تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 342 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان بد نیست قبل از اینکه بخوان سوالی بپرسن این پست رو بخونن چون اکثر دوستان سوالات مشابه به این پست رو دارن :::::
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ::::::

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بد نیست قبل از سوال کردن چند پست قبل تر رو بخونین شما فکر کنم نفر 100م هستین که این سوال رو میکنین!!!

کد:
    شما هم فکر کنم نفر 100م هستی که این سوال رو میپرسی بد نیست کم مطالعه و سرچ کنی و بعد سوال!!! این لینک رو بخون! چند پست قبل تر از سوال شماست!

کد:
    واقعا برای دوستان متاسفم وقتی ورژن سالم هست دیگه چه مشکلی میتونه داشته باشه!؟ نفر هزارم!!! این پست رو بخونین:::

کد:
    مطمئنا وقتی کرایسیس رو بازی کردین! احتمالا این بازی رو فقط بتونین بازی کنین!!!!نه روی های یا مدیوم!!
    دوستان بد نیست قبل از اینکه بخوان سوالی بپرسن این پست رو بخونن چون اکثر دوستان سوالات مشابه به این پست رو دارن :::::
    کد:
    ::::::
    کاربر Delusive1 عزیز! لطفا پشت سر هم پست ایجاد نکنید.
    همچنین جواب سوال کاربران دیگر رو دوستانه بدید. این کار شما باعث رنجش خاطر اونا میشه... ممنون از توجه شما

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از فروشگاه p30 world گرفتم اما بعضی وقتها از بازی میپره بیرون ودوباره مجبور میشم از save قبلیم ادامه بدم !!!!!! چرا اینطوریه؟
    درضمن من با geforce 8400 gs روی مدیوم و رزولوشن 960*650 اگه درست یادم باشه دارم راحت بازی میکنم یعنی مشکل سرعت به اون صورت ندارم و قابل قبول است...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کاربر Delusive1 عزیز! لطفا پشت سر هم پست ایجاد نکنید.
    همچنین جواب سوال کاربران دیگر رو دوستانه بدید. این کار شما باعث رنجش خاطر اونا میشه... ممنون از توجه شما
    حرف شما درست ولی این باعث می شود که کسی که این محل را مشاهده می کند و یک سوال را چندین بار می بینید، بار علمی ای را مشاهده نکند و این موضوع بیشتر باعث از بین رفتن بازدید دوستان می شود از جمله خود بنده که با دیدن سوال های تکراری و مجدد این تاپیک را اصلا جالب نمی دانم! خیلی تمسخر می باشد که کل تاپیک در 169 صفحه دائم سوالات تکراری بوده! و با اینکه سوالات و جواب ها باز هم در یک پست جمع آوری گردیده است، کاربر در پست بعدی بدون مطالعه حداقل 10 صفحه آخر از 169 صفحه باز هم همان سوال تکراری را می کند! این باعث می شود که منه نوعی فکر کنم که کل انجمن های P30World به همینگونه است!!! و این موضوع نشان دهنده این است که انجمن نظم خاصی ندارد چون هر کاربر که به مشکلی برخورد می کند بدون توجه به مشکلات مشابه ای که برای دیگر کاربران بوجود آمده بوده است و توسط شما و امثالهم حل گردیده است مجددا سوال خود را تکرار و به مراتب منتظر جواب مجدد هم خواهد بود!!!! کمی نظم در انجمن ها نشانه اقتدار مدیریت تاپیک و مدیریت انجمن ها خواهد بود و نه چیز دیگر! و بلعکس آن نشانه اشتباه در مدیریت مدیران....

پ.ن: کمی واقع گرایانه تر بیاندیشید.

وحید
    Last edited by Delusive1; 29-04-2008 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه *MASTER*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا کسایی که از cpu amd 2 هسته ای برای اجرای این بازی استفاده میکنند برای اینکه مشگله تیک تیکی شدن بازی و کلمه ها حل بشه باید برن برنامه ی amd dual core timing fix رو از اینتر نت دانلود کنند من خودم اول همین مشگل رو داشتم بعد از ریختن این برنامه مشگلم حل شده هفته پیش هم بازی رو تا آخرش رفتم چه پایان مزخرفی داره.موفق باشید.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

12

ميگم مگه نبايد قيافه الطائر رو نبينيم؟ پس چرا من وقتي به طرف دوربين برش ميگردونم قيافش معلومه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیزم چرا نباید ببینیم ؟!
    اون به این خاطر کلاه گذاشته سرش که کسی نشناسش !
    نه اینکه ما نشناسیمش . منم خودم قیافشو دیدم (:

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینو خوب اومدی
    راستی جی تی ای4اومدو ما تشنه لبان میگردیم

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقا کسایی که از cpu amd 2 هسته ای برای اجرای این بازی استفاده میکنند برای اینکه مشگله تیک تیکی شدن بازی و کلمه ها حل بشه باید برن برنامه ی amd dual core timing fix رو از اینتر نت دانلود کنند من خودم اول همین مشگل رو داشتم بعد از ریختن این برنامه مشگلم حل شده هفته پیش هم بازی رو تا آخرش رفتم چه پایان مزخرفی داره.موفق باشید.

لینک دانلود لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینو خوب اومدی
    راستی جی تی ای4اومدو ما تشنه لبان میگردیم
    امیدوارم برای pc هم بیاد!!!!

لینک دانلود سیو رو میدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •