نوشته شده توسط omid.com
ممنون اميد برنامه محافظت از ویس و جلوگیری از فریز شدن را ميزاشتي بهتر بود من يكمي گشتم پيدا نكردم.
نوشته شده توسط omid.com
ممنون اميد برنامه محافظت از ویس و جلوگیری از فریز شدن را ميزاشتي بهتر بود من يكمي گشتم پيدا نكردم.
اميدجان مرهرچي گشتم نبود بي زحمت يا شماره صفحه روبده يايه جاي ديگه بزار خيلي گلينوشته شده توسط omid.com
دادا بسم الا...
کارت در امد![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اتصال همزمان با دو آی دی در یاهو
سلام بچه ها
آقایون فقط نگین تکراری که هرچی گشتم پیدا نکردم می تونین کمکم کنید برا همین امشب لازم دارم اگه می تونین کمکم کنید
ممنون
دیگه اگه ورژن 1000000 هم بیاد کار می کنه
یا علی
با تشكر از tornado2800
![]()
امیر جان و لاینز عزیزنوشته شده توسط amir khatar
داریم تمامی صفحات تاپیک رو با ناشناس گل بصورت لیست درمیاریم و در صفحه اول قرار خواهیم داد
اگه یه کم صبر کنید میتونید لیست تمامی برنامه ها و صفحه مربوط رو داشته باشید و به راحتی هرچه تمام تر برنامه مورد نیازتون رو پیدا کتید
منم نگاه میکنم اگه قبلش پیداشون کردم روی چشم
موفق باشید
اشکان جان دعوتنامه پرشین گیگ رو برات فرستادم دادشی
به روز رسانی سوک
socks5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTTP proxy
نوشته شده توسط reza3600
میتونی از ضد بوت ها استفاده کنی
و پی ام هات رو ببندی
و یا یکی از ضد بوت های که در تاپیک گذاشتم و پک های ارسالی رو به فرستنده برمیگردونه استفاده کنی
فقط خدایش خودت بگرد و یا صبر کن لیست حاضر بشه
موفق باشی
من يه برنامه مي خوام كه اتوماتيك وارد اتاقهاي ياهو بشه و براي تمام اعضاي روم يك پيغام خصوصي بفرسته.
سلام
اميد جون واشكان جون خيلي با حاليد دستتون درد نكنه كه مي خواهيد كل تاپيك را ليست كنيد.
خداييش خيلي وقت مي برد تا دنبال يه برنامه كه مي خواستيم بگرديم.
به هر حال خيلي ممنون.
3 .4 صفحه قبل 5 .6 تاش پشت سر هم هست برگرد به صفحات قبلی پیداشون میکنینوشته شده توسط irancity
موفق باشی
به روز رسانی سوک 5 برای دوستان وی سی کش
این 350 تا سبز
اینم 431 عدد سبز
با تشکر از دوست خوبم باربد
از پی سی نید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)