این عکس ها رو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
این عکس ها رو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
نه آقا گوشی با تنظیمات پیش فرضه
فریم ورش 11
بچه یه مشکل:
من واسه بار اول تنظیمات GPRS رو روی ایرانسل با استفاده از کدش فعال کردم.همه تنظیماتش درست و بدون هیچ مشکلی با استفاده از اس ام اس فعال سازی که از طرف اپراتور برام اومد تو قسمت DESTINATION از منوی CONECTIVITY ثبت شد.
یعنی تو قسمت internet تنظیمات مربوط به اینترنتش، تو قسمت MMS تنظیمات مربوط به ام ام اس و تو قسمت uncategorized تنظیمات مربوط به ویترین ایرانسل اعمال شده بود.
ولی اشتباهی همراه با تنظیمات وایرلسم اونا رو هم پاک کردم.واسه همین دوباره کد gprs رو وارد کردم و دوباره اس ام اس حاوی تنظیمات واسم اومد، اما وقتی save کردم تنظیمات رو فقط قسمت ویترین اعمال شده بود و خبری از اینترنت و ام ام اس نبود.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
حوصله ریست هم ندارم.
کمک pls.
thanx
من یه چند تا سوال از شما دارم در مورد این گوشی اگه ممکنه جوابمو بدید
1-من الان 5610 nokia دارم همه چیز در عرض یک سال خراب شد از lcd تا بدنه و جو ایستیکش میخوام ببینم این 5800 چطور هست حساس هست یا نه؟
2-این گوشی هنگ میکنه یا نه؟؟؟ اخه بعضی وقتا بعضی ها میگم این صفحه لمسی ها زود هنگ می کنن
3-من رفتم که این گوشی رو بگیرم اما یارو گفت مال فنلاند هست درسته؟(تو این سایت و چند سایت دیگه گفتن اصلا فنلاند وجود نداره فقط چین با مجار هستش یعنی یارو دارم از خودش در میاره؟؟؟
4-راهی هست بشه فهمید که اصل هست یا نه؟؟مثلا با نگاه کردن به یه قسمت یا یه منوی بشه فهمید؟؟؟
5-این gps همین طوری کار میکنه یا باید به اینترنت وصل بشه؟؟؟ اصلا تو کل ایران کار میکنه مثلا شهرستان ها؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه 5800دارم و دوتا سوال دارم
1. چه جوری من می تونم دوربین جلوی این گوشی به عنوان عکس برداری استفاده کنم.
2.من چه طوری می تونم تاریخ این گوشی رو به شمسی برگردونم من چند تا نرم افزار روش نصب کردم اما جواب نداد من می خوام اگه می شه مناسبت هارو هم داشته باشه در ضمن من دوتا نرم افزار توهمین سالت دانلود کردم و به درد نخورد.اگه می شه کمکم کنید.
ممنون
دوربین جلوی گوشی با آپدیت جدید راه میوفته.
واسه تقویم هم باید برنامه نصب کنی یه روش هم داره ولی دنگ و فنگش زیاده اگه خواستی بگو آدرس تاپیکشو بذارم واست![]()
سلام
والا منی که خیلی ایراد گیر و مشکل پسند هستم
برای دومین بار این گوشی رو خریدم !
کیبورد فیزیکی شاید نداشته باشه اما کیبوردی داره مثل چیدمان کامپیوتر
من که مثل فشنگ تایپ می کنم باهاش
برنامه های اپگریدش هم بله همین حدود هست
نتیجه ی من سختگیر و پدر در آور گوشی : گوشی عالی هستش
حتی هنگ ازش ندیدم.
فریم ور اون گوشی هم همین بود ؟
تمامی تنظیمات رو پاک کنید و دوباره تمامی تنظیمات GPRS رو اعمال کنید.
نکته: برای من هم در قسمت uncat هستش
و هم در قسمت مخصوص خودش GPRS>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)