از دیگر امکانات این تبلت میتوان به رم 1 گیگاباتی و حافظه داخلی 16 گیگ آن اشاره کرد .
همچنین گفته شده این تبلت از آخرین نسخه آندروید یعنی نسخه 2.3.4 استفاده میکنند و هنوز خبری از استفاده Honey Comb در این تبلت نیست !
شایعاتی مبنی بر امکان وجود HDMI در این تبلت نیز وجود دارد .
منبع : GSM Arena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یه سوالی داشتم.
این تبلتهای 8 و 10 اینچی سامسونگ کِی قراره بیان ایشالا؟ یک ماه قبل از عرضه آیپد 3؟
چرا سامسونگ اینجوری میکنه آخه؟؟؟ اینهمه لفت دادن برای چیه؟
سلام دوست من
در بعضی کشورها مثل آمریکا عرضه شده که میتونید اخبارشو در تایپیکهای مربوط به این تبلت پیگیری کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 17-06-2011 at 16:36.
سلام دوستان
بعد از عرضه مدیاپلیر Galaxy S 5.0 Wi-Fi در بعضی از کشورهای آسیایی این بار نوبت به کشور ایتالیا رسیده :
سلام
اخبار جدید ازGSIII
طبق آخرین اخبار احتمالا این گوشی با 1.4GHz dual core Samsung Exynos و 1GB RAM و Android 2.3.4 Gingerbread که قابلیت ویدیو چت توسط Google talk رو خم داره بیرون میاد
هنوز راجب کیفیت صفحه صحبتی نشده و تاریخ احتمالی معرفی هم همزمان با iphone5 تو سپتامبر هستش.
چرا اینقدر زود! پس اینجوری قیمت gs2 سریع افت میکنه
یه سوال خیلی وقته سامی گوشی خفن از بادا نداده قرار بود s9000 بیاد خبری ندارید؟
دوستدار شما یاشار
خدا نکنه سامسونگ نوکیا را بخره وگرنه گند میزنه به گوشیهاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)