خونه من و دو تا عموم کنار همه
میخوایم شبکه کنیم 3 تا پی سی رو
تنها راهش همون سوییچ و کابل کراس هست؟
راه ارزونتری نیس؟
خونه من و دو تا عموم کنار همه
میخوایم شبکه کنیم 3 تا پی سی رو
تنها راهش همون سوییچ و کابل کراس هست؟
راه ارزونتری نیس؟
سلام
دو خونه کنار هم هست میخواین کابل کشی بکنید ؟
یک مودم وایرلس بهتر هست با کارت شبکه وایرلس
سلام
آره 3 تا خونه هست که کنار همه
کم خریج ترین راهشو میخوام
مودم وایرلس و کارت شبکه وایرلس چند در میاد؟
بخوام سوییچ و کابل کراس بگیرم حدودا باید 60 متر کابل بگیرم
متری چنده؟
سلام
من قیمت ندارم عزیز دل ولی با این وضعی که شما میگی مودم وایرلس به تنهایی جواب نمیده باید یک access point هم بگیرین چون سیگنال قوی باشه
ولی من قکر میکنم کایل کشی ارزون تر در میاد
وایرلس سیگنالش ضعیف میشه توی اون مقیاس که شما میگید .... پس اگر قصد بر وایرلس کردنه باید همون سراغ access point برید
اگر کابل کش می خواید کنید، کابل کراس لازم نیست، کابل استریت straight معمولاً برای اتصال به switch استفاده میشه ... کراس معمولاً برای وصل کردن دو تا pc بهم دیگه بصورت مستقیمه ...
اینم باید در نظر بگیرید که سوکت سر کابل بزنید دیگه از سوراخ سونبه ها راحت رد نمیشه (لایه درز پنجره یا پاسیو و ازین جاها)
سلام دوستان من یه مشکل دارم نمیدونم چطوری باید یک کامپیوتر را ادمین انتخاب کرد خواهشا کمک کنید
چطور میشه یک شبکه بی سیم با سرعت بالا بیم دو کامپیوتر درحال حرکت راه اندازی کرد؟
سلام به همه دوستان
من میخوام بین دو کامپیوتر که در حال حرکت و فاصله بین 2 تا 100 متر متغیر هست( در حال دریافت و ارسال اطلاعات ) ارتباط بی سیم بر قرار کنم و صدا و تصویر رو با کیفیت بالا ارسال کنم . بدون این که ارتباط قطع بشه و اختلالی توی سیستمم پیش بیاد در ضمن یک ارتباط کاملا امن هم میخواهم
همچنین چیکار بایئ بکنم تا وقتی دو سیستم وارد برد همدیگه شدند بلافاصله یکدیگر رو شناسایی کنند و به همدیگه کانکت شوند و یک سری فایل رو ردو بدل کنند ( بصورت کاملا اتوماتیک)
میشه راهنمایی کنید و بکید از کدوم نوع تجهیزات و ارتباط استفاده کنم و این که در تبلیغ سرعت ارتباط wi fi رو 54 مگا بیت اعلام میکنند آیا واقعا سرعت ارتباط چقدر هست و میشه در شرایط مذکور روی سرعت 6 مگابایت در ثانیه حساب کرد یا خیر؟
ممنون و متشکر.
سلام....من سیستم خونگیم رو با پورت شبکه به مودمم وصل میکنم.... حالا مشکل لپ تاپم هستش!!! اونو چطوری باید به اینترنت وصل کنم؟! البته من نیاز دارم که لپ تاپ و سیستم خونگیم با هم شبکه هم باشن(برا بازی!!) حالا چون سیستم جایی برای اضاف کردن پورت شبکه(کارت شبکه جدا خریدن!) نداره، میخواستم بدونم هیچ راهی هست که مثلا یکی از پورت های usb رو با رابط به عنوان پورت شبکه استفاده کنیم؟! رابطی چیزی هست که بشه شبکه رو با usb راه انداخت؟!!! اصلا من چه گلی میتونم به سرم بگیرم که لپ تاپ و pc با هم شبکه باشن و گاهی هم به اینترنت بدون اینکه pc رو از اینترنت جدا کنم؟! میشه؟! داریم یه همچین چیزی؟!
سلام
با توجه به چیزی که گفتید این راه ها به ذهنم میرسه.
اولی اینکه شما اگه بتونید با این روش ها پی سی و لپ تاپ رو به هم شبکه کنید شیر کردن اینترنت مشکلی نیست.
1- اینکه برید به مودم وایرلس بخرید و یک کارت شبکه وایرلس برای پی سی اینجوری هم جدا جدا اینترنت دارید و شبکه هم دارید از طریق مودم (که اکسس پوینت هست) که مشکلی نیست.
2-برید یه سوییچ یا هاب بگرید و پی سی و مودم و لپ تاپ رو بهش وصل کنید و تنظیمات انجام بدید.
3-مودم رو وصل کنید به لپ تاپ و از بعد یه کارت شبکه وایرلس برای پی سی بخرید و بعد از طریق نرم افزاری (مثل connectify) اینترنت رو شیر کنید و هم اینترنت رو داشته باشید برای پی سی هم شبکه می شید (البته در این مورد اگه لپ تاپ رو خاموش کنید اینرنت ندارید برای پی سی .
4-یه اکسس پوینت معمولیه کوچولو بگیرید و تنظیمات رو انجام بدید.
اخه هدف اصلی شیر کردن نت نیست و بیشتر همون اتصال دو سیستم هستش!! اکسس پوینت معمولیه کوچیک چقد خرج داره؟! من همون کابل کراسی که الان دارم برا شبکه کردن استفاده میکنم رو هم از سر کلاس شبکه سازی دزدیدم و نخریدم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)