برای نصب باید فایلdownload lib رادرmmc/mmca1/.system/lib/libezxappbase.so.1بعد از نصب کپی کنید .
از من میشنوی دانلود کن ضرر نمیکنی.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب باید فایلdownload lib رادرmmc/mmca1/.system/lib/libezxappbase.so.1بعد از نصب کپی کنید .
از من میشنوی دانلود کن ضرر نمیکنی.
لینک دانلود:
من میرم توی قسمت sms یه new folder درست میکنم بعد folder setup بعد protected by lock code رو تیک میزنم بعد توی قسمت enter lock code هر کدی که می دم incorrect code میده چی کار کنم توی کلوپ اشاره نشده مرسی
باید کدی که واسه قفل گوشیت هست رو بزنی که اصولا "1234" هست این کد مادر گوشی موتورولا a1200 هست
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
وقتی که گوشی روشن بوده ، باتری رو کشیدن . و بعد از اون هم دیگه گوشی بالا نمی یاد
فقط ارم hellomoto روی صفحه ظاهر میشه و گوشی همون جور می مونه
دلیل و راه حل مشکل چیسه ؟
motorola a1200
یک برنامه NotePad که دارای یک کیبورد فارسی هست این برنامه حتما بدردتون میخوره.ناگفته نمونه ساخت این برنامه توسط یه ایرونیه و منبع هم سایت موبایلستان هست.
لینک دانلود:
احتمالا گوشي مشكل نرم افزاري پيدا كرده ببين ميتوني با نرم افزار متصلش كني به pc و ريست كني گوشي رو احتمالا درست ميشه
مرسی اما این کد و یه کد دیگه که توی دفترچه گوشی بودو زدم اما باز incorrect code میده توی دفترچه اش میگه که وقتی کد بزنی از folder محافظت میشه اما error میده برای شما هم همین جوریه ؟
دوستان سلام
امیدوارم سال خوبی شروع کرده باشید
من تا حالا 2 یا 3 بار برنامه گوشیم رو عوض کردم... چند روز پیش اومدم برنامه 59p رو روش نصب کنم ولی پیغام خطا میده...لطفا اگه کسی میدونه باید چیکار کنم بهم بگه...
راستی برنامه الانش 53P هستش..... باهاش مشکل دارم و میخوام عوضش کنم....
دوست عزیز اگر این FW رو دوست دارید من به شما حق می دم ... به چند دلیل !!!
ولی این مشکل رو هم میشه حل کرد .. اینطوری :
براي نصب برنامه در فيرمور 25P ابتدا بايد اون رو به طور جزئي فلش کنيد:
به اين صورت که ابتدا فايل پيوست در لينک زير رو با حجم 3 مگابايت داونلود کنيد: (براي داونلود بايد عضو باشيد، لطفن يکي از دوستان زحمت آپلودش رو در اينجا بکشه...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس اين فايل رو توسط RSD Lite ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نصب کنيد(مطابق مقالهي آموزش فلش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سپس، از برنامهي MPKG ضميمهشده براي نصب برنامهها استفاده کنيد.
*: اگر از فيرمور 34P از ردهي A1200E استفاده ميکنيد(اين فيرمور بسيار کمياب است)، ميتوانيد از روش فوق براي نصب برنامهها استفاده نماييد، ولي اگر از ساير فيرمورهاي ناسازگار با نصب برنامه استفاده ميکنيد( 44p ،9p، 24p و اکثر فيرمورهاي A1200E ) ، بايد گوشي را به يکي از فيرمورهاي سازگار فلش کنيد و راه حل سادهتري وجود ندارد.
------------------------------------------------------------------------
** MPKG ضميمهشده، جديدترين نسخهي موجود بوده (ورژن 3.1) و براي ساير فيرمور ها هم قابل استفاده ميباشد، از قابليتهاي اين نسخه، امکان نصب برنامه، بدون نياز به ريستارت گوشي براي اکثر برنامهها ميباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)