مازيار جان خيلي برات ناراحت شدم اگه ميخاي ادرس بده تا فرم وير هايي رو كه گرفتم برات بريزم روي يه cd پست كنم برات در مورد مموري هم كه پس دادي فكر كنم مقصر من بودم هي بهت گفتم تقلبي هست خيلي شرمنده هستم.
مازيار جان خيلي برات ناراحت شدم اگه ميخاي ادرس بده تا فرم وير هايي رو كه گرفتم برات بريزم روي يه cd پست كنم برات در مورد مموري هم كه پس دادي فكر كنم مقصر من بودم هي بهت گفتم تقلبي هست خيلي شرمنده هستم.
راستي فكر كنم در مورد psp phone سر كار باشيم اينجوري كه بوش مياد يه دستگاه ديگه به اين نام ميخاد بياد و...
اينجوري كه من متوجه شدم.
دNowadays everything seems to be converging into a mobile phone. It already can be a perfectly good digital camera (e.g. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), a mobile TV station a music player or GPS receiver. One of the things missing here was a mobile gaming platform. But it’s coming too. And who’s better positioned to create a perfect mobile gaming platform then Sony? It already has one - Sony PSP. It also makes some great mobile phones via joint venture with Swedish Ericsson.
Their [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] shows how Sony Ericsson will go about integrating these two gadgets:
the main question Sony Ericsson asked when designing PSP phone was - what is the main problem with using your phone for mobile games? And the answer was - gaming controls.The numeric keypad is just not good enough to control the action in games. But who says all the keys on the numeric keypad have to be identical?
Sony has already designed very good game controls on PSP. So now they just made a few keys on numeric keypad into a game controls and the problem was solved.
The other problem was that most of the good games are played holding PSP console with both hands and using two thumbs to control game characters. And the phone is operated usually with a single hand and thumb.
Rotating screen came to the rescue here. When the device is in a phone mode, all you have is a simple mobile phone with numeric keypad , menu and function keys. Turn the screen around 180 degrees, your menu/functional keys are transformed into game controls and you have a perfectly good portable gaming device.
Oh and why not use the screen turned 90 degrees to make this device into a mobile TV station as well?
The beauty of it all is that Sony will not have to worry about the games for the PSP phone. Just make it compatible with the standard PSP games and Nokia will have a really tough time catching up with it’s next gen N-Gage platform.
اينم يه اطلا عات ديگه.
Sony: No PSP Phone in Development
SCEE has denied that Sony Ericsson is developing a PSP phone following the emergence of a recently filed patent suggesting the product might be in the works.
“…I know nothing about a PSP phone,” David Reeves told [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . "I haven’t heard anything about it at all – and I would know. They wouldn’t develop it without our knowledge.”
Rumors of a PSP phone have circulated for some time now and were especially prominent last week after the discovery of a recent Sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that described a product capable of “performing entertainment functions represented by gaming function.”
It also detailed a product that would include a screen able to rotate 90 degrees “when a game is played thereby improving the operability of the keys.”
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال اینجا که نوشته شده شایعه ست..
به نظر من (نه فقط نظر خودم باشه) اصلا موبایل به درد بازی کردن نمی خوره به دلایل زیر:
1. صفحه نمایش کوچیک: هیچوقت مبایل نمی تونه بیش از اندازه بزرگ بشه... خب ضایع ست دیگه..
2. باطری موبایل اصلا به درد بازی کردن نمی خوره.. خیلی زود کم میاره.
3. اصلا کلیداش واسه بازی خوب طراحی نشدن.
.The numeric keypad is just not good enough to control the action in games
اینا رو من نگفتما .. انتقادایی بود که ازش کردن.. همه با خود پی اس پی حال می کنن تا سونی پی اس پی..
می گن نیومده با شکست مواجه می شه. بعیدم نیست..
جاويد جان شما چند وقت پيش توي سايت ... قرار شد براي ما يه برنامه كار اندازي پيكسل هاي از كار افتاده بزاري چي شد فكر كنم چند ماهي شد.
بابا برین بوق بزنین!من با 3 و خورده ای Kb/s کل 36-7 مگ 3.70 رو دان کردم!این حرفا رو نداره!
میگم رسول هر چی میشنوی باورت نشه.پیکسل سوخته (که من 1 عدد موجودی دارم!) اشکال سخت افزاریه،نباید با برنامه حل شه...اگه میشه ما رو هم خبر کنین؟!؟!
Last edited by Arshia001; 20-10-2007 at 21:31.
ای بابا.. نه عزيز ناراحت نشو. منم اون موقع کاملا حرفت رو درک کردم و خودم قبول کردم. از هيچی که بهتر بود.يه چيزي من بهت همون موقع هم گفتم از هر جا دوست داري بگير من فقط پيشنهاد مي دم واسه اين حرفاي بعدش بود ....
اگه بخواین خودتون آپدیت کنین من خودم با لگندانلود کردم
بیاید بگیرید
![]()
ممنون عزيز . اما فعلا در شرف تصميمی هستم که خيلی مهمه . توضيح ميدم
من صفحه های قبل رو که نگاه میکردم دیدم یکی گفت که psp phone در کریسمس میاد واقا مازیار منبعشو خواسته بود می خواستم بگم منبع این خبر خود سونی هست وpsp phone عرضه میشه با امکانات خود psp و گوشی های walkman sony ericsonبا حرف جاويد جان موافقم. چيزه کاملا بدرد نخوريه.__________________
هميشه با این طرز حرف زنت مشکل داشتم. يک روز يک شکايت اساسی ازت ميکنم به ضرر ت تمام ميشهبابا برین بوق بزنین!من با 3 و خورده ای Kb/s کل 36-7 مگ 3.70 رو دان کردم!این حرفا رو نداره!
میگم رسول هر چی میشنوی باورت نشه.پیکسل سوخته (که من 1 عدد موجودی دارم!) اشکال سخت افزاریه،نباید با برنامه حل شه...اگه میشه ما رو هم خبر کنین؟!؟!
Last edited by mazi_z_PSP; 20-10-2007 at 22:25.
مثل اينكه شما توجه نكردي من گفتم پيكسل از كار افتاده نه سوخته پيكسل از كار افتاده وقتي صفحه سياه ميشه قرمز ميزنه .پيكسل سوخته رو كه نميشه كاريش كرد.
و داستان من : از همه دوستان مخصوصا رسول جان صميمانه تشکر ميکنم . رسول جان اشکالی نداره. ممنون
خوب الان بعد از 4 ماه که ميبينم از پی اس پيم هيچ استفاده ای نکردم ديگه نا اميد شده بودم که يکی از دوستام گفت ميخواد ایکس باکس خودشو به نازلترين قيمت بفروشه.
کاملا بهش اطمينان دارم. قرار شد که من پی اس پيمو با چند تا بازی و يک UMDبدم با 50 تومان سر و يک ایکس باکس با 3 تا بازی ناب و يک دسته بيسيم بگيرم.
ديدم من که زيادسفر نميرم بشينم با ایکس باکس با گرافيک خيره کنّده بازی کنم خيلی بهتره.
حالا نظر دوستان چيه؟ من که تقريبا تصميم خودم رو گرفتم. اما دوست دارم نظر شما رو هم بدونم.
====================================
راستی جاويد جان الان استاندارد و وليو با UMDرايگان تو بازار تهران چنده؟ ارزونترين نه ها. متوسط قيمت؟
هر جوري عشقته مازيار جون هر كاري ميدونه خوبه انجام بده منم ميخام يه ps3 به جز اين psp بگيرم البته يه چند ماهي ديگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)