اینو که ترم های قبل هم نوشته بود..تو آزاد هم تلفن گویا میگفت اگه تا دوهفته نریزید درساتون حذف میشه اما خوب تا ته ترم هیچ اتفاقی نمی افتاد !
اینو که ترم های قبل هم نوشته بود..تو آزاد هم تلفن گویا میگفت اگه تا دوهفته نریزید درساتون حذف میشه اما خوب تا ته ترم هیچ اتفاقی نمی افتاد !
سلام
من می خوام در ازمون ارشد فراگیر پیام نور شرکت کنم.
میخوام بدونم دفتر چه ثبت نام ازمون ارشد فراگیر پیام نور از کی شروع به توزیع میشه .
با تشکر
2 تا درس عمومی جدید اضافه شده .جریان چیه؟
تفسیر موضوعی نهج البلاغه و فرهنگ و تمدن اسلامی
این دو تا توی لیست ارائه دروس نبودند حالا که ترم هفتم هستم توی لیست دروس انتخاب واحد گلستان هستند.
چه خاکی به سرم بریزم من همه ی عمومی ها رو پاس کردم . اینها رو چه کار کنم؟
اينا تازه اضافه شدن . مگه نميتوني الان پاس كني
آخه به چه حسابی؟ اگر درسی قراره اضافه بشه باید از ترم اول بگن نه اینکه هر وقت میلشون کشید. پس ما تا کی توی این خراب شده بمونیم؟
تازه دیشب اخبار گفت درسی به اسم دفاع مقدس هم اضافه میشه . 6 واحد فک کن!!!![]()
دفاع مقدس براي اونايي كه تازه شروع مي كنن اضافه مي شه
سلام دوستان
خسته نباشيد
من خودم دانشجو مترجمي دانشگاه دولتي هستم ولي ميخوام در كنار رشتم ، وكالت پيام نور رو هم بخونم
ميشه راهنماييم كنيد كه چه كتابايي بايد بخونمو زمان ثبت نام واسه كنكور پيام نور كي هستش؟
مسئله ي مهم فقط كتابايي هستش كه بايد بخونم
خيلي خيلي ممنون ميشم
درضمن ميخواستم بدونم هر ترم حدودا چقدر در مياد؟مقدار پرداختيش
كسي ميتونه بهم بگه كه پيام نور اهواز رشته ي وكالت داره يا نه؟
بازم ممنون
معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور از ثبت نام دوره های جدید فراگیر پیام نور در آبان ماه و برگزاری آزمون این دوره در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد.
به گزارش خبار پیام نوردکتر معتمدی معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور گفت : مقدمات ثبت نام دوره های جدید فراگیر پیام نور در آبان ماه سال جاری فراهم و آزمون این دوره در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود.وی عنوان کرد :کلیه واجدین شرایط برای این منظور باید آبان ماه همزمان با توزیع دفترچه ها جهت ثبت نام اقدام کنند. معتمدی همچنین گفت در دوره های فراگیر دانشجویان با یکدیگر رقابت نمی کنندبلکه بر اساس یک آزمون ملاکی پذیرش می شوند یعنی کسانی که حدنصاب لازم را در این آزمون کسب کنند، به عنوان دانشجو پذیرفته می شوند؛ معاون آموزشی پیام نور حدنصاب نمره در دوره کارشناسی فراگیر را معدل 12 و حداقل نمره 10 از هر درس و در مقطع کارشناسی ارشد معدل 14 و کسب نمره 12 از هر درس اعلام کرد.
ممنونم دوست عزيز
ميشه لطف كنيد بگيد از كجا ميتونم منابع رو هم پيدا كنم؟
چه كتابايي رو بايد مطالعه كنم؟
هر رشته یا گرایشی که مورد نظرتونه می تونید منابعش رو اینجا ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)