البته بدون پچ والف هم میشه !
برای k800 k810 w700 w800 و ...
وقتی داری بلوتوث میگیری دکمه مدیا پلیر میزنی و با کلید + یا-- میری روی آهنگی که داری میگیری.
![]()
عالي
متوسط
ضعيف
البته بدون پچ والف هم میشه !
وقتی داری بلوتوث میگیری دکمه مدیا پلیر میزنی و با کلید + یا-- میری روی آهنگی که داری میگیری.
![]()
اره ميشه ولي نميتوني در حال گرفت بلوتوس با كسي تماس گرفت و ....البته بدون پچ والف هم میشه !
و يك مشكل ديگه هم داره اگر روي walkman باشي بلوتوس بياد صفحه walkman پشت صفحه گير مي كنه البته پچ بوك منيجر هم اين مشكل را داره ولي فكر نكنم كسي روي صفحه bookmanager بيشتر از 5 ثانيه بمونه اگر هم تو اين موقع بلوتوس بياد ديگه واقعا بد شانسيه
با سلام به اساتید سایت من یه گوشی کا 750 دارم که روی اون پچ های زیادی نصب کردم از جمله :پچ واکمن-رادیو بدون هنسفری-لوک پسوورد- و تغییر اسکین منو و اسکین مدیا پلیر .
حالا مشکلی که گوشی من پیدا کرده اینه که وقتی گوشی را میخوام خاموش کنم و دکمه پاور را میزنم گوشی خاموش نمیشه و چند بار صفحه سفید رنگی میاد و دوباره گوشی روشن میشه و مشکل دیگه ای هم که داره اینه که عکسها را نمایش نمیده و صفحه سیاهی را نشون میده !
خواهشا اگه میشه کمکم کنید فوری فوری![]()
![]()
براي اينكه مشكلت حل بشه اطر اسكين media player رو توي اين محل tpa/preset /,,,,,/mp ريختي باكش كن
مشكل ار اونه
ممنونم ولی چه طوری پاکش کنم ؟![]()
فكر نكنم مشكل از اين باشه چون من خودم دارم استفاده ميكنم برا من همچين مشكلي نداره شما يه بار Main تنها رو روي گوشيتون فلش كنين
توجه:همه پچ هايي كه روي گوشي نصب كردين پاك ميشه
موفق باشيد!![]()
فایل Main را دارم چه طوری باید نصب کنم البته با برنامه SETOLL2 ؟ اگه میشه یه توضیح کوچولو بده ممنون![]()
Last edited by justforyou; 11-06-2008 at 00:20.
برنامه ستول رو كه باز كردي مدل گوشيت رو انتخاب ميكني و add رو ميزني و Main رو انتخاب ميكني و گزينه فلش رو ميزني و كليد C روي گوشي رو ميگيري و كابل گوشي رو وصل ميكني وسط كار برنامه ميگه باطري رو در بياري باطري رو در مياري و جا ميزني و READY رو ميزني و دوباره كليد C رو ميگيري و كابل رو وصل ميكني كه برنامه شروع به ريختن Main رو گوشيت ميكنه!!!
گوشيت هم بايد خاموش باشه براي اينكار
موفق باشيد!![]()
با عرض شرمندگیتو قسمت Misc File بریزم ؟ بعد یه سوال دیگه این کار را که کردم گوشی بر میگرده به حالت اولش یعنی اورجینالش دیگه ؟
![]()
نــــــــه دوست عزيز تو اين قسمت بايد add كني بعد همون كاراي كه گفتم!!!
نه به اورجينالش بر نميگرده براي اينكه به حالت اول برگرده بايد Fs و كاستومايز رو هم همراهش فلش كني كه ميشه فول فلش
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)