من تو 37 درصد گیر کردم
من تو 37 درصد گیر کردم
مشکلتون از کرک بازی هستش. منم این مشکلات رو داشتم.
من یادمه توی گلخانه گیر کردم هرکار می کردم جلو نمی رفت.هیچی جلوم نبود. با عوض کردن کرک دیدم که یه درخت جلوم بوده!!!!!!!!!ضمنن قلابمم خراب بود مثل شما
با عوض کردن کرک بازی درست شد.
اگه خواستید بگین کرک رو براتون بزارم
خوب دوست عزیز میشه بگی کدوم کرک رو دانلود کردی.من یه کرک دانلود کردم که حجمش پایین 100 کیلوبایت بود.اون فقط کافیه؟
اگه بازیت نسخه ی boysteam هست این کرک رو بریزی حله:
اگه v1.0 هستی دومی و یا اگر ورژن v1.1 هست اولی روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بازی رو باید از اول بازی کنید.
فرقی نمی کنه که ورژن boysteam باشه یا نه از همین کرک ها استفاده کنید.
Last edited by ...ALI...; 24-02-2010 at 20:59.
نسخه boysteam یعنی چی؟ از کجا بفهمم کدوم نسخه هستش؟
خوب یکی از راحت ترین راه ها اینه که یه کلید سمت راست بکنی روی آکنون بازی و find target رو بزنی ببینی اسم پوشه ای که بازی توش هست چیه؟؟
برای من توی پوشه بازی یه فایل به نام BmStartApp داره منظور شما از boysteam اینه؟خوب یکی از راحت ترین راه ها اینه که یه کلید سمت راست بکنی روی آکنون بازی و find target رو بزنی ببینی اسم پوشه ای که بازی توش هست چیه؟؟
منظور من توی پوشه ی بازی نیست دقیقا اسم خود پوشه ی بازی.
نه ماله منم boysteam بود با این درست شد. ببین وقتی بازی رو می خوای نصب کنی اگه آدرس جایی که بازی باید نصب شه عوض نکنی بازی توی یه دایرکتوری بنام boysteam نصب می شه.
اگه اینطوریه بهت پیشنهاد می کنم بازی رو با پچ 1.1 آپدیت نکن. برو این کرک بالا رو دانلود کن.حالا یا تو فولدر کرک خود دی وی دی هات یا اگه تو همین چیزی که دانلود کردی فایل msvcr71.dll و whysosrs.dll بود جفتشو توی system32 ویندوز و دایرکتوری binaries بازی کپی کنو راستش نمی دونم جفتش لازمه یا نه. ولی انقدر این حرفو اون حرف زدند به این نتیجه رسیدم تو جفتش بریزی مطمئن تره!
حالا فایل اصلی کرک BmStartApp.exe که دانلود کردی رو با همین فایل تو دایرکتوری Binaries بازی عوض کن
آخر سرم اگه بازیت ماله برادران boysteam هست این برادران تشخیص دادند بعضی از فیلم های بازی سانسور شه پس باید این کارو کنی تا بازیت ردیف و کامل شه:
برو تو فولدر بازی بعد برو تو فولدر Bmgame بعد برو تو Movies حالا بین این همه فایل می بینی 8 فایل آخر این فولدر یه o اولش داره این o حالا رو از اول اسمه بازی بردار. فقط فایل آخر آخری رو o1 رو از اولش بردار. پس 7 تاش o و آخریه o1 رو باید برداری
این کارا رو کردی از اول بازی کن و حرصم نخور!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)