تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 208 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    چطوري ميشه از سلامت يه پاكت پيسي دست دوم (جهت خريد) مطمئن شد؟

ممنون

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام.

در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی

چاکرم
    مطمئن باش که واسه بلوتوث همه کار کردم ولی درست نشد....
    نظر شما ملاک اصلی ماست
    همونطور که شما گفتین واقعا بدون پاکت نمیشه ...هر میاد خونمون میگه چه خونتون سوت وکوره
    و واقعا پاکت خیلی امکانات داره که Symbian نداره ولی من که نگفتم پاکت نباشه گفتم I900 بره که رفت و N96 بیاد که اومد و تا 2 "3 روزه دیگه هم یا HD یا HD2 میگیرم...صفا!! به نظر من هر کی میخواد حرفه ای موبایل داری کنه باید یه نوکیا غیر لمسی با دوربین و قدرت صدای بالا و امکاناته منحصر به فرد مثل Live TV بگیره که نمونش N96 و اصلا براش قاب نندازه و نگرانه خش افتادنش نباشه و البته یه پاکت صفحه بزرگ مثل HD2 بگیره و بزاره توکیف مخصوص و ازش به عنوان یه لپتاپک کوچولو استفاده کنه و ازش به خوبی محافظت کنه....اینم ایده های فوق العاده ی من برای موبایل داری

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده 600 تومن بیشتر پول ندارم به نظر شما touch pro 2 بگیرم یا منتظر بمونم x2 پایین بیاد ؟؟ من به قدرت و سرعت اعتقاد زیادی دارم و صفحه کیبورد. ولی تو بررسی gsmarena نوشته بود که سرعت x2 پایینه.
    حالا من خودم انتخابم پرو2 هست ولی این گوشی که اومد مردد شدم ولی وقتی بررسی ایکس 2 رو خوندم باز مصمم شدم که پرو2 بگیرم. در هر حال قاطی کردم که منتظر اون بمونم یا اینو بگیرم. یکی هم اینکه من الان تو مالزی ام این گوشی پرو 2 حدود 700 تومن قیمتشه اما تو ایران 600 تومنه!!!جفتشونم چینین!! x2 هم همچین بساطی داره یعنی اینجا با اونجا فجیع اختلاف قیمت داره.... حالا به نظر شما از ایران بگم بفرستن بهتره یا از اینجا بگیرم؟؟؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده 600 تومن بیشتر پول ندارم به نظر شما touch pro 2 بگیرم یا منتظر بمونم x2 پایین بیاد ؟؟ من به قدرت و سرعت اعتقاد زیادی دارم و صفحه کیبورد. ولی تو بررسی gsmarena نوشته بود که سرعت x2 پایینه.
    حالا من خودم انتخابم پرو2 هست ولی این گوشی که اومد مردد شدم ولی وقتی بررسی ایکس 2 رو خوندم باز مصمم شدم که پرو2 بگیرم. در هر حال قاطی کردم که منتظر اون بمونم یا اینو بگیرم. یکی هم اینکه من الان تو مالزی ام این گوشی پرو 2 حدود 700 تومن قیمتشه اما تو ایران 600 تومنه!!!جفتشونم چینین!! x2 هم همچین بساطی داره یعنی اینجا با اونجا فجیع اختلاف قیمت داره.... حالا به نظر شما از ایران بگم بفرستن بهتره یا از اینجا بگیرم؟؟؟

سلام.

واسه اینکه سرعت برات مهمه یک نگاهی هم به امنیا 2 بنداز ضمن اینکه پرو 2 هایی که تو ایرانه تایوانیه.(لااقل اونی که من گرفتم و یه چند تایی که دوستان گرفتن همه تایوانیه).وقتی اینقدر اختلاف داره (الان ایران فکر میکنم یاس 580 باشه).خوب از ایران واست بفرستن بهتره هم ارزونتر گرفتی هم تایوانیشو گرفتی.

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

واسه اینکه سرعت برات مهمه یک نگاهی هم به امنیا 2 بنداز ضمن اینکه پرو 2 هایی که تو ایرانه تایوانیه.(لااقل اونی که من گرفتم و یه چند تایی که دوستان گرفتن همه تایوانیه).وقتی اینقدر اختلاف داره (الان ایران فکر میکنم یاس 580 باشه).خوب از ایران واست بفرستن بهتره هم ارزونتر گرفتی هم تایوانیشو گرفتی.
    ایول بابا پرو 2 هم گرفتی ؟!! مبارک...انشا الله برات بترکونه!! ببخشید که فضولی میکنم ولی میشه یه لیست از پاکت هایی روکه داری بزاری؟؟! در ضمن اگه فروشنده ای من یکیشونو خریدارم...چیا داری؟؟؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ایول بابا پرو 2 هم گرفتی ؟!! مبارک...انشا الله برات بترکونه!! ببخشید که فضولی میکنم ولی میشه یه لیست از پاکت هایی روکه داری بزاری؟؟! در ضمن اگه فروشنده ای من یکیشونو خریدارم...چیا داری؟؟؟

سلام.

پرو 2 رو که حالا نگرفتم ,زمانی که یک هفته بود اومده بود گرفتم.والا PPC هایی که دارم رو هم دوستان میدونن یه چند تایی هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوب چرا ناز میکنی بگو دیگه.......شاید مشتری خوب پیدا نکردی که نفروختی....ولی من مشتری هستم
    تا اونجا که میدونم اکسپریا دایاموند و امنیا داری درسته؟؟و البته پرو2

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

دوستان من میخوام htc hd ام رو بفروشم, اینجا تاپیک مناسبی براش مشاوره در این مورد هست یا نه ؟
    اگه هست دوستان لطف کنن بگن که چه قیمتی برای فروش دست دومش خوبه ؟ من آخرین عددی که شنیدم حدود 350 بوده
    پک فروشی اینه :
    خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13

دوستان من میخوام htc hd ام رو بفروشم, اینجا تاپیک مناسبی براش مشاوره در این مورد هست یا نه ؟
    اگه هست دوستان لطف کنن بگن که چه قیمتی برای فروش دست دومش خوبه ؟ من آخرین عددی که شنیدم حدود 350 بوده
    پک فروشی اینه :
    خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ...
    واللا من از قیمت خبری ندارم ولی راجع به فروش چند تا چیز بت بگم بد نیست . ..
    1. اگه گوشی اصلیته بزار کنار یه چیز دیگه بردار .
    2.سعی کن بیشتر به آنا بفروش تا به مغازه دار .
    3. سریع بفروش
    4.اگه پکش کامل نیست کاملش کن بعد بفروش .
    5. حواستم باشه داری گوشی 2 HTC تو ایرانو رد می کنیا (یعنی اگه چیزه خاصی مثلا HD2 چشتو نگرفته و براش له له نمی زنی از لحاظ مالی به فروشش نمی صرفه .

11. این کاربر از bache_gorbe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی کم بهت گفتن! مواظب باش بزخری نکنن!

من همین چند روز پیش HD م رو فروختم 420

13. این کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •