عزيز شما اولا يه تاپيك مجزا واسه خودتون باز كنين در ثاني از ارور هايي كه بالا مياد بيشتر توضيح بدين مثلا اسمشون چيه ؟ از انتي ويروس استفاده ميكنين ؟ بيشتر ويروس ها باعث روي دادن خطا تو سيستم ميشن .
عزيز شما اولا يه تاپيك مجزا واسه خودتون باز كنين در ثاني از ارور هايي كه بالا مياد بيشتر توضيح بدين مثلا اسمشون چيه ؟ از انتي ويروس استفاده ميكنين ؟ بيشتر ويروس ها باعث روي دادن خطا تو سيستم ميشن .
ممنون دوست عزیز
فلش 16 گیگ kingston وقتی ویروس یابی کردم و پاک کردم بعد فرمتش کردم الان هرچی فایل توش میریزم و وقتی فلش رو از کیس جدا میکنم بعد دوباره وصل میکنم فایل هایی که توش ریختم وجود ندارد هجم رو گرفته ولی نیست بصورت هیدن هم نگاه کردم چیزی ندیدم آیا باید کار خاصی کرد ممنون
سلام
كامپيوتر من شديد ويروسي شده و صفحه سرچ ويندوزمم خاليه نميتونم سرچ كنم و هيچ آنتي ويروسيم نه ميتونم نسب كنم نه ميتونم از آنتي ويروسايي كه نسب هستند استفاده كنم.و هر كدوم از اين برنامه هايي كه شما گذاشتين رو دانلود ميكنم نسب نميشه.لطفا كمكم كنيد.
1 سوال:وقتي صفحه ي فاير فاكس و باز ميكنم چه توي اينترنت باشم چه نباشم صفحه ي سايتي به نام) كه ----- شده ميخواستم بدونم اين سايت ويروسه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون.
شما سیستم رو ویروس یابی کردید ؟ به احتمال زیاد ویروس دارین .
احتمالا فایل های شما علاوه بر مخفی بودن ، سیستمی هم شدن . به مسیر زیر برو :
Folder Option > view و تیک دو گزینه زیر نشان دادن فایلای مخفی یعنی Hide Protected Operations ... رو بردار و ok
احتمال داره سایتی باشه که ویروس ازش نفوذ کرده . با این اوصاف نمیشه گفت دقیقا چه ویروسی دارین. از نت دیسکانکت هم میشین ؟ شما بهتره عکسی از تسک منیجرتون بذارین تا راحت تر بشه کمک کرد .
نرم افزار Prevx رو امتحان کردین ؟ این نرم افزار هم اجرا کن -نصب نمیخواد -
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان در مورد ویروسی که رو خود فایل Updater.dll نود 32 می افته چیزی میدونید ؟
البته خود نود تشخیص میده و اون فایل رو Quarantine میکنه و بعد از اون کل نود به هم میریزه و قادر به اپدیت نمیشه
راه حلی واسه از بین بردن اون بلدید مرسی
ممنون دوست عزیز ویروس کشی کردم دیگه نداره فقط نمیدونم چرا فایل توش نمی مونه تیک های هیدن رو قبلا انجام داده بودم اصلا چیزی نیست توش نمیدونم چرا اینجوری شده
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که شما ویندوزتون عوض کنید و بعد ازعوض کردن هیچ درایوی را باز نکنید و هیچ نرم افزاری جز eset smart security ver 4 nod32 نصب نکنید و بعد نصب آنتی ویروس آن را آپدیت کنید موفق باشی
سلام
دوستان سیستم من یه ویروسی گرفته عکسامو نشون نمیده ! درایوا هم کلیک میکنم باز نمیشن یه صفحه باز میشه که برنامه هام نشون میده .
این مراحل رو هم رفتم :
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم که شما ویندوزتون عوض کنید و بعد ازعوض کردن هیچ درایوی را باز نکنید و هیچ نرم افزاری جز eset smart security ver 4 nod32 نصب نکنید و بعد نصب آنتی ویروس آن را آپدیت کنید موفق باشی
فقط فکر کنم مال من ورژن 3 nod باشه
چه کنم؟
به احتمال زیاد به ویروس A.S.K مبتلا شدین . برتامه های پوشه زیرو اجرا کنین : یکی برای از بین بردن ویروس و دیگری برای بازیابی عکس ها
جواب نداد برنامه زیرو اجرا کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه زیرو هم اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و آنتی ویروس موقتا غیر فعالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)