ببخشید اسیاتک تو نیشابور هم نمایندگی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه نداره یک شرکت خوب معرفی کنید که تو ایجا باشه و تعرفه هاش رو بگید.خیلی فوری هست چون تا یک ماه دیگه میخوام بگیرم.
ممنون میشم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ببخشید اسیاتک تو نیشابور هم نمایندگی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه نداره یک شرکت خوب معرفی کنید که تو ایجا باشه و تعرفه هاش رو بگید.خیلی فوری هست چون تا یک ماه دیگه میخوام بگیرم.
ممنون میشم
شرکت زیاد است
شما پیش شماره شهرستان و مرکز مخایبرات را وارد کنید خودش میزنه
من هم آسیاتک دارم خوزستان
ازش راضی هستم ولی اگر شبانه رایگان داشت( مثل صبانت ) واقعا عالی میشد .
سلام بچه ها یه سوالی این مودم آسیا تک روی ویستا 64 بیتی نصب میشه اگر میشه چطوریه
یه سری به سایت آسیاتک بزناگر اون جا درایورشو گذاشتن که هیچ در غیر این صورت باید از مودم lan استفاده کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
snr خط ام شد 25... یارو گفت از طرف ما مشکل نیست و احتمال زیاد از طرف خودتونه.. مثلا سیم کشی ساختمون مشکل داره.. الان من زنگ بزنم مخابرات بیان ببینن ممکنه حل بشه موضوع ؟
آقا من رفتم مخابرات خط بخرم . ميگم ميخوام خط PCM نباشه بعد رفتم پيش مدير گفت ديجيتالي از مركز انتخاب ميشه ما نميدونيم چيه. شانسي هستش. گفتم خوب براي ADSL ميخوام گفت كه خيلي ها گرفتن مشكل نداشتن. گفت PCM مشكل نداره خط هاي ما استاندارد هستش ولي شركتهاي ADSL ميرن دستگاههاي استوك ميارن براي همين با PCM جواب نميده و نويز ميندازه.
حالا من خط خريدم تا فردا بيان وصل كنن ببينم چي از آب در ميادش. ولي عجب جامعه اي داريم . خيلي باحاله. اون از شركتهاي اينترنتي اينم از مخابرات. اگه دستگاهاشون استوك هست اجازه كار ندن به اينا. مگه قرارا نبود خود مخابرات ارائه بده
این چه مسخره بازی ایه که آسیا تک درآورده؟
روزی 10 بار میگه فلان روز به آخر اعتبارتون مونده.
مگه خودم نمیدونم که چپ و راست یاد آوری میکنن.
آدمای الاف نشستن سیستم راه انداختن...
بچه ها میدونید اگه بخوایم از پولی که تو وضعیت مالی اسیاتک باقی مونده استفاده کنیم باید چیکار کنیم ؟ مثلا الان 3000 تومان همانطور که تو عکس میبینید تو ذخیره مالی دارم حالا میخوام با استفاده این یه گیگ حجم بخرم باید چیکار کنم ؟
![]()
Last edited by Greedy; 11-08-2009 at 16:17.
اره به خدا، دهنمون رو نموده !![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)