تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 210 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خونه من و دو تا عموم کنار همه
    میخوایم شبکه کنیم 3 تا پی سی رو
    تنها راهش همون سوییچ و کابل کراس هست؟
    راه ارزونتری نیس؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خونه من و دو تا عموم کنار همه
    میخوایم شبکه کنیم 3 تا پی سی رو
    تنها راهش همون سوییچ و کابل کراس هست؟
    راه ارزونتری نیس؟
    سلام
    دو خونه کنار هم هست میخواین کابل کشی بکنید ؟
    یک مودم وایرلس بهتر هست با کارت شبکه وایرلس

3. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دو خونه کنار هم هست میخواین کابل کشی بکنید ؟
    یک مودم وایرلس بهتر هست با کارت شبکه وایرلس
    سلام
    آره 3 تا خونه هست که کنار همه
    کم خریج ترین راهشو میخوام
    مودم وایرلس و کارت شبکه وایرلس چند در میاد؟
    بخوام سوییچ و کابل کراس بگیرم حدودا باید 60 متر کابل بگیرم
    متری چنده؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    آره 3 تا خونه هست که کنار همه
    کم خریج ترین راهشو میخوام
    مودم وایرلس و کارت شبکه وایرلس چند در میاد؟
    بخوام سوییچ و کابل کراس بگیرم حدودا باید 60 متر کابل بگیرم
    متری چنده؟
    سلام
    من قیمت ندارم عزیز دل ولی با این وضعی که شما میگی مودم وایرلس به تنهایی جواب نمیده باید یک access point هم بگیرین چون سیگنال قوی باشه
    ولی من قکر میکنم کایل کشی ارزون تر در میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

وایرلس سیگنالش ضعیف میشه توی اون مقیاس که شما میگید .... پس اگر قصد بر وایرلس کردنه باید همون سراغ access point برید
    اگر کابل کش می خواید کنید، کابل کراس لازم نیست، کابل استریت straight معمولاً برای اتصال به switch استفاده میشه ... کراس معمولاً برای وصل کردن دو تا pc بهم دیگه بصورت مستقیمه ...
    اینم باید در نظر بگیرید که سوکت سر کابل بزنید دیگه از سوراخ سونبه ها راحت رد نمیشه (لایه درز پنجره یا پاسیو و ازین جاها)

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم نمیدونم چطوری باید یک کامپیوتر را ادمین انتخاب کرد خواهشا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چطور میشه یک شبکه بی سیم با سرعت بالا بیم دو کامپیوتر درحال حرکت راه اندازی کرد؟
    سلام به همه دوستان
    من میخوام بین دو کامپیوتر که در حال حرکت و فاصله بین 2 تا 100 متر متغیر هست( در حال دریافت و ارسال اطلاعات ) ارتباط بی سیم بر قرار کنم و صدا و تصویر رو با کیفیت بالا ارسال کنم . بدون این که ارتباط قطع بشه و اختلالی توی سیستمم پیش بیاد در ضمن یک ارتباط کاملا امن هم میخواهم
    همچنین چیکار بایئ بکنم تا وقتی دو سیستم وارد برد همدیگه شدند بلافاصله یکدیگر رو شناسایی کنند و به همدیگه کانکت شوند و یک سری فایل رو ردو بدل کنند ( بصورت کاملا اتوماتیک)
    میشه راهنمایی کنید و بکید از کدوم نوع تجهیزات و ارتباط استفاده کنم و این که در تبلیغ سرعت ارتباط wi fi رو 54 مگا بیت اعلام میکنند آیا واقعا سرعت ارتباط چقدر هست و میشه در شرایط مذکور روی سرعت 6 مگابایت در ثانیه حساب کرد یا خیر؟
    ممنون و متشکر.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....من سیستم خونگیم رو با پورت شبکه به مودمم وصل میکنم.... حالا مشکل لپ تاپم هستش!!! اونو چطوری باید به اینترنت وصل کنم؟! البته من نیاز دارم که لپ تاپ و سیستم خونگیم با هم شبکه هم باشن(برا بازی!!) حالا چون سیستم جایی برای اضاف کردن پورت شبکه(کارت شبکه جدا خریدن!) نداره، میخواستم بدونم هیچ راهی هست که مثلا یکی از پورت های usb رو با رابط به عنوان پورت شبکه استفاده کنیم؟! رابطی چیزی هست که بشه شبکه رو با usb راه انداخت؟!!! اصلا من چه گلی میتونم به سرم بگیرم که لپ تاپ و pc با هم شبکه باشن و گاهی هم به اینترنت بدون اینکه pc رو از اینترنت جدا کنم؟! میشه؟! داریم یه همچین چیزی؟!

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام....من سیستم خونگیم رو با پورت شبکه به مودمم وصل میکنم.... حالا مشکل لپ تاپم هستش!!! اونو چطوری باید به اینترنت وصل کنم؟! البته من نیاز دارم که لپ تاپ و سیستم خونگیم با هم شبکه هم باشن(برا بازی!!) حالا چون سیستم جایی برای اضاف کردن پورت شبکه(کارت شبکه جدا خریدن!) نداره، میخواستم بدونم هیچ راهی هست که مثلا یکی از پورت های usb رو با رابط به عنوان پورت شبکه استفاده کنیم؟! رابطی چیزی هست که بشه شبکه رو با usb راه انداخت؟!!! اصلا من چه گلی میتونم به سرم بگیرم که لپ تاپ و pc با هم شبکه باشن و گاهی هم به اینترنت بدون اینکه pc رو از اینترنت جدا کنم؟! میشه؟! داریم یه همچین چیزی؟!
    سلام
    با توجه به چیزی که گفتید این راه ها به ذهنم میرسه.
    اولی اینکه شما اگه بتونید با این روش ها پی سی و لپ تاپ رو به هم شبکه کنید شیر کردن اینترنت مشکلی نیست.
    1- اینکه برید به مودم وایرلس بخرید و یک کارت شبکه وایرلس برای پی سی اینجوری هم جدا جدا اینترنت دارید و شبکه هم دارید از طریق مودم (که اکسس پوینت هست) که مشکلی نیست.
    2-برید یه سوییچ یا هاب بگرید و پی سی و مودم و لپ تاپ رو بهش وصل کنید و تنظیمات انجام بدید.
    3-مودم رو وصل کنید به لپ تاپ و از بعد یه کارت شبکه وایرلس برای پی سی بخرید و بعد از طریق نرم افزاری (مثل connectify) اینترنت رو شیر کنید و هم اینترنت رو داشته باشید برای پی سی هم شبکه می شید (البته در این مورد اگه لپ تاپ رو خاموش کنید اینرنت ندارید برای پی سی .
    4-یه اکسس پوینت معمولیه کوچولو بگیرید و تنظیمات رو انجام بدید.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اخه هدف اصلی شیر کردن نت نیست و بیشتر همون اتصال دو سیستم هستش!! اکسس پوینت معمولیه کوچیک چقد خرج داره؟! من همون کابل کراسی که الان دارم برا شبکه کردن استفاده میکنم رو هم از سر کلاس شبکه سازی دزدیدم و نخریدم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •