تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 1126 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هار maxtor 40GIG دارم یه چند وقتی بود سرعتش بسیار اومده بود پایین. منم روشو باز کردم ولی چیزیشو دستکاری نکردم فقط اثر انگشتم روی یه جای دیسکش افتاد بعدش یه برچسب زیرش بود اونو کندم هدش معلوم شد یه پیچ رگلاژ داشت یه خوده زور زدم بچرخونمش ولی نچرخید. دیگه دست نزدم بهش. حالا که هاردو بستم هارد دیتکت میشه ولی بعد از کمی مکث میگه
    3rd master hard disk Error
    press'del' to resume
    یه بوق کوتاه هم میزنه.
    چیکارش بکنم هاردش ارزشی نداره ولی اطلاعاتش برام مهم بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نمایش پیغام فرمت درایو هنگام باز کردن آن

با سلام
    من هارد 80 گیگ دوستم را از طریق ستاپ ویندوز xp پارتیشن بندی و یک درایو ایجاد کردم و حدود 70 گیگ فیلم بر روی آن ریختم. اما الان که دوباره هارد را به سیستم وصل میکنم و بر روی درایو کلیک میکنم پیغام میدهد که باید درایو را فرمت کنم. آیا راهی وجود دارد که بدون فرمت، درایو باز شود و به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشم ؟ مثلا توسط برنامه، بدسکتور را درست کنم یا ....

* نکته * در ضمن هارد دوستم از قبل مشکل داشت و در زمان استفاده ، هارد صدا میدهد.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه asbfrooshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    به تو چه فضول

12

با سلام با هارد ام چند تا مشکل امیدوارم راه نمایی کنید:
    1-چند روز پیش 80 گیگ از هارد 500 گیگ پریده بود . با پارتیشن مجیک آن را برگرداندام اما 2 تا درایو درست کرده ام اما 8 گیگ از هاردم جدا ماند و مجبور شده ام 1 درایو جیدید ساخت ام 8 گیگ درست کنم.

جالب تر اینکه از 8 گیگ حدود 3 گیگ آن پر است در حالی که در داخل آن را پاک کرده ام و هیچ چیزی نیست .

با parted magic سیستم را بالا آورده ام و informithian و recycle bin آن را پاک کرده ام ولی وقتی سیتم را ریست کرده ام و سیستم بالا آمد باز هم هما ن 2 گیگ در سر جایش بود و پاک نشده بود.

می خواستم با استفاده از پارتشین مجیک با استفاده ا ز قسمت size با دیگر درایو هام قاطی کنم ولی نشد.
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

من یه هارد 320 مکستور دارم که وقتی به هر سیستمی وصلش میکنم سیستم اصلا روشن نمیشه و فقط چراغ هار د روشن میمونه
    به نظرتون
    مشکل از چیه و راحلی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

3

من یه هارد 320 مکستور دارم که وقتی به هر سیستمی وصلش میکنم سیستم اصلا روشن نمیشه و فقط چراغ هار د روشن میمونه
    به نظرتون
    کسی نیست جواب بده

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا همه سوال میکنن.
    یکی نمیاد جواب بده. من که دیگه خسته شدم.

داره خودمونی میشه Art Line's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من یه هار maxtor 40GIG دارم یه چند وقتی بود سرعتش بسیار اومده بود پایین. منم روشو باز کردم ولی چیزیشو دستکاری نکردم فقط اثر انگشتم روی یه جای دیسکش افتاد بعدش یه برچسب زیرش بود اونو کندم هدش معلوم شد یه پیچ رگلاژ داشت یه خوده زور زدم بچرخونمش ولی نچرخید. دیگه دست نزدم بهش. حالا که هاردو بستم هارد دیتکت میشه ولی بعد از کمی مکث میگه
    press'del' to resume
    یه بوق کوتاه هم میزنه.
    چیکارش بکنم هاردش ارزشی نداره ولی اطلاعاتش برام مهم بود.
    آخه دوست عزيز براي چي اينكارو كردي . بالانس هد هارد و موتور اون به حدي بالاست كه كوچكترين فشاري ميتونه اونو از كار بندازه . اگه فاصله هد از ديسك از اوني كه هست كمتر يا بيشتر بشه هارد به هيچ عنوان كار نمي كنه . درضمن موندن اثر انگشت روي ديسك هم بي تاثير نيست .

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظرتون
    دوست عزيز وقتي سيستم روشن نميشه پس چطور چراغ هارد روشن مي مونه ؟ احتمالا سيستم روشن ميشه ولي Load نميشه درسته ؟ اگه اينطور باشه ممكنه مدار كنترل هارد صدمه ديده باشه يا اينكه ديسك اون از كار افتاده باشه . اينو مي توني با گوش دادن به صداي هارد ديسك متوجه بشي . اگه گارانتي داره اونو ببر نمايندگي بگو برات رديفش كنن . خودت به هيچ عنوان سعي نكن اونو باز كني يا تعميرش كني .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام عزيزان من يه هارد 80 سامسونگ ide دارم هارد سالمه و كار ميكنه اما مشكلش اينه كه فقط 4 گيگ اون قابل شناساييه من پارتيشن مجيك رو هم دارم چند نرم افزار ديگه هم دارم ولي اصلا نميشه از 4 گيگ بيشترش كرد خواهش ميكنم كسي اگه راه حلي داره منو راهنمايي كنه پيشاپيش ممنونم

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

سلام عزيزان من يه هارد 80 سامسونگ ide دارم هارد سالمه و كار ميكنه اما مشكلش اينه كه فقط 4 گيگ اون قابل شناساييه من پارتيشن مجيك رو هم دارم چند نرم افزار ديگه هم دارم ولي اصلا نميشه از 4 گيگ بيشترش كرد خواهش ميكنم كسي اگه راه حلي داره منو راهنمايي كنه پيشاپيش ممنونم
    نیاز به فرمت سطح پایین دارهولی من اسم نرم افزار برای سامسونگا رو نمیدونم

سلام
    press'del' to resume
    یه بوق کوتاه هم میزنه.
    چیکارش بکنم هاردش ارزشی نداره ولی اطلاعاتش برام مهم بود

نکنه برچسب نقره ای بغل هاردو میگی؟

فکر کنم هاردت باید بره تعمیر گاه البته خرجش زیاد نیست قطعات مکستور پره تو بازار
    اینجا همه سوال میکنن.
    یکی نمیاد جواب بده. من که دیگه خسته شدم.

به نظرتون
    شاید برد هارد دیسک اتصالی داشته باشه ولی بعید میدونم هارد ربطی به روشن شدنسیستم داشته باشه شاید منظور شما بوت شدن کامپیوتره؟

من که مدتهاس گفتم دندون طمعو از این تاپیک بکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •