اگر کد صحیح رو برام بفرستید ممنون میشم
+++
تابعی بنویسید که دو رته از ورودی گرفته و ان ها را با یکدیگر مقایسه کند (تابع strcmp)
اینو نوشتم ولی ارور میده میگه : illegal structure operationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کد صحیح رو برام بفرستید ممنون میشم
+++
تابعی بنویسید که دو رته از ورودی گرفته و ان ها را با یکدیگر مقایسه کند (تابع strcmp)
اینو نوشتم ولی ارور میده میگه : illegal structure operationکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Greedy; 18-05-2012 at 11:33.
رشته رو اینطوری مقایسه نمیکنن. باید کاراکتر به کاراکتر مقایسه کنی. هر کاراکتر یه عددی بهش نسبت داده میشه مثلا
تا اونجا که یادمه اگه اشتباه نکنم:
ذر واقع برای مقایسه a و b به شکل زیر عمل میکنیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون عدد حاصل منفی ه . پس a کوچکتر از b هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر عدد حاصل مثبت بود. اولی بزرگتر از دومی . واگه حاصل برابر 0 شد. کاراکتر اول و دوم مساوی هستن.
===========
ـوپ و به چه زبانی میخوای بنویسی ؟
Last edited by p d; 18-05-2012 at 15:31.
سلام دوستان
من میخوام کلاس پشته (stack) رو همراه با عملگراش بنویسم مشکلم اینجاس که درست نمیدونم چجوری باید عملگرا رو تعریف کنم یعنی نمیدونم باید چه ورودی بهش بدم و چجوری از متغیرا توش استفاده کنم مثلا
>= یک عدد اضافه کنه یا == ببینه که دو پشته برابرند یا نه
اگه یه توضیح کوچولو بدین ممنون میشم![]()
کلا من این مبحث رشته ها رو خوب متوجه نشدم به زبان c مینویسم
البته توضیحات مبهم هست. ولی به نظرم این بحث مربوط به سربارگذاری عملگرهاست. فصل 17کتاب مقسمی یا فصل 13 کتاب هربرت چیلد. اول اینا رو مطالعه کنید بعد اگه سوال بود در خدمت هستیم.
دوست عزیز قصد بنده از حضور در این فروم فقط "راهنمایی کردن دوستان +اراهنمایی گرفتن از دوستان"(البته بیشتر قسمت دوم). و از بنده انتظار این که کل مساله رو حل شده در اختیارتون بذارم نداشته باشید.
پس از اونجایی که کد با خودتونه 2باره مطالعه کنید این مبحث و. بعدش اگه سوالی داشتید (اگه بلد بودم البته) در خدمت هستم.
این که به c مینویسید احتمالا میشه dosی ؟
و کارتون سخت هست در قسمتی که قراره کلید های صفحه کلید و تشخیص بدید. من این کارو برای xp کرده بودم ولی 7دیگه اینتراپت های dos رو نمیشناسه. و راه حلی نداره جز استفاده از ای پی ای ها. که به کار شما نمیاد.
و برنامه توپ ها که حرکت کنن و قبلا تو فروم گذاشته بودم.ازین قراره ک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من C++ میخوام
و باید از Class استفاده بشه
تنها کمکی که میتوانم بهتون بکنم اینکه ادرس سایت زیر رو در اختیارتون قرار بدهم که چند نمونه مثال در ان وجود دارد با الهام گرفتن از این مثالها بتونید برنامه خودتون رو بنویسید
در مورد سوال اول باید کدت رو به شکل زیر تغییر بدهید
برای در بهتر به توضیحات الگوریتم خطی مراجعه کن تا مشکلت رو متوجه بشوی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ارور برنامه
مگه تابع شما چیزی برمیگردونه که میخواهی چاپش کنی !!!!!!!!! داخل خود تابع مقادیر چاپ میشه پس cout رو پاک کن
سلام؛
کسی میتونه کمکم کنه این شبه کد رو به زبان C پیاده سازی کنم؟
زیاد فرصت ندارم...
ممنون میشم
![]()
سلام دوستان
برنامه های زیر رو با c++ لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید
متذکر بشم که هر سوال جداگانه است
1- برنامه ای بنویسید که یک ماتریس n*n رابگیرد و دترمینال آن را حساب کند (n را کاربر وارد میکند)(از 2 تابع استفاده شود)
2- صورت و مخرج را بگیرد(دو عدد) و هم مخرج سازی را انجام دهد و جواب نهایی را بدهد.
3- برنامه ای بنویسید که شکل مقابل را چاپ کند
4- برنامه ای بنویسید که شکل مقابل را چاپ کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)