تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 169 از 482 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من 256 نامحدود دارم تو منطقه استقلال ماهی 56 تومن دارم میریزم تو حلقوم این داتك چن وقت پیش زنگ زدم كه سروسمو بكنم 512 حجمی گفتن كه اگه این كارو كنی باید ماهی 70 تومن بدید منم گفتم بابا من 512 با حجم 3 مگ میخوام گفتن نمیشه باید 9 گیگ اونم سرویس ویژه بگیری كه میشه ماهی 70 تومن منم گفتم غلط كردم ولم كنید...كسی می دونه چیكار میشه كرد بابا خیر سرم دارم 50 تومن ماهی پول میدم یوایوبو با بدبختی میبینم...ممنون
    این ویژه ها دیگر قضیه اش چیه؟!؟!؟!؟ هیچ توضیحی هم نزاشتن!!!!!!
    قیمت نامحدود رو هم حذف کردن....خدا بخیر کنه
    بچه های نا محدود حواسشون باشه چون معلوم نیست چه خواب شیرینی باسمون دیدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

از دوستان عزیز کسی هست که سرویس 128k نامحدود را به 256k نامحدود تغییر داده باشه ؟من چند وقت درگیر این مسئله شرکت داتک میگه فقط با ارائه مدارک شرکتی این کار امکانپذیره حالا من از کجا مدرک بیارم ؟ جون هرکسی دوست دارین راهنماییم کنید که چجور مدرکی را ببرم تا قبول کنند؟
    در ضمن برادر من از پارس آنلاین با ارائه درخواست کتبی تقاضای 256K کرد (محدود دار) اونها هم فوری قبول کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والا تا اونجا که من اطلاع دارم تو ایران از واسه خونه اجازه داشتن بالای 128 نمیدن و باید شرکتی چیزی باشی تا بهت بدن من خودم روزنامه رسمی شرکت پدرمو دادم به داتک تا قبول کردن که 256 بدن... در هر صورت من تو شرکت صبا نت دارم که واقعـآ سرویسشون عالیه تازه و اسه 3ماه 70تومن بیشتر نمیدیم!!!
    اما اینجا تو خونه 256 نامحدود داتک دارم و بدبختیم اینه که هیچ شرکت دیگه ای این منطقه خراب شده رو ساپورت نمی کنه بجز داتک اونم از این قضیه سو استفاده می کنه و میگه فقط 256 به بالا واسه منطقتون مقدوره... احتمالآ دیدن اسمش جردن و فرشته و... گفتن راحت می تونیم بچاپیمشون... البته شاتل و آسیا تک هم اینجا سرویس میدن ولی یه 2سالیه که پورتاشون پلمپ شده داره می ترکه داتکم 6ماهه اومده تازه اونم با این مسخره بازیاش...
    خدایش هرکی میاد خونمون میگه چقدر سرعت نتت گنده... واقعآ دیگه دارم کفری می شم...

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این ویژه ها دیگر قضیه اش چیه؟!؟!؟!؟ هیچ توضیحی هم نزاشتن!!!!!!
    قیمت نامحدود رو هم حذف کردن....خدا بخیر کنه
    بچه های نا محدود حواسشون باشه چون معلوم نیست چه خواب شیرینی باسمون دیدن
    زد2 جان یادته همین چند صفحه پیش گفتم که سالی که نکوست و....؟
    الان همون قضیه شده
    جالبه ها...
    قیمت های نامحدود برداشته شده.فکر کنم میخوان کلا حجمی بدن و بیخیال نامحدود بشن
    ماکه داریم کم کم به این مسخره بازی های داتک عادت میکنیم.جالب اینکه هرکسی هر غلطی توی این مملکت میکنه حتی یه نفر هم نیست بگو عمو خرت به چند
    خدا به خیر بگذرونه
    باز دوباره این داتک چه دلقک بازی میخواد از خودش راه بندازه

پ.ن:
    برای اینکه بفهمیم داتک چه قصدی داره باید یکی زنگ بزنه.من کسی بهتر از مصطفی عشقی نمیشناسم.مصطفی یالا.کار خودته
    دمت گرم یه زنگی بزنو این همه آدم رو از نگرانی در بیار
    ایشالا داش مصطفی خبر بدی برامون نداشته باشه
    والا تا اونجا که من اطلاع دارم تو ایران از واسه خونه اجازه داشتن بالای 128 نمیدن و باید شرکتی چیزی باشی تا بهت بدن من خودم روزنامه رسمی شرکت پدرمو دادم به داتک تا قبول کردن که 256 بدن... در هر صورت من تو شرکت صبا نت دارم که واقعـآ سرویسشون عالیه تازه و اسه 3ماه 70تومن بیشتر نمیدیم!!!
    اما اینجا تو خونه 256 نامحدود داتک دارم و بدبختیم اینه که هیچ شرکت دیگه ای این منطقه خراب شده رو ساپورت نمی کنه بجز داتک اونم از این قضیه سو استفاده می کنه و میگه فقط 256 به بالا واسه منطقتون مقدوره... احتمالآ دیدن اسمش جردن و فرشته و... گفتن راحت می تونیم بچاپیمشون... البته شاتل و آسیا تک هم اینجا سرویس میدن ولی یه 2سالیه که پورتاشون پلمپ شده داره می ترکه داتکم 6ماهه اومده تازه اونم با این مسخره بازیاش...
    خدایش هرکی میاد خونمون میگه چقدر سرعت نتت گنده... واقعآ دیگه دارم کفری می شم...
    داداش دلت خوشه ها
    برو خداروشکر کن که همین 256 پیزوری هم گیرت اومده
    من دوستام تازه میخوان بعد از طرف مخابرات بهشون ADSL بده.هنوز هم هنوزه هیچ شرکتی اون طرفا پشتیبانی نمیکنه.فکر نکنی جای پرت میشینن.نه بابا خیابون پیروزی هستن
    من یکی از دوستام فامیلشون از کانادا اومده بود ایران.این بنده خدا میخواسته از ایران ایمیل بزنه به شوهرش و بگه که حالش خوبه و یه سری عکس بفرسته
    دوستم میگفت تازه بعد از نیم ساعت به تونستیم صفحه یاهو رو باز کنیم و بعد از یک ساعت فقط تونست یه عکس اونم با ابعاد کوچیک بفرستیم
    این بنده خدا میگفت آمپرش چسبیده به سقف از سرعت کم اما ما نشسته بودیم میخندیدم
    دوستم میگفت وقتی بهش گفتم ما تو ایران به این چیزا عادت داریم بیشتر ناراحت شد
    تازه طرف میخواسته بیاد ایران زندگی کنه که مثه اینکه پشیمون شده بوده
    داداش این وضیعت ما
    یه آمار کوچولو هم بدم و برم
    توی پاکستان سرعت زیر 512 اصلا ندارن.512 دارنو 1 مگ و 2 مگ
    بعد فکر میکنی قیمت 512 چند؟
    25 هزار تومن
    Last edited by sms11; 02-04-2010 at 00:30.

در آغاز فعالیت mp4ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    InterNet

پيش فرض

سلام ما 23000 تومان یکساله از داتک طلب داریم چند بار زنگ زدم گفتن باید بیای با مدیریت صحبت کنی!!!
    حالا هم که کلا مبلغ بستانکاری رو از حسابمون تو سایت برداشتن!!!!
    کوفتشون بشه...
    ولی من دست از سرشون بر نمیدارم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

زد2 جان یادته همین چند صفحه پیش گفتم که سالی که نکوست و....؟
    الان همون قضیه شده
    جالبه ها...
    قیمت های نامحدود برداشته شده.فکر کنم میخوان کلا حجمی بدن و بیخیال نامحدود بشن
    ماکه داریم کم کم به این مسخره بازی های داتک عادت میکنیم.جالب اینکه هرکسی هر غلطی توی این مملکت میکنه حتی یه نفر هم نیست بگو عمو خرت به چند
    خدا به خیر بگذرونه
    باز دوباره این داتک چه دلقک بازی میخواد از خودش راه بندازه

پ.ن:
    برای اینکه بفهمیم داتک چه قصدی داره باید یکی زنگ بزنه.من کسی بهتر از مصطفی عشقی نمیشناسم.مصطفی یالا.کار خودته
    دمت گرم یه زنگی بزنو این همه آدم رو از نگرانی در بیار
    ایشالا داش مصطفی خبر بدی برامون نداشته باشه

داداش دلت خوشه ها
    برو خداروشکر کن که همین 256 پیزوری هم گیرت اومده
    من دوستام تازه میخوان بعد از طرف مخابرات بهشون ADSL بده.هنوز هم هنوزه هیچ شرکتی اون طرفا پشتیبانی نمیکنه.فکر نکنی جای پرت میشینن.نه بابا خیابون پیروزی هستن
    من یکی از دوستام فامیلشون از کانادا اومده بود ایران.این بنده خدا میخواسته از ایران ایمیل بزنه به شوهرش و بگه که حالش خوبه و یه سری عکس بفرسته
    دوستم میگفت تازه بعد از نیم ساعت به تونستیم صفحه یاهو رو باز کنیم و بعد از یک ساعت فقط تونست یه عکس اونم با ابعاد کوچیک بفرستیم
    این بنده خدا میگفت آمپرش چسبیده به سقف از سرعت کم اما ما نشسته بودیم میخندیدم
    دوستم میگفت وقتی بهش گفتم ما تو ایران به این چیزا عادت داریم بیشتر ناراحت شد
    تازه طرف میخواسته بیاد ایران زندگی کنه که مثه اینکه پشیمون شده بوده
    داداش این وضیعت ما
    یه آمار کوچولو هم بدم و برم
    توی پاکستان سرعت زیر 512 اصلا ندارن.512 دارنو 1 مگ و 2 مگ
    بعد فکر میکنی قیمت 512 چند؟
    25 هزار تومن
    یادت رفته باسه قضیه حذف تک کاربره ها نامه نوشیم و گفتیم اینکارو نکنن ولی مگر گوش کردن.... باعث شد خیلی ها منصرف بشن در ان مقطع.......
    ان رفیقت بنظرم باحات مزاح کرده بود که بیاد ایران ان هم تو وضعیت فعلی........
    کلا داتک همیشه بهارش با حالگیری همراه است.....که البته شرکت های دیگر هم دارن اضافه میشن و تعجبی هم تو این هیری بیری نداره که نگرانی مسئول های این حوضه بیشتر به اینه که بیان سرور عکس و یا فلش رو مسدود کنن تا بیان به این موارد رسیدگی کنن .
    سلام ما 23000 تومان یکساله از داتک طلب داریم چند بار زنگ زدم گفتن باید بیای با مدیریت صحبت کنی!!!
    حالا هم که کلا مبلغ بستانکاری رو از حسابمون تو سایت برداشتن!!!!
    کوفتشون بشه...
    ولی من دست از سرشون بر نمیدارم
    رفیق باید از قدیم یک پرینت از صفحه بستانکاری می گرفتی و می رفتی بخش حقوقی ( که یک روز های خاصی هستن ) تا هزینه رو بهت بدن.
    Last edited by zed2; 02-04-2010 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یادت رفته باسه قضیه حذف تک کاربره ها نامه نوشیم و گفتیم اینکارو نکنن ولی مگر گوش کردن.... باعث شد خیلی ها منصرف بشن در ان مقطع.......
    ان رفیقت بنظرم باحات مزاح کرده بود که بیاد ایران ان هم تو وضعیت فعلی........
    کلا داتک همیشه بهارش با حالگیری همراه است.....که البته شرکت های دیگر هم دارن اضافه میشن و تعجبی هم تو این هیری بیری نداره که نگرانی مسئول های این حوضه بیشتر به اینه که بیان سرور عکس و یا فلش رو مسدود کنن تا بیان به این موارد رسیدگی کنن .
    منم میگم دیگه
    هردفعه یه بازی جدید درمیاره و کسی نیست نظارتی داشته باشه.نظارت تو مملکت ما در تمامی ادارت و ارگانها در حد حرف هست.اینو با اطمینان100% میگم.اینم بگم که نشانه پیشرفته بودن یه کشور فقط ساختن بمب و موشک و مینی ناوچه نیست
    گفتم که فامیل دوستمون میخواست بیاد ایران زندگی کنه و دلش برای ایران تنگ شده بود که وقت اومده بود و یه مسیر رو 20 دقیقه ای رو 2 ساعته رفته بود و اینترنت هم اینجوری بود یه سری مسائل دیگه پشیمون شده که بیاد اینجا زندگی کنه
    اره دیگه زد2جان
    مسولین فقط بلدن روز به روز بلدن به سایتای بی ربط و باربط گیر بدن و قیلتر کنن و هی شکل صفحه قیلتر شده رو عوض کنن
    این صفحه جدیده هم کاملا توهین به شعور کاربرا هست
    میدونی چرا؟
    چون با اینکار میگن شما بلد نیستید با اینترنت کار کنید.باید از سایتایی که ما میگیم دیدن کنید و شما شعور ندارید که بفهمید کدوم سایت خوبه و کدوم بد
    خاک بر سر ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

درود
    اگر كسي هست كه از پيام نور و يزدان پناه با داتك قرار داد داره بگه كه راضي هستش؟
    من 128 و 256 حجمي براي اون دو تا منطقه مي خوام بگيرم.
    البته فعلا پورت خالي نيست!

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تارنما توسط فرهنگستان زبان و ادب فارسی به عنوان کلمه ای جایگزین وبلاگ استفاده میشه. من نمیدونم ما تو اینترنت به جز وبلاگ چیز دیگه ای نداریم !!! یعنی تو نت ما وبگاه (یعنی همون وب سایت خودمون ) نداریم!!!
    البته تارنما ترجمه تحت الفظی کلمه WebSite هست، که البته بنظر من هم مسخره است چون اینجا در انگلیسی Web یه معنی دیگه می ده.

من صفحه فیل..ینگ جدید را ترجیح می دم، حداقل یه محتوایی داره، البته به شرط اینکه زمان load شدنش بیشتر از قبلیه نباشه.

راستی من از عید به این طرف ظهرها مشکل خاموش شدن چراغ Status دارم(شرق تهران)، کس دیگه ای این مشکلو پیدا نکرده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

البته تارنما ترجمه تحت الفظی کلمه WebSite هست، که البته بنظر من هم مسخره است چون اینجا در انگلیسی Web یه معنی دیگه می ده.

من صفحه فیل..ینگ جدید را ترجیح می دم، حداقل یه محتوایی داره، البته به شرط اینکه زمان load شدنش بیشتر از قبلیه نباشه.

راستی من از عید به این طرف ظهرها مشکل خاموش شدن چراغ Status دارم(شرق تهران)، کس دیگه ای این مشکلو پیدا نکرده؟
    منم سمت شرق هستم و این مشکلو ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •