آقای dj.mamal که گفتین گوشیمو ریست کنم تا فونیکس ورژن فریمور گوشیم رو نشون بده تا بتونم فلشش کنم.این کارو کردم ولی هیچ تأثیری نداشت.کمکم کنید.یعنی هیچ کس تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده؟
آقای dj.mamal که گفتین گوشیمو ریست کنم تا فونیکس ورژن فریمور گوشیم رو نشون بده تا بتونم فلشش کنم.این کارو کردم ولی هیچ تأثیری نداشت.کمکم کنید.یعنی هیچ کس تا حالا به چنین مشکلی بر نخورده؟
والا چه عرض كنم؟
فيرم ور رو دانلود كردي..با فونيكس كه نميتوني اپديت كني
NSU هم كه نصفه دانلود ميكنه...بهتره كد گوشيتو عوض كني و با يه سيستم ديگه كار كني
اگه نشد ببر بده برات اپديت كنن
آقا من به یه چیز عجیبی برخورد کردم و اون اینه که تو قسمت پایین فونیکس توی قسمت روشن عکس به جای این که همین شکل باشه علامت سوال دیده میشه.احتمالا مشکل فلش گوشیم هم از همین جا باشه.خوب حالا این چه مشکلیه؟چه طوری باید رفعش کنم؟![]()
میخام پروداکت کد گوشیمو عوض کنم این با nss نمیشه پایین مینویسه scan for product ... error! چی کار کنم؟ ورژن نرم افزارم اینه Nemesis Service Suite 1.0.38.15 .
دوست من احتمالا pc suite رو باز گذاشتی.برای تغییر پروداکت کد باید pc suite رو از قسمت پایین دسکتاپ سمت راست روش کلیک راست کنی و exit رو بزنی تا برنامه کاملا بسته بشه.اگه این کارو بکنی،حتما درست میشه
خوب اين عكس يعني چي؟
معني اون ايكون چيه؟
من یه n97 دستمه که ورژن۱۲ست خواستم برم ۲۰ دیشب با NSU
فرمور رو دانلود کرد به درستی فقط قسمت آخر که میخواد بریزه رو گوشی ارور میده که usb مشکل داره و مستفیم باید به pc وصل باشه و از hub و... استفاده نکنید درصورتیکه من مستقیم به لبتاپم وصلش کردم!!!
چیکار کنم؟!
خواهشن سریع کمک بدید
راستی الان این ۱۴۰ مگ که دانلود شده کجا میریزه که من برم ورش دارم رو pc تست بزنم؟!!!
XP
Vistaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام گوشی من 5800 هست و جز اولین نفر هایی بودم که گرفتم ورژنش 10 هست الان ورژن 31 اومده nsu رو دانلود کردم و مراحل اپدیت شروع میشه ولی از هرجاکه دوست داشته باشه دوباره از اول شروع میکنه مثلا یه دفعه بعد از 6.1 مگ یا 17 مگ دوباره میبینم از اول داره اپدیت میشه
دی جی ممل جان و دوستان دیگه مشکلش از کجاست ؟
اون شکل مربوط به قسمت پایین برنامه فونیکس هستش که طبق آموزش تصوریی که گذاشته بودین دیدم که اونجا باید علامت سوال وجود داشته باشه.پس سوال من بی ربط بوده چون مشکلی وجود نداشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)