یه سر به این آدرس بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سر به این آدرس بزن
سلام دوست عزيز من خودم وقتي كه كار نمي كرد يا ماليات رو زياد ميكردم يا يه نجاري ميزدم يا از فروشگاه يكم چيزي ميخريدم يا مي فروختم با يكي از اين كار ها ترينر پول بي بهايت فعال مي شه.
خيلي ممنون وظيفمونه.
سلام دوست عزيز براي هيچ كدوم از بازي هايي كه با شبيه ساز اجرا مي شن ترينر نيومده بايد رمز هاي شبيه سازي كه باش بازي مي كني رو بزني يعني اگربا شبيه ساز پلی استیشن 1 بازي مي كني رمز هاي پلی استیشن 1 رو بزني اگربا شبيه ساز پلی استیشن 2بازي مي كني رمز هاي پلی استیشن 2 رو بزني با كدوم شبيه ساز بازي ميكني تا رمز هاش رو برات بزارم.
سلام
ببخشید که به زحمت افتادی
با شبیه ساز playstation شماره یک اجرا میشه
لازم به ذکر است که توی این سایت
یکسری کد و شماره های معرفی کرده اما من هیچی سر در نیاوردم . مثلا برای Have All weapon یکسری شماره و حروف داده که نمیدونم چیکار باید باهاش بکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه راهنمایی کنی ، البته ببخشید![]()
سلام
یه ترینر برای بازیهassassian creed
که توی ویستا جواب بده
یه دفعه که گرفته بودم تو ویستا خودش بسته می شد
یه ترینر هم برای بازیه company of heroes: opposin frontsمی خوام که ورژنش 1.00 باشه
یکی هم برای rainbow six vegasترینر می خوام که ورژنش 1.00یا1.1 یا 1.2 باشه
در ضمن من اگه کسی برام ترینر ها رو می زاره و تشکر نمی کنم فقط بخاطر این هستش که نظم تاپیک بهم نخوره
از همه ی کسانی که برای من و دیگر بچه ها ترینر قرار می دن بسار بسیار تشکر می کنم.
ممنون![]()
ازAssassins Creed چیزی پیدادنکردم!
COMPANY OF HEROES: OPPOSING FRONTS
RAINBOW SIX: VEGASکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمزهای nfs pro street
حالا مشکل اینجاست که این تزینر انبار رو پر نمی کنه که ما بفروشیم متلا یک ترینر برایStronghold Crusader بود که بازدن دکمه انبار پر میشد مالیات رو هم هرچه قدر بالا میبرم بازم کم کم پول میره تو خزانه لطفا اگه ترینر دیگه ای مثل ترینر نسخه یStronghold Crusader دارید بزارید ممنون میشم چون من میخوام خیلی راحت بازی کنم ومحدودیتی نداشته باشم .
سلام
ببخشید من تونستم یه سیو از بازی assissns creed پیدا کنم و اون مرحله رو رد کردم ولی دوباره تا می خوای بری شهر جور سلیم دوباره از بازی می یاد بیرون اگه می خواید سیوش رو بدم بهتون یا اگه دارید سیو مموری بلاک 5 رو بهم بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)