وقتی چند نفر رفتیم شاتل گرفتیم اندیشه حواسشو جمع میکنه.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وقتی چند نفر رفتیم شاتل گرفتیم اندیشه حواسشو جمع میکنه.![]()
Last edited by wolfman_741; 08-12-2009 at 20:05.
میشه لطفا بگی کدوم همه پول میدی؟ مگه چقدر پول میدی؟ سرعتت خطتت چقدره؟ چند باید باشه و الان چنده؟
نکنه انتظار داری که سرویس 128kbps 1Gig بگیری و می خوای 1-6 رو رایگان بهت بدن سرعتتم از 2مگ پایینتر نیاد؟ واگه اومد بگی اه اه چقدر اینا فلانن. شاعر میگه بابا تو دیگه کی هستی ....
اگه بری ایران و با دنیا مقایسه کنی میبینی چقد هزینه زیاد داری می کنی من یه چیز می دونم میگم
پسر خاله من الان تو کالیفرنیا سرعتش 17 mb بهش می گم من ماهی 20 تومن پول ADSL با سرعت 100kb میدم میگه اوه من اگه بخوام انقد پول نت بدم باید برم خیابون کاسه بگیرم دستم
افغانستان الان اینترنتش از ما بهتره برو تحقیق کن بعد بیا جواب بده
هاهاها واقعا خنده داره ما ایرانی ها وقتی حقمونو می خورن جیکمون در نمی اد حالا که اندیشه داره 10 برابر سرویسی رو که خریدیم رو می ده ناراضی هم هستیم![]()
اگه داری با آمریکا مقایسه می کنی آره حق با تو ولی دیگه خداییش افغانستانو بیخیال شو دیگه ولی چون قبلش و یا بعدش داشتی در مورد شاتل حرف میزدی من یک لحظه فکر کردم نکنه شاتل شعبه AT&T تو ایرانه.
محقق جون اولا که تو افغانستان اینترنت dailup ساعتی حدودا 800 تا 1000 تومنه دیمن شما در رشت زندگی می کنی و بدون که اقای مخابرات ده برابر قیمتی که اینترنت می خره به شرکتها می فروشه تا مخابرات ارزون نکنه اوضاع همینه![]()
میشه کامل توضیح بدی کجاست؟؟؟
داداشم من که گفتم تو CRM لوگین کن.بعد سمت چپ برروی پرسش و پاسخ کلیک کن عکس هم که گذاشتم سمت چپ روی تست کلیک کن بمون سرعت واقعیتو میزنه
برای بار 100هزارم میگم کاری به این ندارم شرکت ها چقدر پول میگیرن.اصلا گیریم اندیشه بیاد سرویس 128 خودشو بده 100میلیون تومن.شما یا میخرید یا نمیخرید دیگه
ولی اگه 100میلیونم بخرید حق شما از سروس128 کیلو بیت فقط دریافت16کیلوبایت درثانیه هست.اینو بکنید تو گوشتون.بابا وقتی سرعت بیشتر بهتون میدن یه شب 150تا میگیرید یه شب دیگه میاد 50 بشکن بزنید چون حق شما 16کیلوبایت درثانیه هست.شما وقتی میتونید اعتراض کنید که سرعتتون بیاد زیر16
محقق جون قیمت هر ساعت استفاده از اینترنت در افغانستان به ازای هر ساعت اینترنت dialup دقیقا 60 افغانی معادل 1200 تومان می باشد وفراموش نکن که داری تو ایران وشهر رشت زندگی می کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)