تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 607 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان امروز می خوام برم خرید کنم بازی رو !
    لپ تاپ بنده cpu coredue 2.0 هست ! رم2 گیگ! گرافیک 9300 gs !
    به نظر شما می تونم بازی کنم ؟
    چه نسخه ایی رو خرید کنم ؟با تشکر

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حتی فکر FSX رو هم نکن! البته میتونی نصب و اجراش کنی حتی پرواز کنی بشرطی که همه چیزو رو حداقل بگذاری بری یه فرودگاه وسط بیابون! من سی پی یوم Intel E8400 3Ghz هستش با 4 گیگابایت رم و گرفیک Radeon 4870 1GB DDR5 . با این حال مجبورم خیلی جاها نرم مثلا شهرای گنده مثل نیویورک یا اینکه تنظیمات رو پایین بیارم. این از توانایی FSX نیستا! بسیار سیستم نرم افزاری بیخودی داره ( مثل تمام نسخه های قبلیش! که عملا هنوز اساس همشون یکیه! ) و مایکرو سافت نیت کرده نسخه بعدشو کاملا از پایه بریزه چون چهارچوب فعلی دیگه جوابگو نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هنوز نسخه درست و درمونش نیومده. خودمم منتظرم.
    البته من 767 Level-D رو قطعا ترجیح میدم چون کامله!

دوستی ازم سوالی کرده بود که اینجا هم پاسخ رو میگذارم:
    دانلودهای فلایت سیمولاتور معمولا لینک مستقیم ندارن ( اگر هم داشته باشن تو تالارهای گفتگوی خصوصی و پرت مطرح میشن ) و بیشتر از طریق پروتکل های P2P پخش میشن. نصب کردنشون همیشه راحت نیست ( مثلا نصب محصولات FlightOne یا PMDG ) و کرک های عجیب غریب و چند مرحله ای داره که نصب کننده باید هم کامپیوترش هم زبان انگلیسیش قوی باشه. و نکته دیگه اینکه بعضی وقتا این محصولات با هم سازگار نیستن و رو هم اثر مخرب دارن. علتش هم نقص سیستم پیکربندی خود فلایت سیمولاتوره که تمام فایلهای Gauge ( نشوندهنده ها و عقربه ها و ... ) و Module ها و Sound ها مال همه هواپیماها رو یکجا تو شاخه هایی به همین نامها می ریزه . البته محصولات برتر میان و تو همین شاخه ها زیرشاخه خودشون رو تولید میکنن تا تداخل پیش نیاد.
    فراموش نکنین در حال حاضر محصولات مجانی بسیار خوبی برای download هست که بخدا از خیلی ازون پولیهاش بهتر و دقیقتره! مثل محصولات POSKY ، IFDG و SamdimDesign یا یکی از بهترین های دنیای فلایت سیمولاتور : fs-proteam.com که سری TU-154/B/M رو مجانی تولید کرده. میشه از سایت library.avsim.net کلی دانلود عالی مجانی کرد. ( سایت ثبت نامی هست ولی مجانیه ) . توجه داشته باشین که تو فلایت سیمولاتور هر هواپیما تشکیل شده از : model - panel - sound - texture که میشه جدا هرکدوم رو خواستین جدا دانلود کنین.
    precisionmanuals.com
    flight1.com
    wilcopub.com
    captainsim.com
    commerciallevel.com
    phoenix-sim.com
    آقا مسعود میشه 767 level d یا کاپیتان سیم رو بذارید برای دانلود؟؟؟ترجیحا کاپیتان سیم
    ممنون از شما

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

نه بابا اونقدر هم وحشتناک نيست . فقط طولاني پرواز نکن چون خيلي به لپ تاپ فشار مياد. مخصوصا پردازنده.

5. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه بابا اونقدر هم وحشتناک نيست . فقط طولاني پرواز نکن چون خيلي به لپ تاپ فشار مياد. مخصوصا پردازنده.
    اگه اصرار داری با لپ تاپ بازی کنی این هست:Alienware M17x

two GeForce GTX 280M, Core 2 Extreme QX9300, 8 GB DDR3-1333, two 256 GB SSD’s in RAID0, 1920x1200 17” display, Blu-Ray player, TV tuner, Windows Vista Ultimate

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

اوووووه. بابا بنده خدا رو ناامید کردین...
    حالا اول یه تست بزن ببین خوشت میاد؟ به قول خودت از این بازی لذت می بری؟ بی خودی نری کلی خرج کنی هیچی به هیچی.
    نظر من رو بخوای با همون سیستم کار کن بعدا اگه دیدی می خوای حرفه ای کار کنی سیستم رو ارتقا بده... البته لزومی به ارتقا دادن نیست. اگه دوست داری تا حدودی با خلبانی و هوانوردی آشنا بشی به نظر من با حداقل سیستم هم کار کنی می تونی یاد بگیری. اما اگه علاقه نداری کامپیوتر بیل گیتس هم بهت بدن دو روزه ول می کنی و کلا بی خیالش می شی.
    درک همین شرایط هست که علاقه رو به وجود میاره. بعدا که به امید خدا کاپتان یه هواپیما مثل بوئینگ 747 شدین به یاد علاقه ای که امروز داشتین میافتین خیلی لذتش بیشتر می شه.
    باز هر طور که صلاح می دونین.
    امیدوارم به کسی جسارت نشده باشه.
    ممنون.

8. 2 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا مسعود میشه 767 level d یا کاپیتان سیم رو بذارید برای دانلود؟؟؟ترجیحا کاپیتان سیم
    ممنون از شما
    فدای روی ماهت این 767 level d حجمش 418 مگابایته! آپلودش که نمیتونم بکنم! چند وقت قبل دانلودش کردم و نمیدونم وضعیت الان تورنتش چجوریه. کرکش هم برخلاف نسخه fs004 ش که آسون بود یکم سخت تره باید volume id هارد دیسکت رو عوض کنی و ... ولی شما اینجا بگرد ببین چی اومده جدید:
    برا fs2004:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برا FSX :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اوووووه. بابا بنده خدا رو ناامید کردین...
    حالا اول یه تست بزن ببین خوشت میاد؟ به قول خودت از این بازی لذت می بری؟ بی خودی نری کلی خرج کنی هیچی به هیچی.
    نظر من رو بخوای با همون سیستم کار کن بعدا اگه دیدی می خوای حرفه ای کار کنی سیستم رو ارتقا بده... البته لزومی به ارتقا دادن نیست. اگه دوست داری تا حدودی با خلبانی و هوانوردی آشنا بشی به نظر من با حداقل سیستم هم کار کنی می تونی یاد بگیری. اما اگه علاقه نداری کامپیوتر بیل گیتس هم بهت بدن دو روزه ول می کنی و کلا بی خیالش می شی.
    درک همین شرایط هست که علاقه رو به وجود میاره. بعدا که به امید خدا کاپتان یه هواپیما مثل بوئینگ 747 شدین به یاد علاقه ای که امروز داشتین میافتین خیلی لذتش بیشتر می شه.
    باز هر طور که صلاح می دونین.
    امیدوارم به کسی جسارت نشده باشه.
    ممنون.
    در کل بله درسته شما اول امتحان کن بعد تصمیم بگیر. اصلا بذا بگم بهت با fs9 هم مشکل سرعت نداری هم اینکه اضافات بیشتری براش پیدا میشه. مثلا توپولوف 154 برای fsx هنوز نیومده . من اولا خیلی تب و تاب fsx رو داشتم ولی الان مجبورم هر دوتاشون رو نصب کنم چون درغیر اینصورت باید قید کلی از دانلودامو بزنم. تو کل دنیا هم کاربرهای fs2004 یا همون fs9 بیشترن.
    Last edited by Masoud.Neshat; 13-11-2009 at 23:42.

10. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کاش تو مملکتی بودیم که این شغل خلبانی یه رویا نبود. من هربار مسافرت هوایی میکنم یه هفته دیپرس میشم پاک قاطی میکنم یادم نمیره توی پرواز شیراز مشهد زاگرس برای اولین بار سوار ام دی 82 شدم که یکی از هواپیماهای مورد علاقمه ( چون واقعا شخصیت پروازی عجیبی داره) و کلی سابقه پرواز با flight one super 80 coolsky رو دارم. وقتی چشمامو میبستم تمام حالات و حرکات هواپیما مثل نحوه گاز خوردن موتوراش،تاکسی کردنش با موتور آیدل، اوج گیری تیزش ، نزولش با دماغ افتاده و... اونقدر برام آشنا بود که بغضم ترکید مسافر بقلیم بنده خدا عرب بهبهان بود فارسیشم مرخص، حیرون مونده بود من چه مرگمه...

Last edited by Masoud.Neshat; 14-11-2009 at 13:37.

12. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

کاش تو مملکتی بودیم که این شغل خلبانی یه رویا نبود. من هربار مسافرت هوایی میکنم یه هفته دیپرس میشم پاک قاطی میکنم یادم نمیره توی پرواز شیراز مشهد زاگرس برای اولین بار سوار ام دی 82 شدم که یکی از هواپیماهای مورد علاقمه ( چون واقعا شخصیت پروازی عجیبی داره) و کلی سابقه پرواز با flight one super 80 coolsky رو دارم. وقتی چشمامو میبستم تمام حالات و حرکات هواپیما مثل نحوه گاز خوردن موتوراش،تاکسی کردنش با موتور آیدل، اوج گیری تیزش ، نزولش با دماغ افتاده و... اونقدر برام آشنا بود که بغضم ترکید مسافر بغلیم بنده خدا عرب بهبهان بود فارسیشم مرخص، حیرون مونده بود من چه مرگمه...
    کاملا درکت ميکنيم چون خودمونم يه همچين داستاني داشتيم (يه کم قبل تر ميتوني خاطراتمون رو بخوني)

14. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حتی فکر FSX رو هم نکن! البته میتونی نصب و اجراش کنی حتی پرواز کنی بشرطی که همه چیزو رو حداقل بگذاری بری یه فرودگاه وسط بیابون! من سی پی یوم Intel E8400 3Ghz هستش با 4 گیگابایت رم و گرفیک Radeon 4870 1GB DDR5 . با این حال مجبورم خیلی جاها نرم مثلا شهرای گنده مثل نیویورک یا اینکه تنظیمات رو پایین بیارم. این از توانایی FSX نیستا! بسیار سیستم نرم افزاری بیخودی داره ( مثل تمام نسخه های قبلیش! که عملا هنوز اساس همشون یکیه! ) و مایکرو سافت نیت کرده نسخه بعدشو کاملا از پایه بریزه چون چهارچوب فعلی دیگه جوابگو نیست.
    سلام . .

من تنظیمات گرافیکش رو بردم . . آخر آخر . .
    به خوبی کار میکنه و گرافیکش خیلی خوب و عالی هستش. .

سیستمم .. AMD سه هسته ای 720 ، رم 4 گیگ . . ، گرافیک 9800 .. 512 ،

موفق باشید .

16. این کاربر از Hamid110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •