من كا تا حالا روي اون ابعاد بازي نكردم اما براي من همه ابعادي داره![]()
من كا تا حالا روي اون ابعاد بازي نكردم اما براي من همه ابعادي داره![]()
خوب هر چه ابعاد بالاتر باشه کیفیت تصویر بالا میره پس حجم بیشتر اشغال میکنه مه در این جور جاها معمولااپلود نمیشه برای اپلود می تونید از سایت رپید شیر استفاده کنید اون جا سریع اپلود میشه
ذرضمن اگر می خواهید فیلمی از بازی بگزارید سعی کنید دورن تنظیمات دوربین بازی رفته و با کیفیت معمولی فیلم گرفته حتما نباید با کیفیت بالا باشد که فقط ای دی اس ال ها بتونن بینن فکر دایل اپ ها هم باشید .
ممنون ولی من اصلا کیفیت رو نبردم بالا
اصلا نمیدونم از کدوم قسمت کیفیت دوربین بازی رو ببرم بالا
بعدشم دایل آپ ها هم اگر نتونستن ببینن عکس میگیریم میزاریم
---------------------------------------------------------------------------------------
خانوم معلم من مشقم رو 1 قرنه کامل کردم فقط باید فیلم رو آپلود کنم![]()
چرا فيلمش رو خود خونه رو آپلود كن خوب!
چه كارايي ميكني تو هم!![]()
پس باید به عرضتون برسونم که بازی به طور اتوماتیک روی کیفیت بالا تنظیم می شه برام همینه که جای زیادی اشغال کرده که تنونستین اپلود کنی
خوب اگر این طوری هست که می خوایین عکس و فیلم بزارین فکر کنم اگر خود خونه رو بزاریت بهتر باشه و معلوما بیشتر از 2یا 3 مگابیات جای نمی خواهد ولی اون فیلم که شما گرفتین کم کم 40 مگابایت حجم داره
برای تنظیم عکس های بازی و فلیم می تونید با زدن کلید اف 5 و بخش که ایدن دوربین داری فیلم های بازی کیفیت ، حجم ، داشتن صدا و... تنظیم کنید
بعضی بازیها این رزولوشن رو که میگید رو اصلا توی لیستشون ندارن. اگه میخواس باشه همونجا بود. میگم یه نامه به سایتش بدید و بگید چرا نیست(شوخی)
فیلم که هم خودت اذیت میشی هم مارو اذیت میکنی. خیلی طول میکشه تا دنلود شه. مگر اینکه rar یا zip کنیش. اما بازم تغییر چندانی نمیکنه. همون عکسش رو بدی سنگین تری. من که اگه فیلم بدی نمیتونم نگاش کنم
چه خوب. آخه شما کارت گرافیکت بالاس. مگه نه؟ چنده؟
مال من 256 هست و چندتاش رو داره. قبلا که کارت گرافیکم 32 بود یک رزولوشن داشت و اونم 600*800 بود که حد اقل بود. اصلا دیگه غیر از اون نداشت.
راست میگه. توروخدا عکس بده به جای فیلم. عکس رو از بالا بگیر. ممنون میشیم![]()
ایول بابا یعنی مال تو میشه روی 1440* 900 بزاری؟ نکنه شما داری the sims 3 رو بازی میکنی![]()
Last edited by becareful; 14-12-2007 at 20:40.
آره میدونم بعضی بازیا ندارن ولی این یه رزولوشن واید استاندارده و توی بازی هایی که ندارن به یه طریقی توی این رزولوشن میشه بازی کرد(مثل نصب کردن patch و تنظیمات مخفی و تغییر توی فایل و...) حالا میخواستم ببینم روشی هم برای the sims 2 هست یا نه.اگه توی این رزولوشنی که میگم بازی کنی و از توپ بودنش لذت ببری اونموقع نمیای مسخره کنی!
ااااااااااااا. من کی مسخره کردم. من شوخی کردم.
میشه یه کم این نوشتتون رو توضیح بدی؟![]()
یادش به خیر ما هم یه زمو.ن خوره سیمز بودیم یه تابستون کلا داشتم پول جمع میکردم
برا خودم امپراطوری ساخته بودم
ولی خب بدیش اینه آخر نداره دیگه آدم حوصله اش سر میره
حداقل اگه میشد راحت بصورت انلاین بازی کردش حال میداد با شما یه رقابتی بکنم
ممنون که منو یاد قدیما انداختین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)