تا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)
تا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)
شما سوالتونو در قسمت سخت افزار بگین
من نسخه ی xbox360 رو گرفتم واقعا جالبه و زیباست.
میدونم دوست عزیز
میخوام بدونم چه کارت گرافیکی برای این بازی مناسبه....
اونجا هم میرم برای تخصصیتر سوال کردن
این سوالم هم هنوز کسی جواب نداده
. آیا امکانش هست که بازیکن تو محوطه جریمه اقدام به تمارض کنه؟؟(خودشو بندازه زمین به هوای پنالتی؟؟؟)
Last edited by mehdi_vsgh; 14-10-2008 at 19:04.
ببخشيد يك سوال در فوت بال هاي ديگر توپ رو دنبال ميكرد با X ولي تو 09 چه دكمه يي است ؟
آیا امکانش هست که بازیکن تو محوطه جریمه اقدام به تمارض کنه؟؟(خودشو بندازه زمین به هوای پنالتی؟؟؟)سوال جالبی بود من هم تو همین فکر بودم که آیا میشه تمارض کرد یا نه.ولی یکی دو باری که برای من داورها پنالتی گرفتن خیلی مشکوک بود یعنی با یه برخورد بازیکنم خودشو می نداخت رو زمین و داور هم پنالتی می گرفت.اول فکر کردم خودم شستی رو زدم بعد دیدم نه فکر نم داور اشتباه کرده.که این یعنی هیجان بیشتر و بازی هم بیشتر طبیعی به نظر می رسه
نه نه
منظورم اینه که بازیکن خودشو بندازه زمین و داور به دلیل تمارض به بازیکن کارت بده..
یادمه تو Pes این قابلیت داشت
30 تومن ديگه بذار روش خيال خودتو ما را هم راحت كن يه 8600 gts بگيرتا 100-120 تومن هم میتونم پول بدم....(میخوام یه چیزی باشه که دوباره نسخه بعدی که اومد با مشکل مواجه نشم)
الان 150 تومنه!
نخواستي مي توني همين 8600 gt را بگير كه 100 تومن بيشتر قيمت نداره
سلام رفقا:
میگم کسی خبر نداره فیفا09 برای ایکس باکسهای ریجن جی کی ریلیز میشه؟؟
من نمی دونم چرا این پچ unlock برای من کار نمی کنه در ضمن fifa_09_santiago_bernabeau_patch هم همین طور نصب میشه ولی توی بازی نمیاد پچ رسمی fifa هم هصلا نمیاد روش دابل کلیک که میکنم یه صفحه سیاه میاد ولی سریع میره ..... help me
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)