ببین برنامه های hp media smart کار میکنه یا نه. اگر دیدی کار نمیکنه برو هم driver و هم برنامه مدیا رو از سایت hp بگیر و دانلود کن. البته همه سری 12 ها این مشکلا رو دارن. واسه یک سریش firmwareجدید گذاشته، که برطرف میشه.
ببین برنامه های hp media smart کار میکنه یا نه. اگر دیدی کار نمیکنه برو هم driver و هم برنامه مدیا رو از سایت hp بگیر و دانلود کن. البته همه سری 12 ها این مشکلا رو دارن. واسه یک سریش firmwareجدید گذاشته، که برطرف میشه.
درایور مربوط به صدا را پاک کن و دوباره تعریف کن من هم خودم این مشکل را داشتم.
سلام دوستان، من تازه یه dv6 1215 خریدم و احساس می کنم وقتی تو برقه جلوش یکمی برق داره. این عادیه؟ یا نه؟ من می ترسم یه موقع چیزی شه همه هاردم بپره.
بعد یه سوال دیگه من می تونم از رو اینترنت به ویندوز 7 آپدیت کنم؟ آخه تو اینترنت خوندم که مثل اینکه hp واسه لپتاپ هایی که بعد از june خریداری شده باشن اجازه آپدیت رایگان میده
این زمانی که من میگم از لحظه فشار دادن دکمه پاور تا لحظه ای هست که صفحه دسکتاپ ظاهر میشه . یه مدت هم که طول میکشه تا نرم افزارها اجرا بشن که اونو حساب نکردم . فک کنم اون حدود ثانیه طول میکشه .
dading جان
لپ تاپ بدی نیست نسبت به قیمتش . من اتو کد کار کردم مشکلی نداشت .دستورات متلب رو هم با سرعت قابل قبولی اجرا میکرد . در کل اگه با باتری و گرماش کنار بیایید از خریدتون پشیمون نمیشین . راستی کیفیت رنگ ال سی دیش مثه سونی نمیشه ( با سری SR مقایسه کردم )
ممنونم..اما وقتی پاک کردم..از کجا دوباره نصبش کنم؟؟
عادیه.چون اکثر پریزهای ایران ارت ندارند این مورد طبیعی.
اجازه آپدیت رایگان نمیده بلکه دی وی دی را می فرسته به آدرس شما که البته طبق معمول ایران تو این لیست نیست.
این که شما میگه داغ میکنه یعنی به لپ تاپ اسیب میرسونه؟و اینکه چند ساعت باتری نگه میداره؟
اونطوری که شما از این لپ تاپ حرف میزنین ببخشیدا من احساس میکنم از این لپ تاپ خوشتون نمیاد و انگار لپ تاپ جالبی نیست من اینطوری از صحبت های شما متوجه شدم.نمیدونم درست متوجه شدم یا نه.اگر جز به جز مزایا و معایب این لپ تاپ رو بگین خیلی خوب میشه.ممنون میشم اگه سوالاتمو جواب بدین
دوست عزیز اگه منظورتون 1225 هستش که باید بگم حتما این ریویو رو بخونید (من این لپتاب رو دارم و یک ریویو ازش نوشتم ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین 1225 و 2020 کدوم ارزش خریدن داره؟
من نفهمیدم قضیه ی این cpu ی 4 هسته ای 2020 چیه...!
یعنی چی 1.6 GHz و up to 2.8 ؟
یعنی 1.6 هست و با اور کلاک کردن به 2.8 می رسه؟
اگر cpu مدل hp 2020 واقعا 4 هسته هست چرا قیمتش از 1225 کمتر هست؟
باتشکر ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)