من؟ نه والله راسشو ميگم . ما هم به همين خيال هتل زديم بد ديديم هزار دلارو ريختيم دور . اما بعد خوشحال شديم چون نمي دونستيم كه هتل براي آدماي شهر مفتيه .
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من؟ نه والله راسشو ميگم . ما هم به همين خيال هتل زديم بد ديديم هزار دلارو ريختيم دور . اما بعد خوشحال شديم چون نمي دونستيم كه هتل براي آدماي شهر مفتيه .
![]()
گفتم كه بايد چند تا كار رو داشته باشي . فقط يه كار اصلا جواب نميده . چون كافيه همين قبر كني رو دو تا دو ساعته بزني تو دو ساعته سوم ميره قاطي باقاليا يعني نصف ميشه همه چيزش . مثلا من طلا رو امتحان كردم يه بار تو يه ساعت 14 دلار گرفتم اما چند بار كه شد ديدم تو دو ساعت 7 دلار گرفت . تفاوت كمر شكنه :(
تقریبا گرفتم قضیه رو ....
ولی هتل باز مشکوکم
شایدم هتل رو گذاشتن واسه مغازه های شهر
جمعیت بیاد چرت پرت بخره ...
اقا بازی دیگه لود نمیشه تو مرورگر من
یعنی خیلی از قسمتاش لود نمیشه چیکار کنم ؟
صٌبر کنی درست میشه
ولي مغازه ها رو من مشكوكم فكر كنم مغزه كه لول دو بشه كلي سود براي شهره . فكر كنم اين راهنماي باي خيلي ناقصه بعضي جاهاشم فقط آلماني نوشته . اما فكر كنم اشتباه نكنم و تو فروشگاههاي شهر يه خبرايي هست اگه نباشه كل بازي يه نقص داره . ياداوري كنم كه شهر سه تا مغازه داره . يكي مغازه اصلي كه همتون ديديد و يكي خياطي و يكي اسلحه . هر كدوم يه چيزايي رو ميفروشن و همه چيزو ميخرن
سرورشون داره می ترکه.برای منم ارور 500 می داد.
اره دیدمشون
فقط حیف هتل دارمد نداره ...
فكر نمي كردن تو اين مدت كم اين همه عضو بياد تو . من يادمه عضو شدم 300 نفر بيشتر نبود اما حالا رو ببين . خداييش تبليغات خوب روش جواب داد و از برنامه هاشون جلو زد . منم ديشب مجبور بودم سريع بيام و برم . يعني همينكه باز ميشد سريع دو تا كار ميدادم و خارج ميشدم چون اگه قاط ميزد تا ده دقيقه اصلا وارد نميشد .
باز الان خوب شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)