دوستان بد نیست قبل از اینکه بخوان سوالی بپرسن این پست رو بخونن چون اکثر دوستان سوالات مشابه به این پست رو دارن :::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بد نیست قبل از اینکه بخوان سوالی بپرسن این پست رو بخونن چون اکثر دوستان سوالات مشابه به این پست رو دارن :::::::::::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاربر Delusive1 عزیز! لطفا پشت سر هم پست ایجاد نکنید.
همچنین جواب سوال کاربران دیگر رو دوستانه بدید. این کار شما باعث رنجش خاطر اونا میشه... ممنون از توجه شما
من از فروشگاه p30 world گرفتم اما بعضی وقتها از بازی میپره بیرون ودوباره مجبور میشم از save قبلیم ادامه بدم !!!!!! چرا اینطوریه؟
درضمن من با geforce 8400 gs روی مدیوم و رزولوشن 960*650 اگه درست یادم باشه دارم راحت بازی میکنم یعنی مشکل سرعت به اون صورت ندارم و قابل قبول است...
حرف شما درست ولی این باعث می شود که کسی که این محل را مشاهده می کند و یک سوال را چندین بار می بینید، بار علمی ای را مشاهده نکند و این موضوع بیشتر باعث از بین رفتن بازدید دوستان می شود از جمله خود بنده که با دیدن سوال های تکراری و مجدد این تاپیک را اصلا جالب نمی دانم! خیلی تمسخر می باشد که کل تاپیک در 169 صفحه دائم سوالات تکراری بوده! و با اینکه سوالات و جواب ها باز هم در یک پست جمع آوری گردیده است، کاربر در پست بعدی بدون مطالعه حداقل 10 صفحه آخر از 169 صفحه باز هم همان سوال تکراری را می کند! این باعث می شود که منه نوعی فکر کنم که کل انجمن های P30World به همینگونه است!!! و این موضوع نشان دهنده این است که انجمن نظم خاصی ندارد چون هر کاربر که به مشکلی برخورد می کند بدون توجه به مشکلات مشابه ای که برای دیگر کاربران بوجود آمده بوده است و توسط شما و امثالهم حل گردیده است مجددا سوال خود را تکرار و به مراتب منتظر جواب مجدد هم خواهد بود!!!! کمی نظم در انجمن ها نشانه اقتدار مدیریت تاپیک و مدیریت انجمن ها خواهد بود و نه چیز دیگر! و بلعکس آن نشانه اشتباه در مدیریت مدیران....
پ.ن: کمی واقع گرایانه تر بیاندیشید.
وحید
Last edited by Delusive1; 29-04-2008 at 15:24.
سلام آقا کسایی که از cpu amd 2 هسته ای برای اجرای این بازی استفاده میکنند برای اینکه مشگله تیک تیکی شدن بازی و کلمه ها حل بشه باید برن برنامه ی amd dual core timing fix رو از اینتر نت دانلود کنند من خودم اول همین مشگل رو داشتم بعد از ریختن این برنامه مشگلم حل شده هفته پیش هم بازی رو تا آخرش رفتم چه پایان مزخرفی داره.موفق باشید.
ميگم مگه نبايد قيافه الطائر رو نبينيم؟پس چرا من وقتي به طرف دوربين برش ميگردونم قيافش معلومه؟
![]()
عزیزم چرا نباید ببینیم ؟!
اون به این خاطر کلاه گذاشته سرش که کسی نشناسش !
نه اینکه ما نشناسیمش . منم خودم قیافشو دیدم (:
اینو خوب اومدی
راستی جی تی ای4اومدو ما تشنه لبان میگردیم
لینک دانلود لطفا
امیدوارم برای pc هم بیاد!!!!اینو خوب اومدی
راستی جی تی ای4اومدو ما تشنه لبان میگردیم
لینک دانلود سیو رو میدید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)