هنوز نقشه کامل تهیه نشده...
باید چشم انتظار باشیم...!
هنوز نقشه کامل تهیه نشده...
باید چشم انتظار باشیم...!
تو علاالدین هستش...
اینبار رفتم قیمت دقیقشو میپرسم اما ظاهرا طبق گزارش دوستان تو چند صفحه قبل قیمتش حدود 30 تومن هست که فکر کنم می ارزه...!
30تومن؟آره بد نیست،فکر می کردم بیشتر از اینها باشه
دوست عزیز N95 خودش هم compelet فارسی میشه هم فارسی مینویسه..
توی پکش هم دفترچه ی کاملا فارسی داره...
البته من خودم تعجب کردم چون توی سری N ندیده بودم که گوشی حتی فارسی بنویسه چه برسه به اینکه گوشی فارسی بشه...
شاید گوشی من اینجوریه.....بقیه ی بچه ها هم که دارن بگن ببینیم چجوریاست........![]()
بله اکثر گوشی های ان 95 ها فارسی ساپورت
هستند
وفکرم نمیکنم هیچ کدام از سری ان نوکیا با زبان
فارسی مشکلی داشته باشند
بر خلاف کلیه ی سری پی سونی اریکسون![]()
بله اکثر گوشی های ان 95 ها فارسی ساپورت
هستند
وفکرم نمیکنم هیچ کدام از سری ان نوکیا با زبان
فارسی مشکلی داشته باشند
بر خلاف کلیه ی سری پی سونی اریکسون![]()
مال من فارسی نبود ولی با تغییر product code و آپدیت آن را فارسی کردم ولی بک باگ کوچک دارد که ظاهرا همه همین مشکل را دارند و آن هم این است که عدد 7 را به صورت > یعنی کج می نویسد.
سلامی دوباره به دوستان خوبم
در مورد داشتن یا نداشتن زبان فارسی یا اینکه صفحه کلید بعضی ها فارسی هست و بعضیا نیست باید بگم که من قبل از اینکه ان 95 بگیرم خیلی گشتم تا یک ان95 پیدا کردم که صفحه کلید و زبان فارسی نداشته باشه من طبق تحقیقاتم و تجربه بعضی از دوستان اگه ان95 فابریک بدون زبان و صفحه کلید فارسی باشه بهتر کار می کنه مخصوصا برای اتصال به GPS ...حالا اگه دوستی هم بیاد بگه ربطی نداره بهش حق می دم...
از این که بگذریم کاشکی بچه هایی که تهران هستن چندتا عکس از کیبوردهای بلوتوث موجود در بازار می گرفتن و می ذاشتن برامون ( نه اینکه از سایتا در بیارین که نمی شه تهیه کرد)
یه سوال دیگه هم داشتم که هنوز برام لا ینحله
من چند سال پیش 6630 داشتو و هر از چند گاهی از مسج هام یه کپی می گرفتم و بعد از فرمت گوشی دوباره اونها رو می ریختم تو ساخه mail و مسجام بر می گشت ...حالا تو گوشی های سری ان مثل ان95 مسجها کجا هستن ؟ کسی می دونه؟ اصلا چجوری می شه از اونا back up گرفت من دوست ندارم بعد از چند ماه مسجام همه پاک بشن!!!!
راستی میشه اون 2000 مسجی که از سالها قبل دارم کپی کنم تو ان 95 و تو مسجها ببینمشون....
از جوابهای (حرف رو عوض کردنی و غیر ممکنی ندین ممنون میشم)
شما مگه با pc suite
کار نکردین ؟
من البته چون یه بار با بک اپ
مشک
پیدا کردم
همی ی مسیج هامو از طریق pc suite
کپی میکنم تو کامپیوتر
بعد از فرمت میریزم تو draft
ya
my folder
البته تو inbox
میشه ریختشون این روش من بود
از بک اپ هم میتونین استفاده کنین که یه بار یه ضد حال حسابی به من زد
از بچه ها هم شنیدم که اونا هم مشکل دارن
و موقع بازیابی اطلاعات ارور میده
واطلاعات پررررر!!!!!!!!!!![]()
راستی من تو تاپیک 95 8گیگ
این پستو دادم این جا هم می نویسم
کسی از تاریخ به بازار اومدن این گوشی خبر نداره ؟
تو تاپیکش از اول اکتبر نام برده شده بود(یعنی چند روزه دیگه )!
نظره شما چیه ؟
اطلا عات جدیدی دارین در این زمینه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)