تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 312 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    اساس افسانه ها موجودات افسانه ای برونفکنی است. در حقیقت افرادی که شراب بسیار می خورند و مواد مخدر استعمال میکنند تا حدودی قادرند بعد دیگر را ببینند, منظور از بعد, همان بعدیست که روح ما پس از پرواز به آن وارد می شود. در آن بعدموجودات جدیدی مشاهده می شوند موجوداتی که تاکنون کسی آنها را ندیده و گاها فقط اسمی از آنها شنیده شده است مثلا اسب تک شاخ یا اژدهای پرنده و ....
    شاعران و عارفان گذشته قادر به مشاهده ان بعد بوده اند و از این رو در شعر ها و مقاله های آنها اشاره ای به برخی موجودات اسرار امیز دیده می شود. افرادی که برون فکنی و یا پرواز روح می کنند در حقیقت وارد دنیایی می شوند که در آن دنیا اسب ها, مارها, عنکبوت ها, پروانه ها و بسیاری موجودات دیگر چه آشنا و چه خارق العاده و جدید وجود دارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان من برای دومین بار اقدام به برون فکنی کردم و فکر کنم تا حدی تونستم موفق بشم ولی مشکل کار این بود که اولا از یک روش ابداعی استفاده کردم و دوما بار دومم بود که این کار رو می کردم . به همین خاطر مطمئن نیستم که داشتم موفق میشدم یا نه.
    موقعی که به احتمال روحم داشت از بدنم خارج میشد ناگهان ضربان قلبم بالا رفت و حالتی مثل هیپنوتیزم بهم دست داد چشمتم سنگین شدن و داشتن بسته می شدن و احساس می کردم کم کم پاهای روحم دارن از پاهای کالبد جسمانیم جدا میشن. حالا از دوستانی که در این زمینه تخصص دارن می خواستم بپرسم این حالتی که به من دست داد نشونه خروج روح است یا نه؟

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان خوبم .. راستش امشب تو جستجوهام به این مطالب یرخورد کردم ..حرفهاتون رو خوندم ... منم تصمیم گرفتم تو بحثتون شرکت کنم ..
    یه سری از دوستان خیلی مایلند که در مورد پرواز روح .. یا برون فکنی کالبد اختری چیز یاد بگیرن یا شاید بخوان خودشون هم تجربه کنن .. راستش من در این مورد تجربه ندارم فعلا دارم رو خودم کار میکنم....
    فقط میخوام اینو بگم که دوستان شما فقط شنیدید که این کار خیلی خوبه و ارامش به همراه داره یا هر جا که میخواهید میرید ووووووو.... اما این رو هم بدونید که خارج کردن روح از بدن کار بسیار خطرناکیه... و اگر بدون استاد یا تمرینهای ویژه یا مهارت کافی بخواید دست به این کار بزنید ممکنه عواقب بدی رو به همراه داشته باشه .. نمیخوام بترسونمتون یا از تصمیمی که گرفتید منصرف کنم ...نمیدونم میدونید که دور و بر ما پره از ارواح سرگردان .. ارواحی که تو دنیا نتونستن به اگاهی و روشن بینی دست پیدا کنن یا ارواحی که نخواستن که از خداوند درخواست بازگشت کنن سرگردان و حیرون در اطراف ما میپلکن... و میدونید که هر روحی دنبال یک جسم فیزیکیه که باهاش بتونه زندگی کنه و به رشد و اگاهی برسه..
    عزیزان خیلی از وقتها ماها کاری انجام میدیم یا تصمیمی میگیریم که بعدا پشیمون میشیم یا اصلا خودمون هم نمیدونیم که چرا اینجوری کردیم یا فلان تصمیم رو گرفتیم ..میخوام بگم که اینجا شما نبودید که اون تصمیم رو گرفتید اون ارواح سرگردانی بودن که در اطراف شما بودن یا به شما چسبیده بودن ..
    اگر چاکراهای ما باز باشه میتونیم به راحتی ارواح سرگردان رو از خودمون دور کنیم ..البته حالا نمیخوام در مورد چاکرا بگم ...فقط خواستم بگم خدایی نکرده با بی اطلاعی و مدیتیشن های بیخود و بدون کمک استاد در این ضمینه به هیچ وجه این کارهارو انجام ندید .. شاید کسانی بودن که این کار رو کردن و به نظر خودشون موفق بودن ...من فقط با اون دسته هستم که زیاد اگاهی ندارن ..
    حال با این حقیقت که ارواح بسیاری هستند که دنبال جسم فیزیکی میگردن خودتون میدونید که چکار کنید .. میدونید که دو تا روح تو یک بدن نمیشه ....اگر این اتفاق بیفته و روح شما یک لحظه جسم رو ترک کنه بلافاصله جاش اشغال میشه و در بازگشت روح اصلی بیماریهای روانی و فلج شدن بعضی از قسمتهای بدن میشه ..
    پس ازتون خواهش میکنم با هر مدیتیشن که از هر کسی یاد میگیرید اقدام به این کار نکنید ......
    من در مورد چاکراها و کار کردن روی اونها تجربیاتی دارم و صد در صد چاکراهام فعال هستند ..اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم .. بدرود .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در ضمن دوست عزیز شما فقط به این فکر نکن که روح از بدنت جدا بشه .. به این که ایا به حالت عادی برمیگردی یا نه هم توجه داشته باش ...شما میتونی هر جایی که بخوای بری با جسمت بری .. اصلا احتیاجی نیست که روح رو از بدنت خارج کنی .. دیوید کاپرفیلد با جسمش از دیوار چین رد شد ....شما اگر چاکراهات فعالن سعی کن روزی یک بار به قلبت انرژی بدی ...چون با انرژی که بهش میدی ضربانش رو کند تر میکنی تا جایی که احساس میکنی از نوک پاهات داری یخ میکنی و این احساس سردی تا قلبت پیش میره و این بهترین حالت تمرینه که حتما به دردت میخوره ... اگر هم چاکراهات فعال نیستن که هیچی
    Last edited by shahram02; 13-12-2007 at 01:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در جواب شما باید بگم این موجوداتی که شما ازشون صحبت می کنید در بعد خودشون هستند و با ما کاری ندارند اگه هم کاری داشته باشن و یا اشتباها ما به بعد اونها وارد شدیم اجازه اسیب رساندن به ما رو ندارن, پس خیال همه راحت باشه و با آرامش به فرون فکنی خودشون ادامه بدن.
    امکان پاره شدن بند سیمین ( بنده که روح را به جسد متصل نگه می دارد) هم صفر است و هیچ موجود و نیرویی جز خودتون نمیتونه اونو پاره کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حال با این حقیقت که ارواح بسیاری هستند که دنبال جسم فیزیکی میگردن خودتون میدونید که چکار کنید .. میدونید که دو تا روح تو یک بدن نمیشه ....اگر این اتفاق بیفته و روح شما یک لحظه جسم رو ترک کنه بلافاصله جاش اشغال میشه و در بازگشت روح اصلی بیماریهای روانی و فلج شدن بعضی از قسمتهای بدن میشه ..
    پس ازتون خواهش میکنم با هر مدیتیشن که از هر کسی یاد میگیرید اقدام به این کار نکنید ......
    من در مورد چاکراها و کار کردن روی اونها تجربیاتی دارم و صد در صد چاکراهام فعال هستند ..اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم .. بدرود .

سلام دوست عزیز
    با اجازه می خواستم نظرم رو در مورد این قسمت از مطالبتون بگم که به شدت مخالفم !!!
    روح جسم رو ترک کنه ؟ بعد بلافاصله جاش اشغال بشه ؟
    اولا که پاره شدن طناب سیمین جز با اراده و خواست خدای بزرگ امکان نداره که در اون صورت مرگ اتفاق می افته . و این امکان هم وجود نداره روح دیگه ای بدون اجازه ی خدا وارد بشه . ( طبیعت قوانین خودش رو داره مگه همین جوریه ؟ مگه الکیه روح سرگردان واسه خودش وارد بشه ؟ امکان نداره ! مگه احتمال اینکه درجه ی تشعشات امواج مغناطیسی اون دو روح یکسان باشه چقدره ؟ که حتی باز در این صورت هم نمیشه )

اما در رابطه با اینکه این مساله خطرناکه و اگه با راهنمایی درست استاد مربوطه نباشه ممکنه اتفاقات بد و ضربه های بدی به روح بخوره کاملا موافقم . درسته . تو هر زمینه ای نمیشه خودسرانه وارد شد مخصوصا این مسائل بسیار حساس و آسیب پذیر .

شما گفتین 100% چاکراهاتون فعاله ؟ 100 % ؟ چقدر جالب ؟ حتی چاکرای هفتم ؟؟؟ ! چقدر عالی ! تبریک میگم بهتون . خوشحال میشم از اطلاعات و معلوماتتون در این زمینه استفاده کنیم !
    با تشکر .

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان لطفا راجبه کتابهای در رابطه با تله کینزی ( حرکت دادن اشیا از راه دور ) ، پسیکومتری ( ردیابی سیالات روانی ) ، پسیکو کینزی ( حرکت اشیا با اراده و نیروی روحی ) بگید از کجا میتونم تهیه کنم یا اگر فایلش برای دانلود هست بگیرم کلا راجبه حرکت دادن اجسام و خوندن فکر و تاثیر گزاشتن رو فکر دیگران میخوام بدونم لطفا کمک کنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان لطفا راجبه کتابهای در رابطه با تله کینزی ( حرکت دادن اشیا از راه دور ) ، پسیکومتری ( ردیابی سیالات روانی ) ، پسیکو کینزی ( حرکت اشیا با اراده و نیروی روحی ) بگید از کجا میتونم تهیه کنم یا اگر فایلش برای دانلود هست بگیرم کلا راجبه حرکت دادن اجسام و خوندن فکر و تاثیر گزاشتن رو فکر دیگران میخوام بدونم لطفا کمک کنید ممنون میشم
    توی این صفحه من یه کتابی رو معرفی کرده بودم . . .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض حقیقت

با سلام ..
    بله بدون خواست خداوند هیچ چیز امکان پذیر نیست .. من هم نگفتم این کار رو نکنید .. فقط گفتم خدایی نکرده خود سرانه وارد عمل نشید .پس با اگاهی و روش درست عمل کنیم ..
    ما الان در بعد سوم زندگی میکنیم ، یعنی جهان مادی ، وقتی میخوای پرواز روح کنی یعنی اینکه میخوای وارد بعد چهارم بشی یعنی معنویت ، دنیای ارتباط با ارواح هم در بعد چهارم امکان پذیره .. اگر با اگاهی و یک هدف متعالی داری قدم میزاری تو بعد چهارم برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم اگر به هدفت رسیدی فقط برای کمک کردن به دیگران ازش استفاده کنی ولا غیر...

.

به نتیجه کامل که رسیدی مارو هم از اموزش جزییات بی نصیب نذار . مرسی

در مورد چاکرا هم باید بگم من کلاسهایی رو گرفتم که با انرژی استاد چاکراهای دو تا هفت فعال شدند، به جز چاکرای یک که در موردش میگم.... و یه سری تمرینات که دارم روشون کار میکنم ....چون اگر خودتون بخواید که عمل فعالسازی روبا مدیتیشن انجام بدید ممکنه سالها طول بکشه البته اگر کسی بخواد این کلاسها رو بگیره میتونم کمکش کنم .... با کلاسهای ریکی فرق میکنه ، ، جا داره همینجا از کسانی که دارن روی چاکراهای خودشون کار میکنن و سعی دارن که فعالشون کنن خواهش کنم به هیچ وجه روی چاکرای یک مدیتیشن انجام ندن ...اصلا فکر این کار هم نباید به ذهنشون خطور کنه ..چون خیلی خطرناکه ...هیچ کدوم از ما توانایی مقاومت در برابر حرارت اون رو نداریم .
    حرکت کندالینی از چاکرای یک به سمت چاکرای هفت سیستم عصبی رو میسوزونه . اگر یک باز بشه یه انرژی قوی تا چاکرای چهار ایجاد میشه و روح با سرعت نور از اونجا بیرون میزنه... وقتی میتونی یک چاکرای یک باز داشته باشی که حسابی رو جسم فیزیکی کار کنی مثل رژیم گیاهخواری و غیره و اگر استاد تشخیص بده که میتونی و برات ضرر نداره برایت بازش میکنه ..وگرنه اگر یک درصد هم باز بشه بدن هرگز اجازه اون رو نمیده .

دوستان دلم میخواد حداقل همینجا که هستیم ، تو این دنیای مجازی ، از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و با هم همسو بشیم . همینجا ، همین چند نفر که امیدوارم تعدادشون بیشتر بشه با هم یکی بشیم تا به سمت اگاهی و روشن بینی قدم برداریم . مردم ما واقعا در عذابن ، هر روز که میگذره لغزش ها بیشتر میشه ، اشتباهات بیشتر میشه . ما اونقدر با خودمون و خدای خودمون دور افتادیم و غریبی میکنیم ، اونقدر فشار زندگی بیداد میکنه که رو شیشه قلبمون ، نه بهتره بگم کریستال قلبمون پر از گرد و غبار تنهاییه . یک جمله دوستت دارم اونقدر خوشحالمون میکنه که دوست داریم هر روز این جمله رو بشنویم پس همینجا از صمیم قلب میگم((( دوستتون دارم )))

یه سری از صحبتهای استاد که فکر میکنم بدردمون میخوره رو میذارم ......موید باشید

حقیقت چیست ؟ حقیقت خداوند است . اگر همیشه مشغول کار کردن ، فکر کردن و برنامه ریزی برای زندگی خود هستید ، چگونه میتوانید زمانی برای فکر کردن به خداوند داشته باشید ؟ شما در واقع حقیقت را نادیده میگیرید ، حقیقت درست همینجاست . شما در 24 ساعت روز ، 6 ساعت میخوابید و 18 ساعت بقیه را کار میکنید و کار میکنید . حقیقت وقتی به سراغ ما می اید که ما دچار رنج و عذابی باشیم . خداوند و موجودات برتر همیشه با ما هستند . شما خودتان این فاصله را ایجاد کردید چرا که فکر میکردید مادیات مهم تر بودند . هر وقت گرفتار و درمانده میشوید میگویید (( خدایا لطفا مرا نجات بده )) خدا بی درنگ شما را حفظ میکند . او همیشه نزدیک شماست و در عین حال دور از شما اما هر وقت صدا بزنید بی درنگ می اید .
    انرژی جهانی همان خداوند است . این انرژی جهانی است که بدن فیزیکی را پرورش داده و خلق میکند . چاکرای هفت نمایانگر خداوند است که قویترین انرژی جهانی میباشد . اگر بدانیم چگونه از چاکرای هفتمان ، این انتن پر قدرت لایتناهی برای جذب انرژی جهانی ، استفاده کنیم ، خواهیم توانست با این نیروی قوی ، بدن خود را پرورش دهیم .
    خداوند همیشه همراه ماست و همانطوری احساس میشود که موج بزرگی از انرژی در بدن ما جریان یابد . این نور خداست که روح مارا پرورش میدهد و ما را کمک میکند که به اگاهی باز گردیم (( اگاهی که 200هزار سال قبل داشتیم )) پس ما پرتوی از خداییم .
    ما باید همواره از نور و عشقی که از سمت بهشت بر ما میتابد اگاه و مطلع باشیم . باید همیشه بپذیریم و به خودمان تکیه کنیم و به دیگران کمک کنیم تا بیاموزند .
    چرا ما اینقدر با خودمان مخالفیم ؟ و در یادگیری کارهای بدی که دیگران مسبب ان هستند بی میل هستیم ؟ ( ادب از که اموختی ؟ از بی ادبان ) اگر شما از اینکه زندگیتان را به خداوند بسپارید میترسید و انرا به خانواده ، بچه هایتان و یا دیگر مردم اطرافتان سپرده اید ، انها باعث نزول شما خواهند شد . نگران کمبودها ، مرگ و هیچ چیز دیگر نباشید . اگر بمیرید در نهایت رها خواهید شد یا اینکه خداوند اجازه میدهد برای کمک به دیگران در شخص بهتری حیاتی دوباره یابید . اگر فکر و روح شما بر این ارده باشد که به همنوع خود کمک کنید ، هیچ دلیلی وجود ندارد که خداوند اجازه بدهد بمیرید . پس میخواهم به شما نصیحتی بکنم که اگر زندگیتان را ماموریتی برای خداوند قرار دهید همانیکه قدرت مطلق است ، نباید ناراحت چیزی باشید ، مگر انکه زندگیتان را تحت تاثیر دیگران قرار دهید . خداوند این صلاحیت را دارد که زمین و جهان را کنترل کند ، شما که بسیار کوچکید نگران چه چیزی میتوانید باشید ؟
    وقتی به این بینش دست یافتید که ما برای خدمت به بشریت بر روی این زمین پا نهاده ایم و نه برای منفعت شخصی ، بنا براین هیچگونه مانع یا گرفتگی در کارمان نخواهیم داشت .

در اینده باز هم از حرفهای استاد براتون میزارم ....خیلی به دردمون میخوره
    Last edited by shahram02; 14-12-2007 at 06:01. دليل: eshtebah

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام ..
    بله بدون خواست خداوند هیچ چیز امکان پذیر نیست .. من هم نگفتم این کار رو نکنید .. فقط گفتم خدایی نکرده خود سرانه وارد عمل نشید .پس با اگاهی و روش درست عمل کنیم ..
    ما الان در بعد سوم زندگی میکنیم ، یعنی جهان مادی ، وقتی میخوای پرواز روح کنی یعنی اینکه میخوای وارد بعد چهارم بشی یعنی معنویت ، دنیای ارتباط با ارواح هم در بعد چهارم امکان پذیره .. اگر با اگاهی و یک هدف متعالی داری قدم میزاری تو بعد چهارم برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم اگر به هدفت رسیدی فقط برای کمک کردن به دیگران ازش استفاده کنی ولا غیر...

.

به نتیجه کامل که رسیدی مارو هم از اموزش جزییات بی نصیب نذار . مرسی

در مورد چاکرا هم باید بگم من کلاسهایی رو گرفتم که با انرژی استاد چاکراهای دو تا هفت فعال شدند، به جز چاکرای یک که در موردش میگم.... و یه سری تمرینات که دارم روشون کار میکنم ....چون اگر خودتون بخواید که عمل فعالسازی روبا مدیتیشن انجام بدید ممکنه سالها طول بکشه البته اگر کسی بخواد این کلاسها رو بگیره میتونم کمکش کنم .... با کلاسهای ریکی فرق میکنه ، ، جا داره همینجا از کسانی که دارن روی چاکراهای خودشون کار میکنن و سعی دارن که فعالشون کنن خواهش کنم به هیچ وجه روی چاکرای یک مدیتیشن انجام ندن ...اصلا فکر این کار هم نباید به ذهنشون خطور کنه ..چون خیلی خطرناکه ...هیچ کدوم از ما توانایی مقاومت در برابر حرارت اون رو نداریم .
    حرکت کندالینی از چاکرای یک به سمت چاکرای هفت سیستم عصبی رو میسوزونه . اگر یک باز بشه یه انرژی قوی تا چاکرای چهار ایجاد میشه و روح با سرعت نور از اونجا بیرون میزنه... وقتی میتونی یک چاکرای یک باز داشته باشی که حسابی رو جسم فیزیکی کار کنی مثل رژیم گیاهخواری و غیره و اگر استاد تشخیص بده که میتونی و برات ضرر نداره برایت بازش میکنه ..وگرنه اگر یک درصد هم باز بشه بدن هرگز اجازه اون رو نمیده .

دوستان دلم میخواد حداقل همینجا که هستیم ، تو این دنیای مجازی ، از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و با هم همسو بشیم . همینجا ، همین چند نفر که امیدوارم تعدادشون بیشتر بشه با هم یکی بشیم تا به سمت اگاهی و روشن بینی قدم برداریم . مردم ما واقعا در عذابن ، هر روز که میگذره لغزش ها بیشتر میشه ، اشتباهات بیشتر میشه . ما اونقدر با خودمون و خدای خودمون دور افتادیم و غریبی میکنیم ، اونقدر فشار زندگی بیداد میکنه که رو شیشه قلبمون ، نه بهتره بگم کریستال قلبمون پر از گرد و غبار تنهاییه . یک جمله دوستت دارم اونقدر خوشحالمون میکنه که دوست داریم هر روز این جمله رو بشنویم پس همینجا از صمیم قلب میگم((( دوستتون دارم )))

یه سری از صحبتهای استاد که فکر میکنم بدردمون میخوره رو میذارم ......موید باشید

حقیقت چیست ؟ حقیقت خداوند است . اگر همیشه مشغول کار کردن ، فکر کردن و برنامه ریزی برای زندگی خود هستید ، چگونه میتوانید زمانی برای فکر کردن به خداوند داشته باشید ؟ شما در واقع حقیقت را نادیده میگیرید ، حقیقت درست همینجاست . شما در 24 ساعت روز ، 6 ساعت میخوابید و 18 ساعت بقیه را کار میکنید و کار میکنید . حقیقت وقتی به سراغ ما می اید که ما دچار رنج و عذابی باشیم . خداوند و موجودات برتر همیشه با ما هستند . شما خودتان این فاصله را ایجاد کردید چرا که فکر میکردید مادیات مهم تر بودند . هر وقت گرفتار و درمانده میشوید میگویید (( خدایا لطفا مرا نجات بده )) خدا بی درنگ شما را حفظ میکند . او همیشه نزدیک شماست و در عین حال دور از شما اما هر وقت صدا بزنید بی درنگ می اید .
    انرژی جهانی همان خداوند است . این انرژی جهانی است که بدن فیزیکی را پرورش داده و خلق میکند . چاکرای هفت نمایانگر خداوند است که قویترین انرژی جهانی میباشد . اگر بدانیم چگونه از چاکرای هفتمان ، این انتن پر قدرت لایتناهی برای جذب انرژی جهانی ، استفاده کنیم ، خواهیم توانست با این نیروی قوی ، بدن خود را پرورش دهیم .
    خداوند همیشه همراه ماست و همانطوری احساس میشود که موج بزرگی از انرژی در بدن ما جریان یابد . این نور خداست که روح مارا پرورش میدهد و ما را کمک میکند که به اگاهی باز گردیم (( اگاهی که 200هزار سال قبل داشتیم )) پس ما پرتوی از خداییم .
    ما باید همواره از نور و عشقی که از سمت بهشت بر ما میتابد اگاه و مطلع باشیم . باید همیشه بپذیریم و به خودمان تکیه کنیم و به دیگران کمک کنیم تا بیاموزند .
    چرا ما اینقدر با خودمان مخالفیم ؟ و در یادگیری کارهای بدی که دیگران مسبب ان هستند بی میل هستیم ؟ ( ادب از که اموختی ؟ از بی ادبان ) اگر شما از اینکه زندگیتان را به خداوند بسپارید میترسید و انرا به خانواده ، بچه هایتان و یا دیگر مردم اطرافتان سپرده اید ، انها باعث نزول شما خواهند شد . نگران کمبودها ، مرگ و هیچ چیز دیگر نباشید . اگر بمیرید در نهایت رها خواهید شد یا اینکه خداوند اجازه میدهد برای کمک به دیگران در شخص بهتری حیاتی دوباره یابید . اگر فکر و روح شما بر این ارده باشد که به همنوع خود کمک کنید ، هیچ دلیلی وجود ندارد که خداوند اجازه بدهد بمیرید . پس میخواهم به شما نصیحتی بکنم که اگر زندگیتان را ماموریتی برای خداوند قرار دهید همانیکه قدرت مطلق است ، نباید ناراحت چیزی باشید ، مگر انکه زندگیتان را تحت تاثیر دیگران قرار دهید . خداوند این صلاحیت را دارد که زمین و جهان را کنترل کند ، شما که بسیار کوچکید نگران چه چیزی میتوانید باشید ؟
    وقتی به این بینش دست یافتید که ما برای خدمت به بشریت بر روی این زمین پا نهاده ایم و نه برای منفعت شخصی ، بنا براین هیچگونه مانع یا گرفتگی در کارمان نخواهیم داشت .

در اینده باز هم از حرفهای استاد براتون میزارم ....خیلی به دردمون میخوره

استاده تو يه جلسه واست شيش تا چاكراتو وا كرد؟ پوليم گرفت يا نه؟ هم استاداي يوگا تو كلاساشون اين كارو مي كنن يا اين استثنائا واست اين كارو كرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •