تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 169 از 285 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام شما مشکلت سر آزمون چیه؟مثلا اضطراب داری , تمرکز نداری , نگرانی... اگه میشه بگو تا اگه بتونیم راهنماییت کنیم
    ضمنا شما که این مشکلو داری یه چیزی یادت نره (( شما باید 200% ( 2برابر 100% !!!!) بررسی آزمون انجام بدی ))
    قربونه همه
    درود
    دوست عزیز من هم نگرانم و هم نمی تونم تمرکز حواس داشته باشم .
    ممنون می شم راهنماییم کنید

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

من عربي و ادبياتم خيلي خوبه اگه اين دو تا رو 70حدودا بزنم ميتونم فيزيك و زبان (ضريب 2 توي كنكور كارداني) رو نزنم؟؟؟؟؟
    دوست گرامی
    اگر شما بخواهید از زدن تست‌های یک درس کاملاً صرفنظر کنید، لطمه جدی خواهید خورد. با وجود اینکه ضریب این درسها کم هستند، ولی باز هم تاثیر گذارنده هستند. اگر عامل موفقیت شما در آزمون نباشند، عامل بازدارنده هستند. شما باید در حد تعادل و در حد متوسط یعنی به اندازه‌ای که بیشتر داوطلبان کنکور این درس را می‌زنند، بتوانید تست‌های این دو درس را بزنید.

ممکن است که این درسها خیلی برای شما دشوار باشند! اما سوالات آسان در این درسها یافت می‌شوند. شما می‌توانید با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود و تقویت نقاط قوت خود در این درسها، دست‌کم 20٪ این درسها را در کنکور بزنید و ضرر زیادی نکنید.

کنار گذاشتن یک مبحث به مراتب بهتر و مفید تر از کنار گذاشتن یک درس است. پس شما می‌توانید در درس زبان، تنها تست‌های واژگان را بزنید. شاید بتوان این گونه تست‌ها را ساده‌ترین تست‌های این درس به شما آورد. در مورد گرامر هم کافی است مباحث تست خیر را یاد گرفته و بر آنها مسلط شوید.

در مورد فیزیک نیز چنین مباحثی وجود دارند که مهم و یا آسان هستند و با زدن تست‌های مربوط به این گونه مباحث، در حد متعادل تست های این درس را بزنید و کمتر ضرر کنید.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    دوستان سنجش خوب بود؟
    خوب دادین؟
    میبینم که شما زودتر از من اومدید و بحث رو شروع کردید.

این نخستین آزمونی از سازمان سنجش بود که دادم. به نظر من سوالهای ریاضی و فیزیک خوب و تقریباً آسون بودند. ولی در مورد شیمی نظری ندارم.
    عربی هم سوالاتش خوب بود. فکر کنم دین و زندگی آسون بود. چون با وجود اینکه دین و زندگی نخونده بودم، کلی از سوالات رو جواب دادم! زبان انگلیسی هم خوب بود . البته متن کلوز به نظر من گیج کننده بود. من که نفهمیدم متن کلوز در مورد چی بود!!!!

ولی در کل آزمون خوبی بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز ادبياتش واقعا سخت بود ( آزمون جامع سنجش )

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

جامعه آماري.
    از جامعه آماريش بگيد.
    ضمنآً من فكر نميكنم اين آزمون و حتي آزمون بعدي مشخص كننده دانش واقعي شركت كننده ها باشن؛بچه ها هنوز تموم نشدن و يا جمع بندي نكردن پس نمي تونه نتايجش واقعي باشه.
    راستي به نظرتون تو يه آزمون كه تداخل وجود داره كدومو برم؟سنجشو يا كانونو؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

جامعه آماري.
    از جامعه آماريش بگيد.
    ضمنآً من فكر نميكنم اين آزمون و حتي آزمون بعدي مشخص كننده دانش واقعي شركت كننده ها باشن؛بچه ها هنوز تموم نشدن و يا جمع بندي نكردن پس نمي تونه نتايجش واقعي باشه.
    راستي به نظرتون تو يه آزمون كه تداخل وجود داره كدومو برم؟سنجشو يا كانونو؟
    راجع به جامعه ی آماری چیز زیادی نمیدونم ولی شرکت کننده ها معمولا همیشه آماده هستن

اونایی که میخوان آماده باشن مطمئن باش که آماده میشن و دانش واقعی خودشونو نشون میدن

به نظر من سنجشو بری خیلی بهتره البته بازم بستگی به نظر خودت داره

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

12

سلام(بعد از تقریبا 2 ماه)
    به همتون تبریک میگم (بخاطر افزایش پست ها)(26 تا از پستای منو حذف کردن)
    دوباره کانون اینجا روبه راه شد ولی تراز من ...
    دو آزمون پیش شدم 6550(کمبود ساعت مطالعه رفتم تو 20 و 25 )
    سهیل جویای ترازت بودم(خیلی برام خوشحال کننده بود )
    .................................................. .................................................. ...
    در مورد سنجش
    ادبیات خیلی سخت بود و شیمی(برای من)(این دو درس رو انتظار بالای 70 داشتم)
    درصدای سنجش
    ادبیات 50%
    عربی 72%
    دینی 80%
    زبان 72%(4 تا غلط تو close test )
    ریاضی 62%(خیلی اسوووووووووووون بود که ترسیدم آخری ها رو اشتباه زدم)
    فیزیک 62%(مثل ریاضی)
    شیمی 46 %(یکی بگه چراااااااااااااااا؟ )
    ..............................................
    در کل خیلی الکی بود اصلا انتظار این سوالات آسون رو نداشتم(من هیچی نخونده بودم اینجوری شد)
    بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــای

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

دوست گرامی
    اگر شما بخواهید از زدن تست‌های یک درس کاملاً صرفنظر کنید، لطمه جدی خواهید خورد. با وجود اینکه ضریب این درسها کم هستند، ولی باز هم تاثیر گذارنده هستند. اگر عامل موفقیت شما در آزمون نباشند، عامل بازدارنده هستند. شما باید در حد تعادل و در حد متوسط یعنی به اندازه‌ای که بیشتر داوطلبان کنکور این درس را می‌زنند، بتوانید تست‌های این دو درس را بزنید.

ممکن است که این درسها خیلی برای شما دشوار باشند! اما سوالات آسان در این درسها یافت می‌شوند. شما می‌توانید با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود و تقویت نقاط قوت خود در این درسها، دست‌کم 20٪ این درسها را در کنکور بزنید و ضرر زیادی نکنید.

کنار گذاشتن یک مبحث به مراتب بهتر و مفید تر از کنار گذاشتن یک درس است. پس شما می‌توانید در درس زبان، تنها تست‌های واژگان را بزنید. شاید بتوان این گونه تست‌ها را ساده‌ترین تست‌های این درس به شما آورد. در مورد گرامر هم کافی است مباحث تست خیر را یاد گرفته و بر آنها مسلط شوید.

در مورد فیزیک نیز چنین مباحثی وجود دارند که مهم و یا آسان هستند و با زدن تست‌های مربوط به این گونه مباحث، در حد متعادل تست های این درس را بزنید و کمتر ضرر کنید.

خيلي ممنون بابت راهنماييتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

من میخوام کنکور سراسری شهر خودم قبول شم
    تا حالا هیچی نخوندم!
    تا کنکور هم روزی یکی دو ساعت میتونم بخونم
    به نظر شما تو این یکی دو ساعت چی بخونم بهتره؟

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

من میخوام کنکور سراسری شهر خودم قبول شم
    تا حالا هیچی نخوندم!
    تا کنکور هم روزی یکی دو ساعت میتونم بخونم
    به نظر شما تو این یکی دو ساعت چی بخونم بهتره؟
    بستگي به رشتتون داره.درسهايي كه ضريبشون تو كنكور زياده رو تو اولويت خوندن قرار بديد. اول مفهومي بخونيد بعد تست بزنيد. البته روزي يكي دو ساعت كمه سعي كنيد بيشتر بشه ولي هنوزم فرصت داريد.
    رشتتون رو بگيد تا من يا دوستان بتونيم بهتر كمكتون كنيم كه چه درسهايي رو توي فرصت باقي مونده بخونيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •