تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 169 از 2403 اولاول ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها کسی شاتل نگرفته ببینیم چه جوریه؟

اندیشه هم که داره بازی در میاره یک به بعد که میشه سرعت رو میارن پایین

کی این اینترنت ایران میخواد درست شه نمیدونم

این همه پول میدیم بعد اینو ارائه می کنن
    وقتی چند نفر رفتیم شاتل گرفتیم اندیشه حواسشو جمع میکنه.
    Last edited by wolfman_741; 08-12-2009 at 20:05.

2. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها کسی شاتل نگرفته ببینیم چه جوریه؟

اندیشه هم که داره بازی در میاره یک به بعد که میشه سرعت رو میارن پایین

کی این اینترنت ایران میخواد درست شه نمیدونم

این همه پول میدیم بعد اینو ارائه می کنن
    میشه لطفا بگی کدوم همه پول میدی؟ مگه چقدر پول میدی؟ سرعتت خطتت چقدره؟ چند باید باشه و الان چنده؟
    نکنه انتظار داری که سرویس 128kbps 1Gig بگیری و می خوای 1-6 رو رایگان بهت بدن سرعتتم از 2مگ پایینتر نیاد؟ واگه اومد بگی اه اه چقدر اینا فلانن. شاعر میگه بابا تو دیگه کی هستی ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه بری ایران و با دنیا مقایسه کنی میبینی چقد هزینه زیاد داری می کنی من یه چیز می دونم میگم

پسر خاله من الان تو کالیفرنیا سرعتش 17 mb بهش می گم من ماهی 20 تومن پول ADSL با سرعت 100kb میدم میگه اوه من اگه بخوام انقد پول نت بدم باید برم خیابون کاسه بگیرم دستم

افغانستان الان اینترنتش از ما بهتره برو تحقیق کن بعد بیا جواب بده

5. این کاربر از xen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کودوم قسمت کنترل پنل؟
    بر چه اساسی میگی خالی بندی بیش نیست؟؟؟

هاهاها واقعا خنده داره ما ایرانی ها وقتی حقمونو می خورن جیکمون در نمی اد حالا که اندیشه داره 10 برابر سرویسی رو که خریدیم رو می ده ناراضی هم هستیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه بری ایران و با دنیا مقایسه کنی میبینی چقد هزینه زیاد داری می کنی من یه چیز می دونم میگم

پسر خاله من الان تو کالیفرنیا سرعتش 17 mb بهش می گم من ماهی 20 تومن پول ADSL با سرعت 100kb میدم میگه اوه من اگه بخوام انقد پول نت بدم باید برم خیابون کاسه بگیرم دستم

اگه داری با آمریکا مقایسه می کنی آره حق با تو ولی دیگه خداییش افغانستانو بیخیال شو دیگه ولی چون قبلش و یا بعدش داشتی در مورد شاتل حرف میزدی من یک لحظه فکر کردم نکنه شاتل شعبه AT&T تو ایرانه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

محقق جون اولا که تو افغانستان اینترنت dailup ساعتی حدودا 800 تا 1000 تومنه دیمن شما در رشت زندگی می کنی و بدون که اقای مخابرات ده برابر قیمتی که اینترنت می خره به شرکتها می فروشه تا مخابرات ارزون نکنه اوضاع همینه

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اولا درقسمت پرسش پاسخ اینم عکسش که پایین میزارم دوما بخاطر اینکه سرعت من 36 هست وقتی تست میگیرم میزنه 1.56 یا...همیشه بالای 1 تست میگیره واسم بیخوده
    اما انصافا این تستر اندیشه فوق العاده دقیقه.درضمن برای گرفتن تست سرعت در سمت چپ برروی استارت نتورک اسپید تستر کلیک کنید ومنتظر نتیجه بمونید

میشه کامل توضیح بدی کجاست؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

میشه کامل توضیح بدی کجاست؟؟؟
    داداشم من که گفتم تو CRM لوگین کن.بعد سمت چپ برروی پرسش و پاسخ کلیک کن عکس هم که گذاشتم سمت چپ روی تست کلیک کن بمون سرعت واقعیتو میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

برای بار 100هزارم میگم کاری به این ندارم شرکت ها چقدر پول میگیرن.اصلا گیریم اندیشه بیاد سرویس 128 خودشو بده 100میلیون تومن.شما یا میخرید یا نمیخرید دیگه
    ولی اگه 100میلیونم بخرید حق شما از سروس128 کیلو بیت فقط دریافت16کیلوبایت درثانیه هست.اینو بکنید تو گوشتون.بابا وقتی سرعت بیشتر بهتون میدن یه شب 150تا میگیرید یه شب دیگه میاد 50 بشکن بزنید چون حق شما 16کیلوبایت درثانیه هست.شما وقتی میتونید اعتراض کنید که سرعتتون بیاد زیر16

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

محقق جون قیمت هر ساعت استفاده از اینترنت در افغانستان به ازای هر ساعت اینترنت dialup دقیقا 60 افغانی معادل 1200 تومان می باشد وفراموش نکن که داری تو ایران وشهر رشت زندگی می کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •