با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟
با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟
ویندوز موبایل 6.5 رو کسی رو گوشیش نصب کرد؟
مزایا و معایبش رو میگید؟
ممنون
مشكل از رام نيست اين يه جور قابليته كه ميتونيد از settings به Motion Sensor برويد و بعد از بايين Etiquette را انتخاب كنيد و اونجا ميتونيد اين قابلبت را فعال يا غير فعال كنيد . يعني وقتي گوشي را برعكس ميگيريد صدا قطع ميشه .![]()
آخرین قیمتی که من دارم 16 گیگ با گارانتی میکروتل 570 هستش
خب وقتی میگه 24 گیگ , با گارانتی از این بهتر نیست !!!! من چیکار کنم که مایکروتل 24 گیگ رو گارانتی نمی کنه ؟؟؟؟
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
الانمکه میخحوام رام رو به JVHK1 به روز کنم تو برنامه ادیتور ذخیره نمیشه و نمیتونم اپگرید کنم - جواب بدین لطفا
بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.
تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.
علی جان شما منبعی نداری که تغییرات Wm6.5 رو نصبت به WM6.1 گفته باشه ؟؟؟ خصوصا تغییرات ریزش , من تصاویر و ... رو دیدم ولی دنبال تغییرات ریزش هستم اما منبعی ندیدم , زبان منبع مهم نیست اگر اطلاعاتی یا لینکی داری لطف کن و بزار !!!
امنيا براي تايپ نياز به قلم داره يا نه ؟ با انگشت ميشه راحت تايپ كرد؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)