تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 218 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر از ایرانسل استفاده می کنی و تنظیمات را هم درست انجام دادی باید به جای پورت 9201 از پورت 8080 استفاده کنی
    موفق باشی
    سيم كارتم دائمي همراه اوله- ورژن گوشي هم 22- نميدونم چرا كانكشن درست ميشه ولي ارور ميده موقع وصل شدن. گفتم شايد اينترنت همراه اول قطع شده باشه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيم كارتم دائمي همراه اوله- ورژن گوشي هم 22- نميدونم چرا كانكشن درست ميشه ولي ارور ميده موقع وصل شدن. گفتم شايد اينترنت همراه اول قطع شده باشه؟
    مطمئن باش ایراد از پورت هستش من برات یک فیلم حاظر کردم مربوط به تنظیم دستی GPRS همراه اول از لینک زیر دانلود کن و ببین
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

3. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

نه عزیز... آپدیت از خود گوشی این ویژگی رو داره که در بیشتر مواقع اطلاعات رو حفظ می کنه. بهترین شیوه آپدیت با خود نوکیا آپدیتر یا فلش بوسیله باکس و نرم افزار هست.
    با خود کامپیوتر مموریت رو فرمت کنی بهتره. فقط پیش از اون از مسیج هات و کانتکت هات پشتیبان بگیر که بعدا پشیمون نشی

شاد باشین
    سلام .
    گوشی این اواخر خیلی کند شده بود . ولی یه format mass memory انجام دادم گوشی سرحال شد.
    من یه مشکل دارم . می خوام بدونم شما رو والپر گوشیتون چی می زارین من هرچی می زارم نمی تونم تنظیم کنم که با این چرخش مشکلی نداشته باشه . یعنی یه عکسی قشنگ می زارم که تو حالت عمودی خیلی قشنگه ولی وقتی گوشیو می چرخونی یهویی می بینی نصف عکس رفته و گوشی یه قسمتشو زوم شده گذاشته به عنوان والپر. کلا اگه دوستان یه عکسی دارن که تو هر دوتا حال قشنگه واسم اینجا قرار بدن ممنون می شم.

5. این کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش ایراد از پورت هستش من برات یک فیلم حاظر کردم مربوط به تنظیم دستی GPRS همراه اول از لینک زیر دانلود کن و ببین
    امیدوارم مشکلت حل بشه
    موفق باشی
    ممنون از راهنماييت.درست شد. يك سوال ديگه. چطور ميشه ويجت براي n97 دانلود كرد.روي add content كه ميزني وصل ميشه به ovi كه خوب براي ايران غيرقابل دسترس هست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماييت.درست شد. يك سوال ديگه. چطور ميشه ويجت براي n97 دانلود كرد.روي add content كه ميزني وصل ميشه به ovi كه خوب براي ايران غيرقابل دسترس هست
    با تغییر آی پی امتحان کن یا اینکه اگر سایتی هست دانلود کن و به گوشی انتقال بده و نصب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يك سوال ديگه. وقتي كيبورد بازه و با صفحه كليد داري كار ميكني دكمه back نداره. يعني به غير از دكمه بك كه رو صفحه تاچ هستش روي كيبورد دكمه اي معادل نداره؟؟ كاركرد اصلي اين دكمه هايي كه فلش روش دارن چيه؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

Latest available software for your device:
    Version:: 22.0.110

Compare numbers:
    آخرین آپدیت اینه؟؟؟؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

Latest available software for your device:
    Version:: 22.0.110

Compare numbers:
    آخرین آپدیت اینه؟؟؟؟؟
    تا جایی که میدونم بله آخریش همونه!

و فکر نکنم تا 1 ماه بعد از ورورد N8 هیچ اپدیت جدیدی داده بشه!

ولی خود من خیلی امیدوارم که در اپدیت جدید علا.ه بر تغیرات اساسی روی پردازنده هم تغیراتی ایجاد بشه! دلیلش هم اخراج مدیرعامل نوکیا هست که بدلیل عدم رضایت مشتریها بوده! امیدوارم این بابایی که قراره مدیرعامل نوکیا بشه بیاد یه 100 200 تا فرکانس رو بالا ببره!
    (چون پردازنده ARM11 ARMv6 ARM1136J(F)-S که روی NOKIA N97 هست تا فرکانس 665 نورمال هست! یعنی اگه 231 تا فرکانس رو بالاتر ببرند هیچ مشکلی برای پردازنده ایجاد نمیشه!)

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

تا جایی که میدونم بله آخریش همونه!

و فکر نکنم تا 1 ماه بعد از ورورد N8 هیچ اپدیت جدیدی داده بشه!

ولی خود من خیلی امیدوارم که در اپدیت جدید علا.ه بر تغیرات اساسی روی پردازنده هم تغیراتی ایجاد بشه! دلیلش هم اخراج مدیرعامل نوکیا هست که بدلیل عدم رضایت مشتریها بوده! امیدوارم این بابایی که قراره مدیرعامل نوکیا بشه بیاد یه 100 200 تا فرکانس رو بالا ببره!
    (چون پردازنده ARM11 ARMv6 ARM1136J(F)-S که روی NOKIA N97 هست تا فرکانس 665 نورمال هست! یعنی اگه 231 تا فرکانس رو بالاتر ببرند هیچ مشکلی برای پردازنده ایجاد نمیشه!)
    سلام.
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی . مگه cpu یه قطعه سخت افزاری نیست . پس چطور اونا با اپدیت می تونن cpu رو ارتقا بدن و اگه می تونن این کارو بکنن چرا از همون اول این کارو نکردن.
    من که دیگه دارم از این گوشی خسته می شم . این 5800 تا حالا براش ده ها بار فیرم ور های جدید اومده ولی این 97 خاک تو سر با این همه پولی که واسش دادیم هنوز یه اپدیت درستو درمون براش نیومده.
    Last edited by daryosh999; 16-09-2010 at 00:00. دليل: اشتباه تایپی

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام.
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی . مگه cpu یه قطعه سخت افزاری نیست . پس چطور اونا با اپدیت می تونن cpu رو ارتقا بدن و اگه می تونن این کارو بکنن چرا از همون اول این کارو نکردن.
    من که دیگه دارم از این گوشی خسته می شم . این 5800 تا حالا براش ده ها بار فیرم ور های جدید اومده ولی این 97 خاک تو سر با این همه پولی که واسش دادیم هنوز یه ادیت درستو درمون براش نیومده.
    ببینید CPU یک قطعه سخت افزاری هست، ولی سرعت این قطعه با نرمافزار کنترل میشه!
    مثلا یک مرسدس بنز 300 میلیونی یک موتور 12 سلندر داره، این مرسدس هم میتونه 100KM سرعت داشته باشه هم 300 کیلومتر!
    یا مثلا CPU کامپیوتری که 2500 هست رو میشه روی 2000 هم تنظیم کرد هم روی 3000 ! ولی نباید بیشتر از حد مجاز بالا برد چون خطرناکه!

حالا دلایلی مثل مصرف کمتر انرژِی باعث میشه که سازنده های گوشی فرکانس کمتری برای CPU گوشی درنظر بگیرند!

در مورد همین 5800 فکر کنم در فریمور ورژن 20 همین کار انجام شده، که از فرکانس 369 به 434 افزایش پیدا کرده!

نظر من اینه که نوکیا منتظر N8 هست! تا فریمور ورژن 30 رو برای N97 بده بیرون! به همین دلیل هست که فریمور ه جدید بیرون نمیده! و فکر نکنم نوکیا حالا حالا از پشتیبانی N97 دستبرداره چون هنوز پیشرفته ترین عضو سری N هست البته تا زمانی که N8 وارد بازار نشده!

اگه فرکانس پردازنده تا 550 600 بالا برده شخصا عمرا این گوشی رو بفروشم، چون با این شرایط میتونم میزان فشرده سازی فیلم برداری رو تا 50% کم کنم! یعنی خیلی خیلی با کیفیتر!
    و تا حدودی نبود چیپ کرافیک رو جبران کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •