تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 169 از 1174 اولاول ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دیشب کلی حال کردم..بارسولنا با اون مربی هم******بازش باخت.دم رئال هم گرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خدایشش دیگه این یکی کوچیکه به جان خودم اخه از امضای خیلی ها کوچیکه تازه تو همین تاپیک خودمون اندازه امضای په په هست دیگه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه دوستان.....که البته فعلا فقط من و محمد جان هستیم........!!!!!!!!!!
    محمد جان امضات قشنگه ولی پیشنهاد می کنم که قبل مادرید یه Real بزار یا اینکه یه R بزار...........
    دوستان چرا چند روزه کم پیدایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسرا جان هم که من واقعا براش نگران شدم............

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها خبر خوب واس شما دوستان:
    در بازی مقابل والنسیا در سانتیاگو برنابئو ما هم راموس رو داریم و هم نیستلروی رو که با این تفاسیر اگر که روبن آماده شود دیگه غوغاست خدا کنه که آماده شود و به این روبن ما یه 5 تای دیگه بزنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بچها امضای بلاستر رو نگاه کردید انگار این خودیه ها من تا حالا فکر میکردم از این نفوذی هاست پس حالا که خودیه خوش اومدی داداش.
    راستی یه سوالی دارم دوستان(مخصوصآ چارلز)عکسی از حضور نیکلاس کیج رو دارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان:
    بادست پر اومدم خدمتتون:
    چندین خبر جالب:
    اولین خبر و جالبترین خبر اینست که سرخیو راموس مدافع بسیار خوب و بهترین دفاع سمت راست حال حاضر جهان به زندان روانه شد.
    توضیح درباره این خبر:بله سرخیو راموس که 2 هفته از میادین دور است نه به دلیل مسائل اخلاقی و نه بخاطر ربا و مسائل مالی و نه بخاطر رانندگی و نه بخاطر توهین و کتک کاری بلکه بخاطر دیدار از زندانیان به زندان رفت که توسط گروه خیریه ویا سازمان خیریه باشگاه تدارک دیده شده بود.(ترسیدین نه؟)

خبر دوم:
    خبر دوم احتمال امدن مدافع بسیار سخت کوش و بسیار خوب هلندی باشگاه اژاکس هتینگا به رئال مادرید است این بازیکن که یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی وسلی میباشد به احتمال زیاد فصل بعد به رئال نقل مکان می کند.(خدا رو شکر از دست این کانوارو خلاص می شیم)

خبر سوم:
    رئال همچنین بسیار سخت به دنبال لوییز فابیانو گلزن بسیار قهار سویا است تا اگر مث امسال به علت مصدم شدن چند بازیکن کلیدی مث خر تو گل گیر نکنه و این قضیه رو رئال بسار جدی دنبال میکند.

خبر چهارم:
    خبر چهارم هم مربوط میشه به باز هم احتمال خرید کاسیرس مدافع قرضی رکرتیو که از ویارئال قرضی رفته و سران باشگاه رئال با سران باشگاه ویارئال مذاکرات را آغاز کرده اند ولی شرط سران باشگاه ویارئال اینتست که باید دلا رد بازیکن خوش اتیه رئال که فعلآ در تیم ختافه است رو به تیم ویا رئال بدهد.

خلاصه امیدوارم که لذت بره باشید همه رو خودم نوشتم با همین انگشتهای خسته شده خودم اخه لامصب جدیدآ هر کاری میکنم کوپی پیست نمیشه که نمیشه!!!!

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان:
    بادست پر اومدم خدمتتون:
    چندین خبر جالب:
    اولین خبر و جالبترین خبر اینست که سرخیو راموس مدافع بسیار خوب و بهترین دفاع سمت راست حال حاضر جهان به زندان روانه شد.
    توضیح درباره این خبر:بله سرخیو راموس که 2 هفته از میادین دور است نه به دلیل مسائل اخلاقی و نه بخاطر ربا و مسائل مالی و نه بخاطر رانندگی و نه بخاطر توهین و کتک کاری بلکه بخاطر دیدار از زندانیان به زندان رفت که توسط گروه خیریه ویا سازمان خیریه باشگاه تدارک دیده شده بود.(ترسیدین نه؟)

خبر دوم:
    خبر دوم احتمال امدن مدافع بسیار سخت کوش و بسیار خوب هلندی باشگاه اژاکس هتینگا به رئال مادرید است این بازیکن که یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی وسلی میباشد به احتمال زیاد فصل بعد به رئال نقل مکان می کند.(خدا رو شکر از دست این کانوارو خلاص می شیم)

خبر سوم:
    رئال همچنین بسیار سخت به دنبال لوییز فابیانو گلزن بسیار قهار سویا است تا اگر مث امسال به علت مصدم شدن چند بازیکن کلیدی مث خر تو گل گیر نکنه و این قضیه رو رئال بسار جدی دنبال میکند.

خبر چهارم:
    خبر چهارم هم مربوط میشه به باز هم احتمال خرید کاسیرس مدافع قرضی رکرتیو که از ویارئال قرضی رفته و سران باشگاه رئال با سران باشگاه ویارئال مذاکرات را آغاز کرده اند ولی شرط سران باشگاه ویارئال اینتست که باید دلا رد بازیکن خوش اتیه رئال که فعلآ در تیم ختافه است رو به تیم ویا رئال بدهد.

خلاصه امیدوارم که لذت بره باشید همه رو خودم نوشتم با همین انگشتهای خسته شده خودم اخه لامصب جدیدآ هر کاری میکنم کوپی پیست نمیشه که نمیشه!!!!
    دستت درد نكنه اطلاعات جالبي بود
    خدا كنه هيتينگا بياد اما بهتره فابيو را هم از دست نديم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13

با سلام خدمت همه دوستان:
    بادست پر اومدم خدمتتون:
    چندین خبر جالب:
    اي خودا بگم چيكارت كنه!!!
    يه لحظه ... رييييييييخت!!!
    گفتم اين ديگه نوبرشه به خودا كي ميتونه اينو حالا از زندان در بياره!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

واس چی اینقدر تاپیک بی رونق شده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

قربونت کسرا جان ما اینیم دیگه گفتیم یه حالی بدیم به دوستان کف کردی نه؟
    میگم واس چی این بچها نیستند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •