بچه ها کسی تا حالا سابقه تعویض uif داشته؟
بچه ها کسی تا حالا سابقه تعویض uif داشته؟
کسی مشکل با سه دکمه لمسیش داشته یا نه (یه مختصر آماری می خوام بگیرم)
واسه من دیگه دکمه های تاچش کار نمی کنه
چقدر خرج داره ؟
کجا باید ببرم درست کنم ؟
با سلام خدمت همگی
کاری نمیشه کرد گوشی شارژش زود تموم نشه
البته منظورم با نرم افزار و تغییر درایو و از این جور کاراست
]چند روز شارژ نگه ميداره اصلا به تغيير درايور ربطي نداره مگه كه مثلا درايور صدا اورجينال نباشه اونوقت باتري خور زياد ميشه يا درايور صفحه نمايش را دستكاري كني و........![]()
دوستان هر كي ميتونه بره به اين ادرس ها در برنامه a2-aploader و بگويد چي تو اون پوشه ها است و اونها را واسم اگه ميتونه بزاره
tpa\preset\system\custmenu\LEFT_SOFTKEY_HOOK
tpa\preset\system\custmenu\RIGHT_SOFTKEY_HOOK
ممنون ميشم يه دنيا اگه كسي زود جواب بده![]()
سلام دوستان
امروز میخواستم فریمور گوشیمو از R1CA037 به R1FA035 ارتقا بدم . fs & mAIN & Custom رو دانلود کردم .
بعد برنامه رو باز کردم و FS و Main رو Add کردم . تو قسمت Misc files هم کاستومو اضافه کردم و دکمه فلش رو زدم . بعد از 20 دقیقه پیغام Done اومد . باتری دراوردم و جا زدم . گوشیو روشن کردم . پیغام Please Wait اومد . کجای کارم اشتباه بوده ؟ خودم فکر میکنم که شماره CDA رو تو کاستوم اشتباه زدم . این اطلاعات تو برنامه A2 Uploader وقتی Identify زدم اومد :PHONE STATE: "RETAIL"
FLASH CID: 0052
OTP LOCKED:1 CID:52 PAF:1 IMEI:35887401526502 CERT:RED
Model:K850i
MAPP CXC article: R1CA037 prg12004400_GENERIC_SO
MAPP CXC version: R1CA037
Language Package:S-ASIA-LEVAN
CDA article: CDA12345678/123
CDA version: R11A
Default article: 1200-5441
Default version: R1CA037
منم تو قسمت CDA number فایل کاستومایز CDA12345678/123 رو وارد کردم و ذخیره کردم .
احتمال داره این پیغام مربوط به کاستوم باشه ؟ منظورم Please Wait ه .
اینم فایل هایی که دانلود کردم :کاستوم K850i_1201-0144_R11A_GENERIC_S-ASIA-LEVAN
اف اس K850_R1FA035_FS_C-ASIA_RED52
مین K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52خواهش میکنم کمک کنید .
دوست عزیز
بطور معمول همچین فایل و فولدری مو جود نمی باشد. ولی من چون یک مگاپک نصب کردم این فولدر ها رو دارم. باید بگم که من دو فایل زیر رو در آدرس TPA\Preset\Custom ریختم تا دو فولدری که خواستی ساخته شد.
RIGHT_SOFTKEY_HOOK_MAIN :LEFT_SOFTKEY_HOOK_MAIN :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم اون فولدر هایی که خواستی و من داشتم.
LEFT_SOFTKEY_HOOK :RIGHT_SOFTKEY_HOOK :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که بدردت بخوره.
با ان 82 میتونه رقابت کنه؟
رقابت كه نه ولي ميخوردش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)