مدل های کانسپ که معرفی میشن گاهی اوقات هیچ وقت تولید نمیشن
اما خوب شرکت ها برای اینکه ایده های طراحی و تکنولوژی رو برای نسل های آینده خودروسازی نشون بدن
خودروهای کانسپت معرفی میکنن که این ولوو هم یکی از اون کانسپت هاست.
مدل های کانسپ که معرفی میشن گاهی اوقات هیچ وقت تولید نمیشن
اما خوب شرکت ها برای اینکه ایده های طراحی و تکنولوژی رو برای نسل های آینده خودروسازی نشون بدن
خودروهای کانسپت معرفی میکنن که این ولوو هم یکی از اون کانسپت هاست.
من چند ساعتی در مورد این مدل تحقیق کردم کلا شرکت ولوو وجود همچین کامیونی رو رد کرده.مثل اسکانیا های r1000و r800 که اونا هم هنوز تکلیفشون مشخص نیست که اصلا از
کجا اومدن خیلی جاها نوشته شده که این مدل ها توسط یک شرکت طراحی شده و اسکانیا اصلا هیچ حمایتی نکرده که این ها قراره تولید بشه یا اصلا کانسپت هست!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 04-09-2012 at 15:20.
گاهی بعضی از دانشجو های طراحی برای پروژه های درسی خودشون اقدام به طراحی مدلهایی میکنند
این مدلها بعدا با رندر و مدل سازی های اولیه بسیار شبیه یک مدل واقعی دیده میشند
بیشتر این طرح ها برای ترغیب دفاتر طراحی هم استفاده میشه مثلا یک دانشجو با کار بر روی ایده های جدید و با ارسال اون ایده ها به عنوان رزومه کاری به یک دفتر طراحی اونها رو ترغیب میکنه تا اون رو استخدام کنند
و این هم لینکی در مورد کامیون جدید ولوو و یک تصویر هم از ماکت این مدل برای دوستاران ماکتها کامیون میذارم تا ببینید چقدر عقب موندیم این کامیون وارد بازار شده و ماکت های اون هم تولید شده ما هنوز ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اینارو امروز یکی از دوسام(رضا)تو پلیس راه دماوند که خفتشون کرده بود گرفته
یه سوال گنده تو ذهنم هست که این عراقیا اینجا چیکار میکنن من خودم چند بار تو فیروزکوه و رشت هم دیدمشون
عکس های پیوست شده بزرگتر هستن.
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 06-09-2012 at 19:26.
صادرات زيادي به عراق داريم، از تره بار و ميوه و مواد غذايي خشك و فاسد شدني و تجهيزات و ماشين آلات و... بگير تا فرآورده هاي سوختي و روغنهاي صنعتي و مصالح ساختمان.
اينها هم براشون به صرفه است كه خودشون بيان و برن، ظاهرا اينجوري هم از توبره ميخورن هم از آخور....
احتمال زياد بخشي از واردات قاچاق هم توسط همينها و با هماهنگي خاص صورت ميگيره، مثل تلويزيونهاي ال سي دي كه توي كردستان پر شده.
آخه اینا فقط تانکر دارن کفی چادری بغل دار و یخچال اینا ندارن فقط حمل سوخت من شنیدم اینا نفت میارن گازوئیل و بنزین میبرن یا بر عکس نمیدونم ولی خب سمت شمال ایران نه پالایشگاهی هست نه چیزی!!
که اینا سوخت ببرن اونجا اکثرا میرن همون سمت بوشهر و خوزستان و اونطرفا حالا نمیدونم چرا میان طرف شمال شاید میرن کشور های دیگه مثل ترکمنستان!
سلام یکی از دوستام(از بچه های همین فرومه) چند تا عکس تو جاده فیروزکوه قائمشهر گرفته.هر چند روز کی دوتاشون رو میزارم
scania 164L 480HP v8
دوستم میگفت لباس آبیه خیلی خوب فارسی بلد بود
معلوم نیست پی سی چه مرگشه نشد اون یکی عکس رو هم بزرگ بزارم![]()
دلیل حضور این همه تانکر عراقی بخصوص بخش کردستان عراق اینه که خط لوله کرکوک به ترکیه ظرفیتش کم شده و خیلی وقتا منفجرش میکنن
بهترین راه انتقال نفت خام عراق این تانکرها هستن به هر جایی هم میبرن درستش اینه که هر جا که امریکا هست میبرن .
بیشتر واردات و ترانزیت غیر نفتی عراق رو ایرانی ها انجام میدن .
یک سری عکس خاص دارم که توی ایدت بعدی پست خدمت دوستان ارایه میدم عکسهای جالبی هستند /
اینم یه سری عکس جدید.
تانکر های خیلی غولی دارن فکر کنم به خاطر این که بتونن سوخت بیشتری حمل کنن تانکر های به این بزرگی دارن.
بعد من خیلی شنیدم این ها خیلی بد رانندگی میکنن یه بار یه برنامه تو تلوزیون فقط داشت تصادفات این عراقی ها و طرز رانندگیشون نشون میداد!
خدایی من هم زیر پام همچین ماشین هایی بود تند میرفتم اکتروس های 580 و500و بعضی اوقات 610 اسب بخاری که راننده های ما باید در حسرتشون بمونن
و با کامیون های دهه 50و40و 60 رانندگی کنن...
اسکانیا 124L 420HP
اینم یه اکتروس 1841
این اکتروس های 1841 ماشین های خیلی به صرفه و کم استهلاکی هستن ترکیه ای ها خیلی از این ماشین مخصوصا از نسل سومش استفاده میکنن.
خدايي ماشيناشون ماشينه . يه اكتروس هاي من ميبينم اينجا سقف بلند كنارش وايميسي ميبيني چه عظمتي داره خدا ! 1853 و 1857 هم ديدم به خدا يه بارم جديدا كه 1861 بلك اديشن
چون اكثرا از مرز پرويز خان قصر شيرين كرمانشاه وارد خاك ايران ميشن. و 90% هم كرد هستن . البته من رانندگي بد ازشون نديدم . تو جاده باهاشون چراغ بازي و بوق بوق بازيم ميكنن حال ميدن خدايي
پلاك هايي مثل سليمانيه - دهوك- هولير - كركوك -كرد هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)