از کوون مدل u5 و i7 هست که هم کیفیت عالی داره هم باطری خوب
از کوون مدل u5 و i7 هست که هم کیفیت عالی داره هم باطری خوب
سلام به همگی دوستان
من یه Mp3 player می خوام که record هم داشته باشه ولی ترجیحا کوچیک باشه! قیمتش هم حدودا بین 80 تا 120 باشه خیلی خوبه. ولی کیفیتش خیلی برام مهم هست.
خیلی ممنون
دوستان یه 2-3 روزی تو بازار پلیر سر زدم به نظرم اومد یک کمی فرق کرده اگه کسی اطلاعات درستی داره بگه من هم آپدیت شم.
کوون: U5 /D2+/D2/i7
سن دیسک همه پلیر ها
کریتیو: استون/استون پلاس
یکی دو تا از پلیر های آی ریور
دیگه تو بازار نیست اگه هست تک وتوک. درسته؟!
معلوم نیست نسل جدید آیپاد ها چه موقع معرفی می شه ؟؟؟
![]()
Last edited by rgrgred; 29-07-2010 at 21:50.
دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی خب یه خورده ربط داره
من یه mp4 samsung 16g مدل yp-p2E دارم که تغریبا سال پیش خریدم کاملا نو فقط باهاش 4 یا 5 تا فیلم دیدم
وحالا میخوام بفروشمش اگه خریدارید برام ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100درصد در سپتامبر یعنی شهریور ... معمولا هم 9 سپتامبر ...
بنام خدا
سلام
دوستان نظرتون راجع به MP4 Creative Zen Mozaic چیه ؟( 4 گیگش)
خوبه یا نه ؟
سلام
من قصد خريد يه ركوردر خوب رو دارم
نوع كاري كه ميخوام باهاش انجام بدم ببشتر ضبط هست تا پخش ولي اگه قدرت پخش خوبي هم داشته باشه كه چه بهتر
در ضمن دوست دارم كه از باطريهاي قابل شارژ هم بشه درش استفاده كرد (كه فكر كنم اكثرا دارن اينو)
عاشق برند خاصي نيستم و بيشتر كيفيت برام مهمه
حداقل بتونه روزانه 6 ساعت برام ضبط انجام بده و از مقدار حافظه قابل قبولي هم برخوردار باشه
امكانات جانبي هم هرچه بيشتر بهتر
و اما قيمت : نمي تونم بيشتر از 150 هزينه كنم
ممنون بابت راهنمايي سريع
چون فوري فوتي بايد بخرمش
یه زنگ بزن فروشگاه دیجیتال آمار ریکردر های المپیوس رو بگیر. عموما از همه پلیر ها بهتره اگه خواستی راحت باشی تو خرید ریکردر های سونی همه سونی سنتر ها دارند این کار هایی که عموم از یک ریکردر توقع دارند همه این ها انجام میده و خیلی بیشتر. میخواد حتی ارزون ترینشون باشه
تلفن:88781016-17
Last edited by peaceful1; 03-08-2010 at 16:12.
درود
دوستان من یه پلیر خوب میخوام شما چی پیشنهاد میکنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)