تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 169 از 358 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اون ناسایی که خیلی ها نزدیکه لوگوی اون رو جای مهر نماز بالای سجاده بزارند(!) یه" آدم بیکار " داره که این کار ها رو میکنه و ناسا ککش هم نمی گزه[کوچکترین توضیحی داده نشده].میلیون ها مالیات دهنده امریکایی هم یک دستشون رو روی شونه ناسا گذاشتند و با دست دیگه برای ما دست تکون میدند!!!
    واقعا زیباست.

ما که نفهمیدیم شما چرا این وسط گیر دادی به ناسا با این عکسش ... کسی اینجا مگه گفته ناسا امامزاده هست ؟؟؟ اشتباه نداره ؟
    به هر حال این موضوع رو که ربط زیادی به تاپیک نداره بهتره ادامه ندید ... با تشکر . 
    -----------------
    در مورد فیلمی که راجع بش بحث میکنید چون من نتونستم فیلم رو دانلود کنم .این سایت فیلتره . اگه لطف کنید لینک مستقیمی در اختیار من قرار بدید تا فیلم رو دریافت کنم ممنون میشم . 

----------------

دوستان اینجا تو رو خدا خواب و اینا تعریف نکنید ... پست های عادیش هم با کوچکترین انحراف دارن پاک میشن و اعتراض پشت سر هست . اینجور پستا دیگه توجیهی نداره بخدا ... لطفا رعایت کنید . 

2. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

در مورد فیلمی که راجع بش بحث میکنید چون من نتونستم فیلم رو دانلود کنم .این سایت فیلتره . اگه لطف کنید لینک مستقیمی در اختیار من قرار بدید تا فیلم رو دریافت کنم ممنون میشم . 
    4shared.com ـم قیلتر کردن...؟ واسه من نمیگه قیلتره ولی قیلتره...

براتون تو رپید گذاشتمش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون لینک یوتوبی هم که گذاشته بودم همینه ولی جاییه که اولین بار سازنده ـش گذاشته...
    Last edited by Cleeev; 27-04-2010 at 18:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ما به درستی می دانیم که همه نقاط زمین و پدیده های شگفت انگیز بر روی آنها هنوز توسط علم امروزی پاسخ داده نشده و "یوفوها" یعنی اشیاء پرنده ناشناخته هم جزء همین موارد محسوب می شوند .

در تئوری علم گفته می شود که وظیفه اثبات با مدعی است . درست است . اما بشر از بدو پیدایش به وجود نیروهای ماورایی ، مسافرانی که از ستارگان آمده اند، خدا و خدایان و نیروهای آسمانی و ... باور داشتند .
    حال باید این سوال را از خود علم پرسید که با چه دلیل یا دلایلی ادعا کرد که هیچکدام از این موجودات از اساس وجود ندارند ؟
    آیاعلم مدرکی قطعی دال بر عدم وجود همه آنها ارائه کرد ؟
    اگر علم امروزی مدارکی که اثبات می کرد این نیروها و موجودات قطعا وجود ندارند را نداشت پس چگونه مدعی شد که اینها همه اسطوره و خرافات هستند ؟
    دلایل علم برای رد موجودات نامریی و دخالت موجودات هوشمند ناشناخته در گذشته بشر چیست ؟

در متون کهن بارها و بارها از دخالت موجودات هوشمند غیر انسانی و تاثیرشان بر روند تکامل بشر سخن گفته شده است . اختراع خط و زبان ، استفاده از آتش ، کشاورزی ، ریسندگی و خیاطی و صنایع مختلف ... به آموزش موجوداتی از آسمانها ارتباط داده شده است ، حتی نابودی بعضی از جوامع نیز با دخالت موجوداتی از آسمانها بوده است .
    پروفسور آگرست محقق مشهور روسی در دهه های گذشته این فرضیه را مطرح ساخت که ماجرای انهدام " سودوم" و " گومورا " در تورات شبیه انفجارهای هسته ای است و او ماموران چنین انهدامی را موجوداتی از سایر کرات می داند . در واقع بعضی از محققین بر این باورند که موجوداتی که به انسانها آموزش می دادند از آنها می خواستند که مطابق با برنامه از پیش تعیین شده عمل کنند و در صورت نافرمانی ، متخلفین را به شدت مجازات می کردند . ( البته این نظریه آنهاست )
    از دهه های گذشته از چارلز برلیتز کتابهایی با نام گمشدگان مثلث برمودا، مثلث اژدها ، آزمایش فیلادلفیا ، کشتی گمشده نوح و ...منتشر شده و شهرت این نویسنده در بسیاری از کشورها حتی از اریک فون دانیکن نیز فراتر می رود .
    اینها محققینی بودند که موضوعات مهمی را مطرح ساختند اما تحت عنوان شبه علم نامگذاری شدند و با عناوینی نظیر شیاد و خیالپرداز از جوامع علمی طرد شدند .
    من واقعا فکر می کنم که تمدن ما خصوصا در بخش علوم انسانی بر پایه ای کاملا علمی استوار نیست . علومی نظیر تاریخ تمدن و باستانشناسی هم بیشتر بر روی نظرات و فرضیات بنیانگذارانشان استوار هستند و موضوع هرچه نامریی تر و پنهانتر باشد اختلاف نظرها هم در مورد آنها بیشتر است .
    علم امروزی بیشتر فرضیات مبهمش را با اعمال قدرت حاکم کرده است . هرگاه در این زمینه علم مورد سوال واقع شده در پاسخ گفته شده که ببینید که قدیمیها فکر می کردند زمین مسطح است و روی شاخ گاو و ما کشف کردیم که گرد است و یا مثلا به اختراعات علمی نگاه کنید به کامپیوتر و ماشین و هواپیما و...ولی در واقع همه این موارد چیزی جز گمراه کردن سوال کننده و خارج شدن از پاسخ اصلی نیست و هیچ ربطی به پاسخ سوال ندارد .
    در چنین شرایطی طبیعی است که پدیده هایی مثل یوفوها ، آدمهای فضایی و ... بیشتر سوژه مناسبی برای هالیوود و تولید کنندگان بازیهای کامپیوتری باشد و تحقیقات بنیادی در این زمینه همیشه با مشکلات بسیاری روبرو بوده است .
    من اینجا مثالی برای شما می زنم .
    هنگامی که چارلز برلیتز در بیش از دو دهه پیش از کشتی گمشده نوح در کوههای آرارات ترکیه سخن گفت تا کنون تحقیقات کمی در این باره صورت گرفته و تاکنون عنوان شده که شرایط جوی در ارتفاع 4000 متری برای جستجو مناسب نیست . شما واقعا می توانید بپذیرید که انسانهایی که به قطب جنوب و هیمالیا و کره ماه و ...سفر کرده اند برایشان مشکل باشد که به ارتفاع 4000متری بروند ؟
    خب در ظرف این چند ده سال چه بر سر ادعای چارلز برلیتز و کشتی نوح آمد ؟
    اخیرا یک هیئت باستانشناسي چینی به همراه هیئتی از ترکیه به منطقه مزبور رفتند و نتایج تحقیقاتشان را بیان کردند .
    بقایای این سازه چوبی عظیم در در ارتفاع 12هزار پایی (4هزار متری) کوه‌های شرق ترکیه کشف شده و قدمت آن‌ها به 4800 سال پیش می‌رسد.
    این گروه پانزده ‌نفری اعلام کرده‌اند با توجه به تخمین عمر این سازه‌ها با روش رادیوکربن تا 99.9 درصد به یافته خود اطمینان دارند.
    آن‌ها در این سازه، اتاق‌های متعددی یافته‌اند که در برخی از آن‌ها تیرهای چوبی وجود داشته که به نظر می‌رسد جایگاه حیوانات بوده است.
    به دلیل دمای بسیار پایین منطقه، بسیاری از بقایا مانند نخ، چوپ و طناب در شرایط خوبی حفظ شده‌اند.
    نخستین بار، ادعای یک خلبان ناتو که در ماموریت نقشه‌برداری از منطقه گزارش داده بود بقایای جسمی شبیه به کشتی را دیده است، این گمانه را تقویت کرد.
    تصاویر ماهواره‌ای نیز وجود سازه‌ای عظیم را در کوه آرارات تایید کرد.
    برخی کارشناسان با ذکر این‌که ممکن است این سازه مربوط به محل استقرار انسان‌ها و مثلا یک روستای قدیمی باشد، این ادعا را رد کردند؛ هرچند که برخی دیگر اعلام کرده‌اند هرگز در طول تاریخ بشر، انسان‌ها در ارتفاع بالاتر از 3500 متر سکنی نگزیده‌اند.
    مقامات ترکیه تصمیم دارند پیشنهاد ثبت این اثر تاریخی را به عنوان میراث جهانی در یونسکو مطرح کنند و کاوش‌های مفصل‌تر و رسمی‌تری را برای بررسی این منطقه انجام دهند.

لينك

کد:

آیا اینکه این سازه اساسا یک کشتی است یا اگر کشتی باشد کشتی نوح است خیلی پیش از این باید بررسی می شد . اما در هرحال نکته مهم این است که وقتی یک چنین پدیده قابل دسترسی در زمین در ظرف دهها سال به میزان کمی مورد توجه واقع شده و با اینهمه تاخیر ! وضعیت سایر پدیده های شگفت انگیز در ماه و سایر کرات از پیش معلوم است .

5. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خیلی خودخواهانه هست که این دنیا رو با این عظمت و بزرگیش رو فقط و فقط واسه خودمون بدونیم...
    نه؟

7. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال. شما به دنیال چیزهای عجیب و شاید به قول بعضیا باور پذیر هستید!!؟
    به قول سوال دوستمون ما خودمون تو شناخت موجودات روی کره ی خودمون موندیم چطور میتونیم دنبال چیزهایی باشیم که میلیاردها سال نوری فاصله دارن باهامون!
    اگه فیلم مستند جدیدی که بی بی سی سال 2009 داد بیرون و دیده باشین، خیلی جاها خودش اعتراف کرد که ما هنوز تو زندگی و نحوه ی زیست خیلی از موجود زنده روی زمین موندیم. مثله موجوداتی که در اعمال زمین هستن و هیچ تابشی از نور خورشید بهشون نمیرسه! یا زیر اقیانوس ها
    یا موجوداتی که در گرمترین نقطه ی زمین با کمترین بارشی زندگی میکنن!! با آب و هوای بسیار گرم!
    اگه کمی فکر کنین رو اینا وجود این بیگانه ها با ماشینهای عیجبشون که روی زمین و هوا میمونن یا مثلا با سرعت N کیلومتر در ساعت میرن آسمون زیاد فرقی نداره!
    چرا راه دور میریم!؟
    Last edited by Milad4171; 29-04-2010 at 00:43.

9. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض به فضایی ها اعتماد نکنید!

استفان ويليام هاوكينگ ،‌ يكي از اسطوره‌هاي زنده جهان است. مردي در مرزهاي علم كه سال‌هاست نه تنها تلاشش براي درك مرموزترين اجرام عالم كه مقاومت و مبارزه‌اش با بيماري كشنده‌اي كه او را بر روي صندلي چرخ دار نشانده و بخش عمده‌اي از فعاليت‌هاي بدنش را فلج كرده است،‌ به افسانه‌ و نشانه‌اي از تلاش و توانايي بشر براي مقابله با مشكلات و رازگشايي از رمزهاي كيهان بدل شده است.

او كه زماني بر كرسي سر ايزاك نيوتون تكيه زده بود، با استفاده از رياضياتي پيشرفته از اسرار سياهچاله‌ها پرده برمي‌دارد و از سويي علي‌رغم شرايط جسمي نامساعدش روياي سفر به فضا را در دل مي‌پروراند.

اين دانشمند برجسته جهان در كنار فعاليت‌هاي حرفه‌اي‌اش در حوزه ترويج دانش نيز چهره‌اي شناخته شده است و آثار معروف او همچون تاريخچه مختصر زمان و جهان در پوست گردو در سراسر جهان در رده پر فروش‌ترين آثار علم به زبان ساده به شمار مي‌روند.

استفاون ويليام هاوكينگ در آخرين گفتگوي خود با شبكه تلويزيوني ديسكاوري هشداري مهم را به دانشمندان داده است.

او در اين گفتگو با اشاره با تلاش‌هايي كه براي برقراري ارتباط با موجودات فضايي مي‌شود ، گفت: «مي‌توان با احتمالي نزديك به يقين گفت كه آن بالا جايي حيات هوشمند وجود دارد اما تلاش براي برقراري ارتباط با آنها بشدت خطرناك خواهد بود.»
    وي با يادآوري اكتشاف قاره آمريكا از سوي كريستف كلمب و همراهانش و مقايسه اين موضوع با مواجهه ما با بيگانگان هوشمند فضايي گفت: دليل ندارد فكر كنيم، رفتار اين تمدن پيشرفته‌تر با ما بهتر از رفتاري است كه ما با بوميان آمريكا كرديم.
    سخنان هشدارآميز هاوكينگ در حالي بيان مي‌شود كه تلاش‌هاي جستجوي هوشمند فرازميني كماكان در قالب طرح معروف SETI و همچنين طرح ستي فعال ادامه دارد. در طرح ستي دانشمندان آسمان‌ها را در جستجوي نشانه‌هايي از سيگنال‌هاي هوشمندان اسكن مي‌كنند و در طرح ستي فعال اقدام به ارسال پيام به مكان‌هايي مي‌كنند كه احتمال وجود حيات در آن بيشتر باشد.
    موضعگيري هاوكينگ به خاطر تاكيدي كه او بر وجود حيات هوشمند در فراسوي زمين دارد، مهم ارزيابي مي‌شود.
    همواره در طول تاريخ علم دو نوع ديدگاه نسبت به مواجهه احتمالي با موجودات فضايي هوشمند وجود داشته است. گروهي آنها را به واسطه سطح بالاتر فرهنگ و فناوري موجوداتي صلح دوست مي‌دانند كه به ما براي رشد كمك خواهند كرد و ديگران با مقايسه آنها با خود ما رفتار تمدن برتر را سلطه‌گرانه پيش‌بيني مي‌كنند.
    در حالي كه اكثر دانشمندان همچون هاوكينگ، ‌وجود حيات هوشمند در فراسوي زمين را تقريبا قطعي مي‌دانند، اما تا كنون هيچ نشانه‌اي از وجود هيچ نوع حياتي ـ حتي حيات ابتدايي و ميكروبي ـ به دست نيامده است.

11. 8 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ما به درستی می دانیم که همه نقاط زمین و پدیده های شگفت انگیز بر روی آنها هنوز توسط علم امروزی پاسخ داده نشده و "یوفوها" یعنی اشیاء پرنده ناشناخته هم جزء همین موارد محسوب می شوند .

در تئوری علم گفته می شود که وظیفه اثبات با مدعی است . درست است . اما بشر از بدو پیدایش به وجود نیروهای ماورایی ، مسافرانی که از ستارگان آمده اند، خدا و خدایان و نیروهای آسمانی و ... باور داشتند .
    حال باید این سوال را از خود علم پرسید که با چه دلیل یا دلایلی ادعا کرد که هیچکدام از این موجودات از اساس وجود ندارند ؟
    آیاعلم مدرکی قطعی دال بر عدم وجود همه آنها ارائه کرد ؟
    اگر علم امروزی مدارکی که اثبات می کرد این نیروها و موجودات قطعا وجود ندارند را نداشت پس چگونه مدعی شد که اینها همه اسطوره و خرافات هستند ؟
    دلایل علم برای رد موجودات نامریی و دخالت موجودات هوشمند ناشناخته در گذشته بشر چیست ؟

در متون کهن بارها و بارها از دخالت موجودات هوشمند غیر انسانی و تاثیرشان بر روند تکامل بشر سخن گفته شده است . اختراع خط و زبان ، استفاده از آتش ، کشاورزی ، ریسندگی و خیاطی و صنایع مختلف ... به آموزش موجوداتی از آسمانها ارتباط داده شده است ، حتی نابودی بعضی از جوامع نیز با دخالت موجوداتی از آسمانها بوده است .
    پروفسور آگرست محقق مشهور روسی در دهه های گذشته این فرضیه را مطرح ساخت که ماجرای انهدام " سودوم" و " گومورا " در تورات شبیه انفجارهای هسته ای است و او ماموران چنین انهدامی را موجوداتی از سایر کرات می داند . در واقع بعضی از محققین بر این باورند که موجوداتی که به انسانها آموزش می دادند از آنها می خواستند که مطابق با برنامه از پیش تعیین شده عمل کنند و در صورت نافرمانی ، متخلفین را به شدت مجازات می کردند . ( البته این نظریه آنهاست )
    از دهه های گذشته از چارلز برلیتز کتابهایی با نام گمشدگان مثلث برمودا، مثلث اژدها ، آزمایش فیلادلفیا ، کشتی گمشده نوح و ...منتشر شده و شهرت این نویسنده در بسیاری از کشورها حتی از اریک فون دانیکن نیز فراتر می رود .
    اینها محققینی بودند که موضوعات مهمی را مطرح ساختند اما تحت عنوان شبه علم نامگذاری شدند و با عناوینی نظیر شیاد و خیالپرداز از جوامع علمی طرد شدند .
    من واقعا فکر می کنم که تمدن ما خصوصا در بخش علوم انسانی بر پایه ای کاملا علمی استوار نیست . علومی نظیر تاریخ تمدن و باستانشناسی هم بیشتر بر روی نظرات و فرضیات بنیانگذارانشان استوار هستند و موضوع هرچه نامریی تر و پنهانتر باشد اختلاف نظرها هم در مورد آنها بیشتر است .
    علم امروزی بیشتر فرضیات مبهمش را با اعمال قدرت حاکم کرده است . هرگاه در این زمینه علم مورد سوال واقع شده در پاسخ گفته شده که ببینید که قدیمیها فکر می کردند زمین مسطح است و روی شاخ گاو و ما کشف کردیم که گرد است و یا مثلا به اختراعات علمی نگاه کنید به کامپیوتر و ماشین و هواپیما و...ولی در واقع همه این موارد چیزی جز گمراه کردن سوال کننده و خارج شدن از پاسخ اصلی نیست و هیچ ربطی به پاسخ سوال ندارد .
    در چنین شرایطی طبیعی است که پدیده هایی مثل یوفوها ، آدمهای فضایی و ... بیشتر سوژه مناسبی برای هالیوود و تولید کنندگان بازیهای کامپیوتری باشد و تحقیقات بنیادی در این زمینه همیشه با مشکلات بسیاری روبرو بوده است .
    من اینجا مثالی برای شما می زنم .
    هنگامی که چارلز برلیتز در بیش از دو دهه پیش از کشتی گمشده نوح در کوههای آرارات ترکیه سخن گفت تا کنون تحقیقات کمی در این باره صورت گرفته و تاکنون عنوان شده که شرایط جوی در ارتفاع 4000 متری برای جستجو مناسب نیست . شما واقعا می توانید بپذیرید که انسانهایی که به قطب جنوب و هیمالیا و کره ماه و ...سفر کرده اند برایشان مشکل باشد که به ارتفاع 4000متری بروند ؟
    خب در ظرف این چند ده سال چه بر سر ادعای چارلز برلیتز و کشتی نوح آمد ؟
    اخیرا یک هیئت باستانشناسي چینی به همراه هیئتی از ترکیه به منطقه مزبور رفتند و نتایج تحقیقاتشان را بیان کردند .
    بقایای این سازه چوبی عظیم در در ارتفاع 12هزار پایی (4هزار متری) کوه‌های شرق ترکیه کشف شده و قدمت آن‌ها به 4800 سال پیش می‌رسد.
    این گروه پانزده ‌نفری اعلام کرده‌اند با توجه به تخمین عمر این سازه‌ها با روش رادیوکربن تا 99.9 درصد به یافته خود اطمینان دارند.
    آن‌ها در این سازه، اتاق‌های متعددی یافته‌اند که در برخی از آن‌ها تیرهای چوبی وجود داشته که به نظر می‌رسد جایگاه حیوانات بوده است.
    به دلیل دمای بسیار پایین منطقه، بسیاری از بقایا مانند نخ، چوپ و طناب در شرایط خوبی حفظ شده‌اند.
    نخستین بار، ادعای یک خلبان ناتو که در ماموریت نقشه‌برداری از منطقه گزارش داده بود بقایای جسمی شبیه به کشتی را دیده است، این گمانه را تقویت کرد.
    تصاویر ماهواره‌ای نیز وجود سازه‌ای عظیم را در کوه آرارات تایید کرد.
    برخی کارشناسان با ذکر این‌که ممکن است این سازه مربوط به محل استقرار انسان‌ها و مثلا یک روستای قدیمی باشد، این ادعا را رد کردند؛ هرچند که برخی دیگر اعلام کرده‌اند هرگز در طول تاریخ بشر، انسان‌ها در ارتفاع بالاتر از 3500 متر سکنی نگزیده‌اند.
    مقامات ترکیه تصمیم دارند پیشنهاد ثبت این اثر تاریخی را به عنوان میراث جهانی در یونسکو مطرح کنند و کاوش‌های مفصل‌تر و رسمی‌تری را برای بررسی این منطقه انجام دهند.

لينك

کد:
    آیا اینکه این سازه اساسا یک کشتی است یا اگر کشتی باشد کشتی نوح است خیلی پیش از این باید بررسی می شد . اما در هرحال نکته مهم این است که وقتی یک چنین پدیده قابل دسترسی در زمین در ظرف دهها سال به میزان کمی مورد توجه واقع شده و با اینهمه تاخیر ! وضعیت سایر پدیده های شگفت انگیز در ماه و سایر کرات از پیش معلوم است .

در مورد اون انفجار ها و غیره به نظر من این فقط یه تفسیر این آقایون هست . که خودشون هیچ دلیلی ندارن که بگن این حرفمون درسته. فقط چون شبیه اون هست درسته. این آقایون در صحبتاشون علم حاضر رو می کوبن ولی خودشون چیزی بعنوان جانشین نمیدن . بلکه مثل آقای دانیکن تفسیرهای خودشون رو برتر از علم حاضر می دونن.

چند وقت پیش برنامه ای پیرامون همین مثلث برمودا دیدم که واقعا خود من به شخصه تعجب کردم که چقدر یه اتفاق طبیعی میتونه آدم رو به اشتباه بندازه. خدا رو شکر که همه آدم ها مثل این مفسرین همه چیز رو به این سادگی تفسیر نمیکنن و تحقیقات اسای تری رو انجام میدن. تو اون مستند دو اتفاق عجیب در مثلث برمودا بررسی شد . بگذریم ... این موضوع به اینجا مربوط نمیشه ... 

موضوع دیگر هم قضیه کشتی نوح که من اظهار نظر نمیکنم چون اگه بحثش باز بشه ممکنه بره تو مسائل مذهبی

خیلی خودخواهانه هست که این دنیا رو با این عظمت و بزرگیش رو فقط و فقط واسه خودمون بدونیم...
      نه؟
    هیچ کس اینجا فک نکنم با اماکن وجود موجودات فرازمینی مخالف باشه .

13. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه؟
    دقیقا
    خیلی خود خواهانه است که فکر کنیم همه چیز برای ما ( موجودات زنده ) ساخته شده.
    خیلی خود خواهانه بوده و هست که همیشه دنبال فایده هر چیزی غیر خودمون میگردیم برای خودمون.
    آیا واقعا هر چه که در جهان بزرگ وجود داره برای موجوات زنده است؟ و اگر موجوات زنده نبودن جهان بی فایده بود؟ و دلیل وجود این همه چیز بی فایده چیه؟

این استدلال به این هدف مطرح میشه که عنوان کنه چون عالم بزرگه و و بیشتر از حد مصرف و نیاز ما جا داره , پس حتما موجود دیگری هم باید باشه.
    این نگاه یه نگاه انسان محور یا هوش محوره. که هیچ پایه ای جز خود خواهی ما نداره.

______
    دوستانی ( خوصوصا دوست روایت گر این روز ها پر کارمون) در استدلال به نفع یوفو ها میان و مطرح میکنن که دانش ما ناقصه. [ آیا ما همه چیز رو میدونیم, آیا ما همه جای سیاره خودمون رو شناختیم که درباره فضا نظر میدیم و ... ] این استدلال هم هیچ ارزشی نداره. در درستی کم آگاهی ما ( یعنی همون دانش) هیچ شکی نیست. که وجود دانشمند و وجود علم به معنای وجود همین «ناآکاهی هاست» اما نادانست ما به مفهوم پذیرش هر ادعای پوچ بی پشتوانه ای منتهی نخواهد شد. که در غیر این صورت ما در دنیایی پر از افسانه و دروغ و کژی زندگی میکردیم بدون امکان تفکیک درست از نادرست.
    اینکه من نمیدونم کوچه پشت خونمون چند نفر زندگی میکنن دلیل نمیشه که بپذیرم اونجا یه اژدهای هفت سر 1000 متری داره مردم رو میخوره.
    ادعاهای بزرگ مدارک بزرگ میخوان.

چند وقتیه احساس میکنم تاپیک به تکرار ادعاهای جواب داده شده میگزره. از دوستان علاقه مند ( اگر واقعا موضوع براشون جالبه و صرفا وقت تلف کنی نیست) خواهش میکنم قبل از بحث , مطالب قدیمی رو مرور کنند.

ممنون.
    Last edited by Babak; 29-04-2010 at 12:42.

15. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یه سوال. شما به دنیال چیزهای عجیب و شاید به قول بعضیا باور پذیر هستید!!؟
    به قول سوال دوستمون ما خودمون تو شناخت موجودات روی کره ی خودمون موندیم چطور میتونیم دنبال چیزهایی باشیم که میلیاردها سال نوری فاصله دارن باهامون!
    اگه فیلم مستند جدیدی که بی بی سی سال 2009 داد بیرون و دیده باشین، خیلی جاها خودش اعتراف کرد که ما هنوز تو زندگی و نحوه ی زیست خیلی از موجود زنده روی زمین موندیم. مثله موجوداتی که در اعمال زمین هستن و هیچ تابشی از نور خورشید بهشون نمیرسه! یا زیر اقیانوس ها
    یا موجوداتی که در گرمترین نقطه ی زمین با کمترین بارشی زندگی میکنن!! با آب و هوای بسیار گرم!
    اگه کمی فکر کنین رو اینا وجود این بیگانه ها با ماشینهای عیجبشون که روی زمین و هوا میمونن یا مثلا با سرعت N کیلومتر در ساعت میرن آسمون زیاد فرقی نداره!
    چرا راه دور میریم!؟
    ما انسانها هنوز به طور کامل مکانیسم بدن مون رو هم کشف نکردیم. در مورد نحوه کار مغز اطلاعات زیادی نداریم و موضوعاتی مثل تله پاتی که به مغزمون مربوط میشه رو درست نفهمیدیم.چطوری بعضی ها پیشگویی هایی در مورد آینده کردن و نمیدونیم و... پس باید کل زمین رو بیخیال بشیم و بگیم چون هنوز چگونگی کارکرد بدن خودمون و کشف نکردیم پس به موجودات دیگه و تکامل و.... نمیپردازیم؟
    نمیتونیم همه کارها رو ول کنیم و فقط به یه جنبه از زندگی بچسبیم. همه چیز باید به موازات هم جلو برن.
    باید بیشتر تحقیق کنیم.

17. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دقیقا
    خیلی خود خواهانه است که فکر کنیم همه چیز برای ما ( موجودات زنده ) ساخته شده.
    خیلی خود خواهانه بوده و هست که همیشه دنبال فایده هر چیزی غیر خودمون میگردیم برای خودمون.
    آیا واقعا هر چه که در جهان بزرگ وجود داره برای موجوات زنده است؟ و اگر موجوات زنده نبودن جهان بی فایده بود؟ و دلیل وجود این همه چیز بی فایده چیه؟

ممنون.
    من به این حرف باور ندارم.
    این ناشی از خودخواهی ما نیست.
    انسان چون دنبال حیات در سایر کرات هست و چیزی فعلا پیدا نکرده این جوری برداشت میشه.
    باید توجه داشت که مقوله حیات بسیار مهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •