بالاترين ظرفيت مموري كه تو بازار هست چقدره؟ قيمت؟ ميشه با P4 باهاش كار كرد؟
بالاترين ظرفيت مموري كه تو بازار هست چقدره؟ قيمت؟ ميشه با P4 باهاش كار كرد؟
سلام فلش ها اندازه های مختلفی دارن ولی بیشترین اون باید 64 گیگ باشه
بازم برای اطلاعات بیشتر می تونی به این سایت مراجعه کنی.
امیدوارم مفید باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
با درود
دوستان می تونن یه فلش جهته بک آپ اطلاعات مهم(حسابداری) به من معرفی کنن؟
برام فقط کیفیت موندگاری ملاکه .
بجه ها کدوم مدل پاتریوت سرعتش از همه بالاتره؟؟ میشه قیمت جدودیش هم بذارین.الان 8 گیگ تا 25 تومان اینا چی خوبه؟؟![]()
پر سرعت ترین فلش usb2 پاتریوت مدل ریج هست که 8 گیگ اش 30 تومنی میشه سرعت رایت هم حدود 22. مدل های flashJet 600 از Trancsend هم سرعت رایت 16 دارن و تو رنج قیمت شما هست.
قیمتای USB3 چقدره؟![]()
من قیمت 16 گیگ یو اس بی 3 silcon power blaze رو 37 تومن دارم و 16 گیگ transcende flashjet 700 usb 3 رو 35. 16 پاتریوت supersonic usb3 هم 52. 8 گیگ رو ندارم. اگه میخوای تا 25 هزینه کنی تو بازار بگردی 16 usb2 خوب گیرت میاد. من trancsende flashjet 600 رو 31 تومن خریدم . تو تست که زدم سرعت رایتش تا 18 هم میره. معمولا هم سرعت رایتش رو 16 هست.
با سلام خدمت دوستان
فوری فوری
من یه فلش دارم که وقتی به سیستم متصل میکنمش فقط درایورشو میشناسه ولی باز نمیشه
و میخواد فرمت بشه ک وقتیم میزنم برای فرمت شدن ارور میده و نمیذاره فرمت بشه
اروری که میده اینه the disk is write protected
خیلی خیلی ممنون
سلام.
چرا بعضی از دستگاه ها(رادیو پخش، دی وی دی، ستتاپ باکس و ...) با بعضی از فلشها کار میکنن ولی با بعضی دیگه کار نمیکنن؟
مثلا من Patriot Xporter دارم. دی وی دی سونی، رادیو پخش ماشینمون(سونی)، یه ----- که الان اسمش یادم نیست، با هیچکدوم کار نمیکنه. ولی با یه فلش که تا الان اسمش رو نشنیده بودم(دانشگاه بهم داده بود) کار میکنه.(کفر آدم در میاد.)
چرا؟
سلام
به نظر شما کدومش خوبه ؟
TDK Trans-It 8G
یا
silicon power touch t01 8G
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)