دوستان فایل هایی که پرینت کردنشون قفل شده رو با چه برنامه ای میشه قفلش رو شکست و آماده ی پرینتش کرد ؟
دوستان فایل هایی که پرینت کردنشون قفل شده رو با چه برنامه ای میشه قفلش رو شکست و آماده ی پرینتش کرد ؟
دوست من ببین این دو برنامه کارت رو راه میندازه :
خدمت شما :
PDF Password Unlocker 4.0.2.5
تایپیک PDF Unlockerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ازبرنامه Wondershare PDF Password Remover هم میتونید استفاده کنیدسایت دوم هم کلی برنامه دراین زمینه داره شاید بکارتون بیاد
تاپیک Wondershare PDF Password Remover
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه برنامه میخواستم که باهاش بتونم فایل pdf رو به فرمت epub مخصوص آیفون تبدیل کنه.
ممنونم.
لطفا یه برنامه معرفی کنید که PDF رو کامل و بدون نقص به ورد تبدیل کنه ، خسته شدم از بس نرم افزار های مختلف رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم
برنامه های Coolutils Total PDF Converter یا که Solid Converter PDF رو هم تست کنید
تاپیک Coolutils Total PDF Converter
تاپیک Solid Converter PDFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ازبرنامه سایت پایین یا ازسایت دوم که بصورت آنلاین اینکارانجام میده استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه برنامه میخواستم واسه ویرایش فایل های PDF
برنامه قوی باشه و سبک
با سلام.
بهتون این نرم افزار رو پیشنهاد می کنم :
Foxit PDF Editor v2.1.0 Build 0119
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آنلاینه که هیچ ...
دومی هم تریاله..ممنون میشم یکی دیگه لطف کنید...
سلام
من حدود 20 تا فایل پی دی اف دارم که همشون یک یا دو برگی هستن چه جوری و با چه نرم افزاری میتونم اون ها رو تو یه فایل و پشت سر هم ردیف کنم که یه فایل بشن؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)