اگر در ارتباط با این تاپیک است
یعنی قبل از ساخت تاپیک لطفا سرچ کنید ببینید تاپیک های مرتبط با صبانت که بسته شده است پست اخرش چی نوشته بعد که مشکل تمام شد تاپیک اصلی برگردانده می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام![]()
اگر در ارتباط با این تاپیک است
یعنی قبل از ساخت تاپیک لطفا سرچ کنید ببینید تاپیک های مرتبط با صبانت که بسته شده است پست اخرش چی نوشته بعد که مشکل تمام شد تاپیک اصلی برگردانده می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام![]()
نه عزیز . سوالم ربطی به ندا و صبا و پارس و شالت و ... نداره .
توی بعضی فروم های خارجی دیدم یه قسمت به اسم Off Topic دارند .
میخوام معنیش را بدونم
منظورشون همون تاپیکای قفل شده نیست؟
Off Topic (تا اونجایی که من دیدم!) جایی هست برای بحث کردن در مورد چیزهایی که بخش خاصی براشون توی انجمن پیش بینی نشده!! حرف هایی که هیچ جا جا نمی گیره رو اونجا می زنن!! معادل متفرقه بود در همین انجمن! که بسته شد!! (و بعدا مفقود!!!)
دوست عزیز شما که جزء فروم بازهای حرفه ای هستی دیگه چرا از این حرفها میزنی.
نرم افزار ویبولیتن یه قابلیت داره که مدیران میتونن یه کاربر مجازی تعریف کنن که وقتی خودشون یا هر کدوم از مدیران و همکاران زدن یه پستی رو پاک کردن برای اینکه معلوم نباشه چه کسی این پست رو پاک کرد یه پیغام خصوصی از طرف این کاربر مجازی برای نویسنده ی اسپم بیاد که پست شما به فلان علت پاک شد و لطفا از پاسخ دادن به این پیغام خودداری کنین و ... بعدشم نویسنده ی اسپم دیگه نمیفهمه کدوم یکی از مدیرا بود که پستش رو پاک کرد.
حالا اینکه چرا تعداد پستهاش همیشه 31 تاس رو برات بگم که مدیران کل فروم این قابلیت رو دارن که تعداد پستهای یه کاربر رو (مثلا خود شما) همین طوری دستی کم و زیاد کنن بدون اینکه واقعا به ازای اون عددی که جلوی تعداد پستهاس، یه پست نوشته شده باشه. (اینم از قابلیتهای ویبولیتن هستش) به نظرم همون اول که یوزر آکوا رو داشتن طراحی میکردن، همینطوری تعداد پستها رو گذاشتن 31 که خیلی هم تابلو نباشه.
تازه بنده یه احساسی در مورد تعداد مدیران پی سی بهم دست داده که میترسم اگه بگم، بن بشم.(به نظرم تعداد مدیران کل واقعا 3 تا نیست.)
اون چند تا پست رو فکر میکنم زمان ایجاد آکوا و تستش یکی از ادمین ها باهاش پست داده تراش. (البته اگه درست یادم باشه)
علی به سایت میرسهبه نظرم تعداد مدیران کل واقعا 3 تا نیست
سینا و میثم هم به فروم. البته گه گاه هم میان تو کار هم. بعضی مواقع هم یکیشون میره سراغ زندگی و غیبت میکنه.
این آدم ها رو ما از نزدیک دیدیم و باهاشون حرف هم زدیم. دقیقا 3 نفرن.
من از وقتی ویندوز xp رو به 7 تغییر دادم بعضی قسمت های فروم رو دسترسی بهشون ندارم ؟
و او پیغام دو موردی رو میده!
لطفا کمک کنید؟
سلام..میخواستم بپرسم من فقط این مشکل رو دارم یا مشکل از سایته من وقتی وارد میشم.....حدود 5 دقیقه بعداش بعضی وقتا هم کمتر ذیگه هیچ صفحه ای برام باز نمیشه.......بعد باید 10 دقیقه صبر کنم تا دوباره بتونم بیام تو....و همینطور سری بعد....ممنون میشم کمک کنید..
شبیه فضایی ها که نیستند...هستند؟؟این آدم ها رو ما از نزدیک دیدیم و باهاشون حرف هم زدیم. دقیقا 3 نفرن
ولی از شوخی گذشته من میگم که مشکل از این ادمینا نیست بلکه جای دیگه_ست اونها هم مثل ما نافرم تحت فشارند...خیلیا میان میگن مثلا ادمینا به خاطر اینکه به هر نحو سایت و از فیلتر دربیارن وجلوی ضررشون رو بگیرند اومدن انجمنها رو حذف کردند ولی اگه دقت کنید انجمن بازی هم یه جورایی مخفی شده در صورتی که قسمت اعظم درآمد این فروم روی فروش بازیهاش میچرخید ولی چرا اینجور شد؟؟!!
برای اینکه بهتر به منظورم پی ببرید یه تاملی توی امضای من بکنید!!![]()
از مدیرا که نمیشه توقع کرد....کسی نیست جواب بده..دوستان دیگه مشکا منو دارن یا نه...من بعد از 7 دقیقه از پی سی قطع میشم..یه ربع بعد دوباره باز وسط میشم...بعد از 7 دقیقه قطع میشم...سلام..میخواستم بپرسم من فقط این مشکل رو دارم یا مشکل از سایته من وقتی وارد میشم.....حدود 5 دقیقه بعداش بعضی وقتا هم کمتر ذیگه هیچ صفحه ای برام باز نمیشه.......بعد باید 10 دقیقه صبر کنم تا دوباره بتونم بیام تو....و همینطور سری بعد....ممنون میشم کمک کنید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)