تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 1045 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مدتيه از ويندوز xp به سراغ ويستا و از ورد 2003 به سراغ 2007 اومدم (البته قبليها رو هم دارم). حالا 2 تا مشكل با 2007 دارم:

1- توي فايل وردي كه دارم لازمه بعضي صفحه ها رنگ كاغذشون با بقيه متفاوت باشه، اما وقتي Page Color رو عوض مي كنم رنگ همه صفحه ها عوض ميشه. راهي كه به ذهنم رسيد اين بود كه يه مربع رنگي بزرگ روي اون صفحه بكشم، آيا راه بهتري هم وجود داره؟

2- نمي دونم چكار كنم كه اين كاراكتر نيم فاصله را بتونم توي ويستا داشته باشم، سعي كردم با Microsoft Keyboard Layout Creator دكمه Shift+Space را روي نيم فاصله تنظيم كنم كه نشد، سعي كردم فايل kbdfa.dll را هم تغيير بدم اما ويستا ازش محافظت مي كنه و نميگذاره جايگزين كنم (حتي از طريق ويندوز xp). بهترين راه براي فعال كردن نيم فاصله چيه (ترجيحاً بدون اصلاح حروف ی و ك استاندارد مايكروسافت)؟
    لطفاً پاسخ اين رو بديد.

داره خودمونی میشه Dr.DUGeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول: نوشته شده توسط Dr.DUGeR مشاهده تاپيک سلام دیدین کتاب انگلیسی 2 راهنمایی نحوه نوشته کلمات رو نوشته مثلا دور a یه داره فلش دار گشیده کنارش نوشته 1 چصور باید این کار رو انجام بدیم!! سلام ايني كه ميگي رو من نديدم خوب بود يه عكس ميذاشتي ---------------------------------- منظورم همون نحوه نوشته اونها میباشه که پیش a بزرگ بیه خط فلش دار رو به بالا میباشد و a کوچک هم یه دایره

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما وقتي از متنهاي وب هم استفاده ميكني، بعد از كپي كردن اونا توي ورد كافيه يه جايگزيني ساده انجام بدي و كل "ي" هاي اون صفحه رو تبديل به "ي" هاي صفحه كليد خودت بكني
    دوست گرامي نميشه با تعويض اين دو فونت درستشون كرد
    در ضمت الان كه اون متن خودم رو ديدم ديدم مشكل همچنان برقراره و يادم اومد قبلش چون شيفت و ي رو مزدم درست تايپ ميكرد
    الان هر سايتي ميرم با مشكل حرف ي برخورد ميكنم مثل گوگل مثل پيام نور چون فكر كنم از خط تايمز نيو رومن و آريال استفاده ميكنند
    اگه با تعويض فونت مشكل حل ميشه لطفاً اين دو فونت رو برام بذاريد
    و آيا ميشه تو سرچ گوگل فونتي رو كه باهاش تايپ ميكنيم عوض كنيم چون اونجا هم همين مشكل رو دارم
    با تشكر

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوست گرامي نميشه با تعويض اين دو فونت درستشون كرد
    در ضمت الان كه اون متن خودم رو ديدم ديدم مشكل همچنان برقراره و يادم اومد قبلش چون شيفت و ي رو مزدم درست تايپ ميكرد
    الان هر سايتي ميرم با مشكل حرف ي برخورد ميكنم مثل گوگل مثل پيام نور چون فكر كنم از خط تايمز نيو رومن و آريال استفاده ميكنند
    اگه با تعويض فونت مشكل حل ميشه لطفاً اين دو فونت رو برام بذاريد
    و آيا ميشه تو سرچ گوگل فونتي رو كه باهاش تايپ ميكنيم عوض كنيم چون اونجا هم همين مشكل رو دارم
    با تشكر
    سلام

عزيز من اينكه ي رو درست نميزنه ربطي به فونت نداره ربطي به كد پيج صفحه كليدتون داره كه براي حرف ي روي ي غير چسبان تنظيم شده و جد نوشته ميشه

شما با همون برنامه بايد كارت راه بيفته چون اون برنامه مياد و حرف ي صحيح رو جايگزين قبلي ميكنه تو صفحه كليد نه فونت خاصي

راستي ويندوزت رو هم بگو چي هست اگه مشكلت حل نشد دوباره

يادت نره توضيح كامل مشكل اونو زودتر حل ميكنه شما گفتي تو سايت پيام نور و گوگل و ... اينا هم درست نشون نميده

آخه اون سايتها كه نميشه خراب باشن ممكنه شما كه ميخواي جستجو توي اونا انجام بدي با اون به مشكل برميخوري حالا متن خودت رو بخون ببين بهتر بود دقيق تر مي نوشتي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نقل قول: نوشته شده توسط Dr.DUGeR مشاهده تاپيک سلام دیدین کتاب انگلیسی 2 راهنمایی نحوه نوشته کلمات رو نوشته مثلا دور a یه داره فلش دار گشیده کنارش نوشته 1 چصور باید این کار رو انجام بدیم!! سلام ايني كه ميگي رو من نديدم خوب بود يه عكس ميذاشتي ---------------------------------- منظورم همون نحوه نوشته اونها میباشه که پیش a بزرگ بیه خط فلش دار رو به بالا میباشد و a کوچک هم یه دایره
    سلام

دوست عزيز من ميگم شكل بذار تا ببينيم شما دوباره توضيح ميدي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام

من یه مشکلی تو ورد word داشتم . اینکه بخوام یه لیست رو به صورت تعداد حروف دسته بندی کنم .

مثلا این لیست ( البته این مثاله ) :
    آب باد خاک
    آب را گل نکنيم
    آب و آتش
    آبادان
    آبادانيها
    آدم
    ابجد
    ابر و آفتاب
    ابراهيم
    ابراهيم
    ابليس
    آبي
    آپارتمان شماره 13
    اتاق يک
    اتانازي
    آتش بس
    آتش پنهان
    آتش در خرمن
    آتش در زمستان
    اتل متل توتوله

--------------------------------------

من میخوام مثلا کلمات 3 حرفی و 4 حرفی و 5 حرفی و .... به ترتیب چیده بشه .

البته به صورت الفبایی رو که همه می دونن می خوام به صورت تعداد حرف سورت شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

توی فونت ایران نستعلیق چطوری کشیدگی ایجاد میکنن؟؟
    سلام

من كه از اين فونت استفاده ميكنم همچين چيزي نديدم تا حالا

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    مدتيه از ويندوز xp به سراغ ويستا و از ورد 2003 به سراغ 2007 اومدم (البته قبليها رو هم دارم). حالا 2 تا مشكل با 2007 دارم:

1- توي فايل وردي كه دارم لازمه بعضي صفحه ها رنگ كاغذشون با بقيه متفاوت باشه، اما وقتي Page Color رو عوض مي كنم رنگ همه صفحه ها عوض ميشه. راهي كه به ذهنم رسيد اين بود كه يه مربع رنگي بزرگ روي اون صفحه بكشم، آيا راه بهتري هم وجود داره؟

2- نمي دونم چكار كنم كه اين كاراكتر نيم فاصله را بتونم توي ويستا داشته باشم، سعي كردم با Microsoft Keyboard Layout Creator دكمه Shift+Space را روي نيم فاصله تنظيم كنم كه نشد، سعي كردم فايل kbdfa.dll را هم تغيير بدم اما ويستا ازش محافظت مي كنه و نميگذاره جايگزين كنم (حتي از طريق ويندوز xp). بهترين راه براي فعال كردن نيم فاصله چيه (ترجيحاً بدون اصلاح حروف ی و ك استاندارد مايكروسافت)؟
    سلام

برا مورد اول فكر نكنم راهي داشته باشه البته بصورت استاندارد مگر اينكه شما همون روش خودت رو استفاده كني

در مورد دوم هم من كه خودم از ويندوز ويستا استفاده نميكنم ولي اگه كارت گيره ميتوني يه شرت كات ديگه براش بسازي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان سلام

من یه مشکلی تو ورد word داشتم . اینکه بخوام یه لیست رو به صورت تعداد حروف دسته بندی کنم .

مثلا این لیست ( البته این مثاله ) :
    آب باد خاک
    آب را گل نکنيم
    آب و آتش
    آبادان
    آبادانيها
    آدم
    ابجد
    ابر و آفتاب
    ابراهيم
    ابراهيم
    ابليس
    آبي
    آپارتمان شماره 13
    اتاق يک
    اتانازي
    آتش بس
    آتش پنهان
    آتش در خرمن
    آتش در زمستان
    اتل متل توتوله

--------------------------------------

من میخوام مثلا کلمات 3 حرفی و 4 حرفی و 5 حرفی و .... به ترتیب چیده بشه .

البته به صورت الفبایی رو که همه می دونن می خوام به صورت تعداد حرف سورت شه
    سلام

فكر نكنم توي ورد همچين موردي وجود داشته باشه

چرا كه تقريبا ميشه گفت اين يه مورد مرتب سازي من درآوردي است نه كاربردي

-------------------------------
    ويرايش :

البته اگه اين كار برات خيلي مهمه و حياتي ميتوني كلماتت رو توي اكسل ببري و اونجا با يه سري فرمولهاي تركيبي ابتدا تعداد كاراكترهاي هر كلمه رو پيدا كني و بعد هم سرت كني

اگه بردي تو اكسل و سوالي در اين مورد برات پيش اومد بگو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

[QUOTE=wordist;2191539]سلام

من كه از اين فونت استفاده ميكنم همچين چيزي نديدم تا حالا[/QU

پس اینو ببین!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من نتونستم باهاش کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •