دیشب کلی حال کردم..بارسولنا با اون مربی هم******بازش باخت.دم رئال هم گرم.
دیشب کلی حال کردم..بارسولنا با اون مربی هم******بازش باخت.دم رئال هم گرم.
خدایشش دیگه این یکی کوچیکه به جان خودم اخه از امضای خیلی ها کوچیکه تازه تو همین تاپیک خودمون اندازه امضای په په هست دیگه.
سلام به همه دوستان.....که البته فعلا فقط من و محمد جان هستیم........!!!!!!!!!!
محمد جان امضات قشنگه ولی پیشنهاد می کنم که قبل مادرید یه Real بزار یا اینکه یه R بزار...........
دوستان چرا چند روزه کم پیدایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسرا جان هم که من واقعا براش نگران شدم............
بچها خبر خوب واس شما دوستان:
در بازی مقابل والنسیا در سانتیاگو برنابئو ما هم راموس رو داریم و هم نیستلروی رو که با این تفاسیر اگر که روبن آماده شود دیگه غوغاست خدا کنه که آماده شود و به این روبن ما یه 5 تای دیگه بزنیم.
بچها امضای بلاستر رو نگاه کردید انگار این خودیه ها من تا حالا فکر میکردم از این نفوذی هاست پس حالا که خودیه خوش اومدی داداش.
راستی یه سوالی دارم دوستان(مخصوصآ چارلز)عکسی از حضور نیکلاس کیج رو دارید؟
با سلام خدمت همه دوستان:
بادست پر اومدم خدمتتون:
چندین خبر جالب:
اولین خبر و جالبترین خبر اینست که سرخیو راموس مدافع بسیار خوب و بهترین دفاع سمت راست حال حاضر جهان به زندان روانه شد.
توضیح درباره این خبر:بله سرخیو راموس که 2 هفته از میادین دور است نه به دلیل مسائل اخلاقی و نه بخاطر ربا و مسائل مالی و نه بخاطر رانندگی و نه بخاطر توهین و کتک کاری بلکه بخاطر دیدار از زندانیان به زندان رفت که توسط گروه خیریه ویا سازمان خیریه باشگاه تدارک دیده شده بود.(ترسیدین نه؟)
خبر دوم:
خبر دوم احتمال امدن مدافع بسیار سخت کوش و بسیار خوب هلندی باشگاه اژاکس هتینگا به رئال مادرید است این بازیکن که یکی از دوستان بسیار خوب و صمیمی وسلی میباشد به احتمال زیاد فصل بعد به رئال نقل مکان می کند.(خدا رو شکر از دست این کانوارو خلاص می شیم)
خبر سوم:
رئال همچنین بسیار سخت به دنبال لوییز فابیانو گلزن بسیار قهار سویا است تا اگر مث امسال به علت مصدم شدن چند بازیکن کلیدی مث خر تو گل گیر نکنه و این قضیه رو رئال بسار جدی دنبال میکند.
خبر چهارم:
خبر چهارم هم مربوط میشه به باز هم احتمال خرید کاسیرس مدافع قرضی رکرتیو که از ویارئال قرضی رفته و سران باشگاه رئال با سران باشگاه ویارئال مذاکرات را آغاز کرده اند ولی شرط سران باشگاه ویارئال اینتست که باید دلا رد بازیکن خوش اتیه رئال که فعلآ در تیم ختافه است رو به تیم ویا رئال بدهد.
خلاصه امیدوارم که لذت بره باشید همه رو خودم نوشتم با همین انگشتهای خسته شده خودم اخه لامصب جدیدآ هر کاری میکنم کوپی پیست نمیشه که نمیشه!!!!
دستت درد نكنه اطلاعات جالبي بود
خدا كنه هيتينگا بياد اما بهتره فابيو را هم از دست نديم![]()
اي خودا بگم چيكارت كنه!!!
يه لحظه ... رييييييييخت!!!
گفتم اين ديگه نوبرشه به خوداكي ميتونه اينو حالا از زندان در بياره!!!
![]()
واس چی اینقدر تاپیک بی رونق شده؟
قربونت کسرا جان ما اینیم دیگه گفتیم یه حالی بدیم به دوستان کف کردی نه؟
میگم واس چی این بچها نیستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)