تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 241 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    وقتی لپ تاپ و روشن میکنم و وارد میشه چیزایی که فکر کنم مربوط به ویروس میشه میاد که وقتی رو ok کلیک کنم میره
    همینطور موقع خاموش کردنEnd Now
    میشه کمک کنید
    ممنون.
    عزيز شما اولا يه تاپيك مجزا واسه خودتون باز كنين در ثاني از ارور هايي كه بالا مياد بيشتر توضيح بدين مثلا اسمشون چيه ؟ از انتي ويروس استفاده ميكنين ؟ بيشتر ويروس ها باعث روي دادن خطا تو سيستم ميشن .

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فلش 16 گیگ kingston وقتی ویروس یابی کردم و پاک کردم بعد فرمتش کردم الان هرچی فایل توش میریزم و وقتی فلش رو از کیس جدا میکنم بعد دوباره وصل میکنم فایل هایی که توش ریختم وجود ندارد هجم رو گرفته ولی نیست بصورت هیدن هم نگاه کردم چیزی ندیدم آیا باید کار خاصی کرد ممنون

در آغاز فعالیت nasamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    كامپيوتر من شديد ويروسي شده و صفحه سرچ ويندوزمم خاليه نميتونم سرچ كنم و هيچ آنتي ويروسيم نه ميتونم نسب كنم نه ميتونم از آنتي ويروسايي كه نسب هستند استفاده كنم.و هر كدوم از اين برنامه هايي كه شما گذاشتين رو دانلود ميكنم نسب نميشه.لطفا كمكم كنيد.
    1 سوال:وقتي صفحه ي فاير فاكس و باز ميكنم چه توي اينترنت باشم چه نباشم صفحه ي سايتي به نام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) كه ----- شده ميخواستم بدونم اين سايت ويروسه؟
    خيلي ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فلش 16 گیگ kingston وقتی ویروس یابی کردم و پاک کردم بعد فرمتش کردم الان هرچی فایل توش میریزم و وقتی فلش رو از کیس جدا میکنم بعد دوباره وصل میکنم فایل هایی که توش ریختم وجود ندارد هجم رو گرفته ولی نیست بصورت هیدن هم نگاه کردم چیزی ندیدم آیا باید کار خاصی کرد ممنون
    شما سیستم رو ویروس یابی کردید ؟ به احتمال زیاد ویروس دارین .
    احتمالا فایل های شما علاوه بر مخفی بودن ، سیستمی هم شدن . به مسیر زیر برو :
    Folder Option > view و تیک دو گزینه زیر نشان دادن فایلای مخفی یعنی Hide Protected Operations ... رو بردار و ok

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    كامپيوتر من شديد ويروسي شده و صفحه سرچ ويندوزمم خاليه نميتونم سرچ كنم و هيچ آنتي ويروسيم نه ميتونم نسب كنم نه ميتونم از آنتي ويروسايي كه نسب هستند استفاده كنم.و هر كدوم از اين برنامه هايي كه شما گذاشتين رو دانلود ميكنم نسب نميشه.لطفا كمكم كنيد.
    1 سوال:وقتي صفحه ي فاير فاكس و باز ميكنم چه توي اينترنت باشم چه نباشم صفحه ي سايتي به نام
    کد:
    ) كه ----- شده ميخواستم بدونم اين سايت ويروسه؟
    خيلي ممنون.
    احتمال داره سایتی باشه که ویروس ازش نفوذ کرده . با این اوصاف نمیشه گفت دقیقا چه ویروسی دارین. از نت دیسکانکت هم میشین ؟ شما بهتره عکسی از تسک منیجرتون بذارین تا راحت تر بشه کمک کرد .
    نرم افزار Prevx رو امتحان کردین ؟ این نرم افزار هم اجرا کن -نصب نمیخواد -
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    CD ROM

پيش فرض

دوستان در مورد ویروسی که رو خود فایل Updater.dll نود 32 می افته چیزی میدونید ؟

البته خود نود تشخیص میده و اون فایل رو Quarantine میکنه و بعد از اون کل نود به هم میریزه و قادر به اپدیت نمیشه
    راه حلی واسه از بین بردن اون بلدید مرسی

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

شما سیستم رو ویروس یابی کردید ؟ به احتمال زیاد ویروس دارین .
    احتمالا فایل های شما علاوه بر مخفی بودن ، سیستمی هم شدن . به مسیر زیر برو :
    Folder Option > view و تیک دو گزینه زیر نشان دادن فایلای مخفی یعنی Hide Protected Operations ... رو بردار و ok
    ممنون دوست عزیز ویروس کشی کردم دیگه نداره فقط نمیدونم چرا فایل توش نمی مونه تیک های هیدن رو قبلا انجام داده بودم اصلا چیزی نیست توش نمیدونم چرا اینجوری شده

داره خودمونی میشه behroz1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

4 پیشنهاد

سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که شما ویندوزتون عوض کنید و بعد ازعوض کردن هیچ درایوی را باز نکنید و هیچ نرم افزاری جز eset smart security ver 4 nod32 نصب نکنید و بعد نصب آنتی ویروس آن را آپدیت کنید موفق باشی

داره خودمونی میشه lofboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان سیستم من یه ویروسی گرفته عکسامو نشون نمیده ! درایوا هم کلیک میکنم باز نمیشن یه صفحه باز میشه که برنامه هام نشون میده .
    این مراحل رو هم رفتم :
    سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که شما ویندوزتون عوض کنید و بعد ازعوض کردن هیچ درایوی را باز نکنید و هیچ نرم افزاری جز eset smart security ver 4 nod32 نصب نکنید و بعد نصب آنتی ویروس آن را آپدیت کنید موفق باشی

فقط فکر کنم مال من ورژن 3 nod باشه

چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان سیستم من یه ویروسی گرفته عکسامو نشون نمیده ! درایوا هم کلیک میکنم باز نمیشن یه صفحه باز میشه که برنامه هام نشون میده .
    این مراحل رو هم رفتم :

فقط فکر کنم مال من ورژن 3 nod باشه

چه کنم؟
    به احتمال زیاد به ویروس A.S.K مبتلا شدین . برتامه های پوشه زیرو اجرا کنین : یکی برای از بین بردن ویروس و دیگری برای بازیابی عکس ها
    کد:
    جواب نداد برنامه زیرو اجرا کن :
    کد:
    برنامه زیرو هم اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعال
    کد:

12. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •