تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 298 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوست عزیز حسن جان گوشی اونقدر اعصابمو به هم ریخته که دیگه حال و حوصله ندارم با شارژرهای دیگه امتحانش کنم.از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون که در مورد باطری گوشی برام گفتین ولی باطری گوشی من در عرض این 25 روز همونه که هست و هیچ تغییری نکرده.اخه من باز هم موندم چرا این گوشی اینجوری برامون در اومد.
    بهر حال من فردا میبرم گوشی رو بفروشم اونجا از دوستم میپرسم که از باطری i8510 ایا براشون گلایه میکنند یا نه؟که بهتون میگم.
    فقط موندم چه گوشی بخرم؟
    نه مثل اینکه بهادر جان راست میگه. یعنی به نظر شما ارزش نداره یه روز دیگه صبر کنی و ببینی که مشکل باتریت به این راحتی حل شد! شما دیگه نمکشو خیلی زیاد کردی. حتا اگه باتریشم خراب باشه انقدر بد نیست که اعصاب شما بعد از 25 روز خورد بشه

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه مثل اینکه بهادر جان راست میگه. یعنی به نظر شما ارزش نداره یه روز دیگه صبر کنی و ببینی که مشکل باتریت به این راحتی حل شد! شما دیگه نمکشو خیلی زیاد کردی. حتا اگه باتریشم خراب باشه انقدر بد نیست که اعصاب شما بعد از 25 روز خورد بشه

بابا حسن اقا چرا ناراحتی؟! بزار بفروشن

کاش قبل از اینکه 8300 میگرفتم میگفتین میفروشم تا خودم بر میداشتم حداقل تا زمانی که hd میومد نگه میداشتم بعدشم با ضرر کم میفروختم .hd دار میشدم..

حالا هم اتفاقی نیفتاده هر کسی هر چی دوست داره میتونه انتخاب کنه .. کسی اجبارشون نکرده که این گوشی رو بخرن ! و کسی هم نمیتونه اجبارشون کنه که نگه دارن ... حتما حس کردن گوشی خوبیه .. حالا حس میکنن بدرد نمیخوره

در هر صورت هر چیزی که دستشون میاد مبارکشون باشه ...

(هر چی فکر میکنم میبینم 8300 نمیتونم با hd عوض کنم) کیبوردش و قیافش نسبت به hd مارو گیریفته

3. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بعضی ها خیلی پولدارن حسن بعضی ها هم خیلی بی اعصاب

.....................

آقا این ورژن آپ اینوا ایت چنده ؟؟

اینه ؟
    djhj4

چرا اینقدر سامسونگ بد اسم گذاری کرده ؟

چیه بابا

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

یک سوال این گوشی فرمت AVI ساپورت می کنه ؟ با ریختن برنامه چطور ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بعضی ها خیلی پولدارن حسن بعضی ها هم خیلی بی اعصاب

.....................

آقا این ورژن آپ اینوا ایت چنده ؟؟

اینه ؟
    djhj4

چرا اینقدر سامسونگ بد اسم گذاری کرده ؟

چیه بابا
    پس نتیجه میگیریم که هر کی اعصاب نداره یا خیلی پولداره این گوشیرو نخره
    i8510 دو تا ورژن بیشتر نداره djhj1 و djhj4 که 4 جدیدتره اسم گزاریش مشکلی نداره که. شما بگو 1 و 4

فکر کنم راه حل مشکل باتری رو پیدا کردم بزارید فردا که مطمعن شدم بهتون میگم

@ simon
    فایل های avi رو اجرا میکنه و نیازی به نرم افزار نداره

7. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

13

دوست عزیز حسن جان گوشی اونقدر اعصابمو به هم ریخته که دیگه حال و حوصله ندارم با شارژرهای دیگه امتحانش کنم.از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون که در مورد باطری گوشی برام گفتین ولی باطری گوشی من در عرض این 25 روز همونه که هست و هیچ تغییری نکرده.اخه من باز هم موندم چرا این گوشی اینجوری برامون در اومد.
    بهر حال من فردا میبرم گوشی رو بفروشم اونجا از دوستم میپرسم که از باطری i8510 ایا براشون گلایه میکنند یا نه؟که بهتون میگم.
    فقط موندم چه گوشی بخرم؟
    این اولین مورد تو این زمینه ی فروش زودهنگام i8510 نیست
    دوست عزیز قیمت پیشنهادیت چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    دیروز من هم از شر i8510 خلاص شدم و در آخر فروختمش و به جاش یه دونه n95 8gb برداشتم.
    از مغازه داره که دوستم بود در مورد باطریش سوال کردم و گفت اکثر گوشی های سامسونگ مشکل باطری دارند و خودش هم گفت اگه موبایلی میخواهی که تو باطری قوی باشه اول سونی اریکسونه و بعدا نوکیا و بعدا سامسونگ.به هر حال ما یه بار خواستیم سامسونگ بگیریم که خوب باشه ولی متاسفانه باطریش مشکل داشت.اینم بگم متاسفانه بازار دست دوم این گوشی خیلی بده یعنی گوشی رو با قیمت خیلی کمی بر میدارن من 550 تومن خریده بودم و 370 فروختم.

10. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من گوشیم سامسونگ نیست ولی از وقتی مموری گوشیو در آوردم کلی مصرف باطریش کم شده،منظورم اینه که با 8 گیگ مموری داخلی 8510 بایدم مصرف باطری داشته باشه تازه اگه مموریم بندازین روش بیشترم میشه،بی انصافی نکنید در باره این گوشی همه چی داره بایدم باطری مصرف کنه،خواهشآ اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه تو تاپیک یا به دوستان بگه که دست مغازه دارها نیفته اینا با یه زره تمیز کردن به اسم تست میفروشن به قیمت بالا فقط حق شماست که ضایع میشه.
    ممنون

12. 4 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

پس نتیجه میگیریم که هر کی اعصاب نداره یا خیلی پولداره این گوشیرو نخره
    i8510 دو تا ورژن بیشتر نداره djhj1 و djhj4 که 4 جدیدتره اسم گزاریش مشکلی نداره که. شما بگو 1 و 4

فکر کنم راه حل مشکل باتری رو پیدا کردم بزارید فردا که مطمعن شدم بهتون میگم

@ simon
    فایل های avi رو اجرا میکنه و نیازی به نرم افزار نداره
    اسمش سخته
    ضمنا من از کجا باید میدونستم که حروفش تزئینیه ؟
    کلا سامسونگ کد گذاری خوب عمل نمیکنه کد گوشی از اسمش بیشتره !!
    ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
    .................................................. .................................................. ............
    ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو

بریم سر اصل مطلب

همون طور که می دونین من برای برطرف ابهامی که واسه خودم و خیلی ها پیش اومده بود در مورد مشکل باتری8510

دو تا گوشی رو گیر آوردم که یکی مشکل باتری داشت و دیگری نداشت و باتری اون ها رو عوض کردم

شرایط آزمایش

1.گوشی بی مشکل بصورت بی گارانتی خریداری شده بود و اونی که مشکل داشت با گارانتی مایکروتل
    از نمایندگی خود شرکت(جالب اینه که گوشی و باتری نوسط مایکرو یه بار هم تست شده بودن و مشکلی نداشتن)

2.هر دو گوشی از نوع 8 گیگ بوده گوشی مایکرو ورژن 4 بود اون یکی هم صاحبش آپ کرده بود ورژن 4

3.صاحاب هردو گوشی تجربه لازم و کامل رو در زمینه گوشی های هوشمند داشتن (یکی ان95 کلاسیک و اون یکی جی 810 سامسونگ داشت قبل 8510)

4.من ازشون خواستم که میزان کارکرد گوشی رو کاملا بنویسن و تسک منجر یا هر برنامه های جک رو غیر فعال
    یا ریمو کنن

5.استفاده از گوشی ها بصورت کامل (حرف زدن ...ترنسفر دیتا با بلوتوث و وای فای ...... بازی کردن و البته گوشی دادن موسیقی بود

6.هیچ کدوم از گوشی ها مموری کارت استفاده نمی کردن
    ............................

خب تا امروز که 3 روز از عوض کردن باتری ها میگذره

در کمال تعجب گوشی ای که مشکل داشت همچنان با باتری جدید هم مشکل باتری داشت

چون باتری و فریمور یکی هستش
    ........................
    یا مشکل از شارژه یا از خود گوشی

امروز شارژر ها رو هم عوض می کنم تا ببینم مشکل از کدومه

14. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آقا من راه حل مشکل باتریرو پیدا کردم توش نه نیارید 100 % تست شده هر کی بگه نه دیگه.....

من دیشب گوشیمو شارژ کردم و حدود 1 ساعت وای فای استفاده کردم و یکم باهاش ور رفتم. بعد صبح بیدار شدم اصلاً خط کم نکرده بود. باهاش حدود 1.5 ساعت آهنگ گوش دادم و کلی چیز بلوتوث کردم و یکم بازی کردم کلی بچه ها باهاش ور رفتن یه خطش کم شد. اگه خراب بود باید 3تا خطو کم میکرد.
    یه چیزیم بگم: درست نیست که شما این گوشیرو با گوشی سونی اریکسون مقایسه کنید. آخه یه صفحه 2 اینچی با نور نصف این که سیستم عامل نداره پردازندشم یه ic در حد 50 مگاهرتزه باتری مصرف میکنه؟ باید i8510 رو با گوشیهای هم ردش یعنی سری n مقایسه کنید که باتریش در حال حاظر در n95 8gig هست

خب حالا راه حل: شما باتری رو بزنید تو شارژ تا کامل شارژ بشه بعد درش بیارید و بزارید یکم بگزره در حدی که یه خطش کم بشه بعد دوباره بزنیدش تو شارژ به همین راحتی باتریش درست میشه
    آقای ali racer عزیز شما هم اگه میشه همین کارو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •