مگه گیرت نیومد توی PC CENTER و پاساژ ملاصدرا؟!
از دالای بگیر...
WL-600g و DSL-N13
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مگه گیرت نیومد توی PC CENTER و پاساژ ملاصدرا؟!
از دالای بگیر...
WL-600g و DSL-N13
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من سرویس وایمکس بگیرید یه کم گرونه اما خوبه 3گیگ رو ماهانه میده 15 تومن. اما دیگه به خط تلفن کاری ندارید و اینکه هر جا بخواید میتونید ازش استفاده کنید( دردسر رانژه و ثابت بودن خط و....)سرعت دانلودش هم تقریبا میشه گفت 15 تا 20 هست.
دوستان که از پارس انلاین سرویس شبانه میگیرن 256 یا سرعت خودشون رو اعلام کنن یا یه تست بگذارن الان سرعت شبانش افتضاح یه چیز اونورتر شده قبلا شبانه از 1 سرعت 110 تا 140 بود بعدش دیگه شد 50 به بالا نمی یومد از دوستام که 512 دازده داشتن هم پرسیدم گفتن که شبانه ما هم 50 رسیده یعنی 1 شب سرعت همه رو چه بالا چه پایین رو یک اندازه میزنن نزدیک ای صبح ساعت 4 حدودا به بعد سرعت دانلود مثل روزانه میشد یعنی 195 تا 210 جدیدا از 1 شب تا 6 صبح برای من که اینجوریه حول محور 30 می چرخه ولی روزانش همون سرعت همیشه گی هست روزانه هم به درد نمی خوره چون حجمش کم هست الان قیمت سرویس 512 سه ماه هر ماه حجم 1 گیگ 48 تومن و 256 سه ماه هر ماه به حجم 9 گیگ 48 تومن و 128 3 ماه هر ماه 24 تومن هر ماه 1 گیگ شما برای شهرتون به نمایندگی زنگ بزنید نه اینکه در سایت مشاهده کنید
از هر کجا می خواید بگیرید بگیرید ولی از شاتل نگیرید که وضعیتش بسیار خراب هست...
چطوری خراب هست چون من متوجه نمیشم؟؟!!
من خودم شاتل دارم ولی خوب به همه توصیهمی کنم پارس آنلاین بگیرند
سرعت دانلودم هم در روز و هم در شب خوبه!!(در روز همیشه بالای 60 و در شب هم اکثرا بالای 50 )
البته قبلا هم زیاد گفته شده که مرکز به مرکز ممکن هست تفاوت وجود داشته باشه
شاتل خوب بود ولی چند ماهی هست مشکلات گوناگونی پیدا کرده.
برای نمونه چه شب و چه روز و چه رایگان و چه غیر رایگان پینگ بالا رفته. پینگ بازی و .. که 250 بود الان رسیده به 600 و 800 و حتی شاید باور نکید به 1200 هم گاهی می رسه. هیچ گونه اقدامی هم برای زدودن این دشواری انجام نمی دن.
همچنین یک چیز دیگه اینکه شما ممکنه مسافرتی چیزی براتون پیش بیاد که برای نمونه 10 روز یا 20 روز نیاز نداشته باشید از اینترنت بهره ببرید. ولی شاتل پول یک ماه رو از شما کاملا می گیره.
یعنی موعد واریز شما اگر 1 ام هر ماه باشه و اگر تمدید شما بیفته برای 21 ام و توی اون 20 روز از اینترنت استفاده نکنید. سر روز 1 ام ماه بعدی اینترنت شما قطع می شه و باید دوباره پول بریزی به حساب. یعنی برای 10 روز هزینه ی کامل یک ماه رو پرداخت می کنی
پس از پرس جو و تحقیقات بسیار متوجه شدم که این جعل حدیثی بیش نیستاین نوع مودم ها فقط قابلیت شبکه سازی دارند و بس(البته واسه خودشون بس)
سلام. بچه ها من مودم دارم. adsl قطع بود بعد از 4 ماه ميخوام وصلش كنم. براي وصل فقط هزينه رانژه خط و هزينه حجم رو ميگيرن؟؟؟؟
هزينه ديگه نداره؟؟؟
رانژه چند در مياد؟؟ 10 تومان؟؟؟؟؟
از اون شرکتی که قبلا گرفتی سوال کن ببین از رانژخارج شده یانه اگر شده باشه ومودمت تنظیم نباشه رانژوتنظیم مودم میشه 15000
دیگه هزینه adsl داری که بستگی بخودت داره
مرکز مخابرات ولیعصر هستم در حال حاضر از شاتل سرویس ECO-512 دارم. سرعت دانلود در روزم حدود 60 هست اما در شب به زور به 30 میرسه
میگن سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین خیلی بهتره حالا چه کنم
برم از پارس آنلاین بگیرم یا به امید درست شدن شاتل بشینم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)