تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 381 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

مگه نمیگه با گارانتی میخوام! پارسه که اصلا برد نمیخوره یا اصلا گارانتی نیست!!!
    اگه با گارانتی میخوای باید با گارانتی مایکروتل بگیری که اونم فقط 16 گیگ رو وارد میکنه فکر نمیکنم 24 گیگ رو داشته باشه! قیمت 16 گیگ هم 600 و خورده ایی هست!
    با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ویندوز موبایل 6.5 رو کسی رو گوشیش نصب کرد؟
    مزایا و معایبش رو میگید؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

گارانتي اصلي ماكروتل، سفيدشو آورده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض pause اتوماتيك

با تاچ پلیر گوش میدم. و یه چیز دیگه فهمیدم اینکه حتما مشکل از رامه چون حین کار با گوشی هم یهو خود به خود موسیقی رو pause می کنه.
    مشكل از رام نيست اين يه جور قابليته كه ميتونيد از settings به Motion Sensor برويد و بعد از بايين Etiquette را انتخاب كنيد و اونجا ميتونيد اين قابلبت را فعال يا غير فعال كنيد . يعني وقتي گوشي را برعكس ميگيريد صدا قطع ميشه .

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با گارانتی مایکروتل دقیقا چنده 16 گیگش؟
    آخرین قیمتی که من دارم 16 گیگ با گارانتی میکروتل 570 هستش

6. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مگه نمیگه با گارانتی میخوام! پارسه که اصلا برد نمیخوره یا اصلا گارانتی نیست!!!
    اگه با گارانتی میخوای باید با گارانتی مایکروتل بگیری که اونم فقط 16 گیگ رو وارد میکنه فکر نمیکنم 24 گیگ رو داشته باشه! قیمت 16 گیگ هم 600 و خورده ایی هست!
    خب وقتی میگه 24 گیگ , با گارانتی از این بهتر نیست !!!! من چیکار کنم که مایکروتل 24 گیگ رو گارانتی نمی کنه ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض کسی جواب نمیده

سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
    اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
    الانمکه میخحوام رام رو به JVHK1 به روز کنم تو برنامه ادیتور ذخیره نمیشه و نمیتونم اپگرید کنم - جواب بدین لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ویندوز موبایل 6.5 رو کسی رو گوشیش نصب کرد؟
    مزایا و معایبش رو میگید؟
    ممنون
    بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.
    تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
    البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.

10. 4 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بله من زدم ، نتیجشم چند صفحه پیش نوشتم ، تنها خوبیش فضای خالی 97 مگ بود ، اما زیاد جالب نبود ، در واقع 6.5 هم نبود ، همون 6.1 بود ، ویندوز اچ تی سی بود که یه مقدار توش تغییرات داده بودن و آیکونهاش رو عوض کرده بودن ، چون 6.5 که عکسها و فیلمهاش رو زدن اصلاً یه شکل دیگست.
    تاچ فلو هم به صورت فابریک روش بود ، از نرم افزارهای خود سامسونگ هم فقط تاچ پلیرو داشت ، اما حتی کانتکت جالب سامسونگ رو هم نداشت ، قفل صفحشم درست کار نمی کرد ، وقتیم آهنگ پخش می کردی تا صفحه خاموش می شد ، قطع می شه ، تاچ ویز هم نداشت ، حالت Divix ساپورت هم از بین رفته بود ، کلاً از حالت سامسونگ خارج شده بود و حس می کردی داری با یه گوشی HTC کار می کنی ، بخاطر مشکلاتش پاکش کردم ، به نظر ویندوز 6.1 با یرنامه های خود سامسونگ خیلی بهتره.
    البته هنوز ویندوز موبایل 6.5 به صورت رسمی ارائه نشده و به گفته سایت GSMarena نیمه دوم سال 2009 عرضه می شه و قراره که روی گوشیهای HTC Diamond 2 و HTC pro 2 و یه گوشی LG بصورت فابریک نصب بشه و برای اولین بار عرضه بشه ، اما گفته شده که پس از عرضش همه گوشیهایی که از ویندوز موبایل 6.1 استفاده می کنن می تونن ویندوزشون رو به 6.5 ارتقا بدن.
    علی جان شما منبعی نداری که تغییرات Wm6.5 رو نصبت به WM6.1 گفته باشه ؟؟؟ خصوصا تغییرات ریزش , من تصاویر و ... رو دیدم ولی دنبال تغییرات ریزش هستم اما منبعی ندیدم , زبان منبع مهم نیست اگر اطلاعاتی یا لینکی داری لطف کن و بزار !!!

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امنيا براي تايپ نياز به قلم داره يا نه ؟ با انگشت ميشه راحت تايپ كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •