اگه اسپليتر باشه پايين هر ورودي كوچيك نوشته line , modem و اينا
اگه اسپليتر باشه پايين هر ورودي كوچيك نوشته line , modem و اينا
اول از دوستان تشکر کنم
بعد این splitter رو رویه خود adsl به من دادن و سه تا جای سیم داره که یکیش lan و دوتای اون سمتش phone و modem هست..
دقیقا هم رویه دستگاه نوشته adsl splitter
سلام دوستان .
من مودم ADSL -Dlik 322t دارم.خيلي راحت كانكت مي شدم .تو راهنماي اين مودم گفته كه اگر آي پي 192.168.1.1 رو تو آدرس بار اكسپلورر بزنيد راهنمايي مياد كه مي تونيد با اون سيستم رو راه اندازي كنيد.من اينكار رو واسه كنجكاوي انجام دادم و از اون روز ديگه كانكت نمي شه.امروز هم به خاطر يه مسئله ديگه دوباره ويندوز نصب كردم اما باز هم مشكل برقراره.فكر كنم مشكل از خود مودمه و تنظيماتش به هم ريخته.چطوري مي شه اين تنظيمات رو از بين برد.
Last edited by ali zi zeperto; 20-12-2008 at 19:36.
قيمت يه دونه اسپليتر چنده؟ از کجا ميتونم بخرم؟
قمیتی نداره ، 3 _ 4 تومان بیتشر نیست ، اگه تهران هستید ، پایتخت ، بازار رضا ، پاساژ ولیعصر و این جور جاها دارن![]()
دکمه ریست رو 15 تا 20 ثانیه نگه دار تنظیم کارخونه میشه
دكمه ريست كجاست؟والا من هر چي نگاه مي كنم دكمه ريست رو نمي بينم.
احیانا پشتش یه دکمه که به سختی هم باید فشارش بدی یعنی یکم تو ممکنه باشه نیست ؟
سلام دوستان من تازه مودم گرفتم broakam و از طریق lan هم وصل شده ولی چراغ ethernet ثابت نیست و چشمک می زنه می خواستم بدونم عادیه یا مشکلی داره؟
و دیگه اینکه هر وقت از اینترنت خارج میشم باید مودم رو هم خاموش کنم و اینکه چه مدت باید روشن باشه؟و آداپتورش هم میشه همیشه به برق باشه یا باسد از برق خارج کنم؟
چراغ اترنت وقتی در حال تبادل اطلاعات از طریق اترنت باشه چشمک میزنه
از لحاظ روشن بودن مشکلی نیست ترانسم مشکل نداره تو برق باشه ولی وقتی استفاده نمیکنی خوب خاموش کنی بهتره
مودم من که 24 ساعت در حال کار شاید هفته ای چند ساعت خاموش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)