تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 641 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ز
    میتونی از S&W Arabic SMSUIQ2 استفاده و کنی البته خودم تا حالا باهاش کار نکردم و نمیدونم چطوریه ولی شنیدم که جواب میده .
    یکی دیکه پیدا کردم که احتمالا از قبلی بهتره .( با عرض پوزش از منبع ) :

اين نرم افزار شما را از داشتن نرم افزار S&W Arabic SMS كه پيش از اين در همين قسمت معرفي كرده بودم، بي نياز مي كند و البته كار شما را راحت تر؛ زيرا براي خواندن يا نوشتن اس ام اس فارسي ديگر احتياجي نيست برنامه جداگانه اي را باز كنيد. با كيبرد مجازي شركت نرم افزاري معروف «صخر» كه رايگان مي باشد مديريت دريافت و ارسال اس ام اس هاي فارسي را مستقيماً در پوشه پيامهاي كوتاه خود انجام مي دهيد.
    اين نرم افزار در دو بخش عرضه شده: يكي فونت و ديگري كيبورد. پس از نصب فونت و در ادامه كيبرد، در Control panel تلفن همراه p910i خود و در زير مجموعه زبانه Device به سراغ گزينه Text input برويد و در پنجره جديدي كه باز مي شود، از منوي پايين افتادني، گزينه Arabic Virtual keyboard را انتخاب كنيد.

پس از پشت سر گذاشتن اين مراحل شما يك كيبرد مجازي خواهيد داشت كه شامل سه بخش: كاراكترهاي عربي، كاراكترهاي انگليسي و اعداد است. هنگامي كه قصد نوشتن اس ام اس فارسي داريد كافي است با انتخاب دكمه «ا ب ت» كيبرد عربي را فعال كنيد.
    حتماً دوستان مي دانند كه پيش از ارسال اس ام اس فارسي بايد تنظيمات منوي Messaging accounts را در بخش Connections بر روي UCS2 تنظيم كنند تا بتوانند اس ام اس فارسي ارسال كنند.در اين حالت تعداد كاراكترهاي تشكيل دهنده يك پيام كوتاه از 160 كاراكتر به 70 كاراكتر كاهش مي يابد.

مرور تصاويري كه اين يادداشت را همراهي مي كنند شايد به درك بهتر مراحل كار كمك كند. (IMG: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    پسورد: comet
    سايز: 329 KB
    Last edited by Mahyar25; 01-08-2007 at 02:13.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منظورتونو از غیب شده نمی فهمم . مطمئنی که کامل نصب شده . شاید هم واسه اینه با فلیپ بسته کار می کنی ، آخه وقتی فلیپو باز کنی از امکانات بیشتری میتونی استفاده کنی و فکر کنم برنامه یا بازیی که نصب کردی UIQ3 هست و باید با فلیپ باز ازش استفاده کنی

كابل usb وصل بود به خاطر همين بازي نمايش داده نمي شد.
    ولي هنوز دوين بازي كه نصب كردم رو پيدا نميكنم اصلا هيچ جا نيست.در ضمن من هميشه با فليپ باز كار ميكنم.
    چه جوري اين بازي رو پيدا كنم و از اون مهمتر چه جوري پاكش كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یه مشکلی در مورد زنگ گوشی دارم و اون هم اینه که وقتی یه آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب میکنم

بعد از دو سه بار خاموش و روشن کردن گوشی زنگ گوشی به آهنگ پیشفرض خودش تغییر میکنه لطفا دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنند.
    دوستان عزیز بنده این سوال رو برای در و دیوار مطرح نکردم لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

5 بابا اي ول

یکی دیکه پیدا کردم که احتمالا از قبلی بهتره .( با عرض پوزش از منبع ) :

اين نرم افزار شما را از داشتن نرم افزار S&W Arabic SMS كه پيش از اين در همين قسمت معرفي كرده بودم، بي نياز مي كند و البته كار شما را راحت تر؛ زيرا براي خواندن يا نوشتن اس ام اس فارسي ديگر احتياجي نيست برنامه جداگانه اي را باز كنيد. با كيبرد مجازي شركت نرم افزاري معروف «صخر» كه رايگان مي باشد مديريت دريافت و ارسال اس ام اس هاي فارسي را مستقيماً در پوشه پيامهاي كوتاه خود انجام مي دهيد.
    اين نرم افزار در دو بخش عرضه شده: يكي فونت و ديگري كيبورد. پس از نصب فونت و در ادامه كيبرد، در Control panel تلفن همراه p910i خود و در زير مجموعه زبانه Device به سراغ گزينه Text input برويد و در پنجره جديدي كه باز مي شود، از منوي پايين افتادني، گزينه Arabic Virtual keyboard را انتخاب كنيد.

پس از پشت سر گذاشتن اين مراحل شما يك كيبرد مجازي خواهيد داشت كه شامل سه بخش: كاراكترهاي عربي، كاراكترهاي انگليسي و اعداد است. هنگامي كه قصد نوشتن اس ام اس فارسي داريد كافي است با انتخاب دكمه «ا ب ت» كيبرد عربي را فعال كنيد.
    حتماً دوستان مي دانند كه پيش از ارسال اس ام اس فارسي بايد تنظيمات منوي Messaging accounts را در بخش Connections بر روي UCS2 تنظيم كنند تا بتوانند اس ام اس فارسي ارسال كنند.در اين حالت تعداد كاراكترهاي تشكيل دهنده يك پيام كوتاه از 160 كاراكتر به 70 كاراكتر كاهش مي يابد.

مرور تصاويري كه اين يادداشت را همراهي مي كنند شايد به درك بهتر مراحل كار كمك كند. (IMG: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    پسورد: comet
    سايز: 329 KB
    مرسي واقعا داشتم خسته ميشدم بسكه دنبال اين بودم ... ولي شما نه اسم برنامه رو گفتين چيه و نه لينك دانلود
    دادين پس ما چه جوري دانلود كنيم ..
    يه سوال : اين فقط SMS فارسي ميفرسته يا SMS هاي فارسي رو هم ميخونه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لطفا جواب بدين خيلي مهمه

1-چي جوري ميشه گوشي رو ريست كرد (اصلا ريست ميشه.منظورم master reset نيست) من وقتي تم يا برنامه ميريزم بايد يه بار خاموش روشن كنم تا تم و... نشون داده بشن.

2-كابل usb رو چه جوري بايد از گوشي جدا كرد تا كامپيوتر ريست نشه.من هر دفعه كابل رو ميكشم كامپوترم ريست ميشه.فكر كنم اين كار هم كامپيوتر رو مشكل دار ميكنه و هم گوشي رو.

3-فلش كردن يعني چي.گوشي من تعطيل كرد (بالا نميومد و همش ريست ميشد)بردمش تعميرگاه يارو گفت بايد فلش بشه يا فلش بخوره با اين كار گوشي مثل اولش ميشه؟؟؟؟
    Last edited by cyrus_ln; 01-08-2007 at 12:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا جواب بدين خيلي مهمه

1-چي جوري ميشه گوشي رو ريست كرد (اصلا ريست ميشه.منظورم master reset نيست) من وقتي تم يا برنامه ميريزم بايد يه بار خاموش روشن كنم تا تم و... نشون داده بشن.

2-كابل usb رو چه جوري بايد از گوشي جدا كرد تا كامپيوتر ريست نشه.من هر دفعه كابل رو ميكشم كامپوترم ريست ميشه.فكر كنم اين كار هم كامپيوتر رو مشكل دار ميكنه و هم گوشي رو.

3-فلش كردن يعني چي.گوشي من تعطيل كرد (بالا نميومد و همش ريست ميشد)بردمش تعميرگاه يارو گفت بايد فلش بشه يا فلش بخوره با اين كار گوشي مثل اولش ميشه؟؟؟؟
    1:حالت خاموش روشن کردن مثل ریست میمونه
    2:ویندوز کامپیوتر رو عوض کن درست میشه
    3:باید گوشی رو UPDATE بکنی درست میشه از فلش هم بهتره هم ارزون تره
    Last edited by popo_p990; 01-08-2007 at 13:36. دليل: !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده یه مشکلی در مورد زنگ گوشی دارم و اون هم اینه که وقتی یه آهنگی رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب میکنم

بعد از دو سه بار خاموش و روشن کردن گوشی زنگ گوشی به آهنگ پیشفرض خودش تغییر میکنه لطفا دوستان عزیز بنده رو راهنمایی کنند.
    باید گوشی رو یه update بکنی یا یه بار مستر ریست کنی در صورتی که تیکه delete all user installed applications نخورده باشه یعنی خودت باید تیکش رو بر داری بعد master riset بکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه ریسیت کنم ( مستر ریسیت) آیا برنامه های گوشی پاک میشوند یانه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1:حالت خاموش روشن کردن مثل ریست میمونه
    2:ویندوز کامپیوتر رو عوض کن درست میشه
    3:باید گوشی رو UPDATE بکنی درست میشه از فلش هم بهتره هم ارزون تره
    دوست عزيز ممنون كه سئوال منو جواب دادي.
    شما وقتي كابل رو ميكشي ريست نميشه؟
    كامپيوترم مشكل نداره ولي باز ويندوز رو عوض مي كنم فقط ميخوام ببينم كه كشيدن كابل مشكلي براي گوشي درست نميكنه مثلا نميشه از تو گوشي اتصال رو قطع كرد و بعد كابل رو كشيد.
    UPDATE چجوريه؟برنامه ُSony Ericsson Pc Suite يه قسمت داره بنام Sony Ericsson Update Service بايد به اينترنت وصل شم و روي اين قسمت كليك كنم؟؟اگه اين كارو كنم ديگه خودش شروع به نصب ميكنه و نيازي نيست من كاري انجام بدم؟

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز ممنون كه سئوال منو جواب دادي.
    شما وقتي كابل رو ميكشي ريست نميشه؟
    كامپيوترم مشكل نداره ولي باز ويندوز رو عوض مي كنم فقط ميخوام ببينم كه كشيدن كابل مشكلي براي گوشي درست نميكنه مثلا نميشه از تو گوشي اتصال رو قطع كرد و بعد كابل رو كشيد.
    UPDATE چجوريه؟برنامه ُSony Ericsson Pc Suite يه قسمت داره بنام Sony Ericsson Update Service بايد به اينترنت وصل شم و روي اين قسمت كليك كنم؟؟اگه اين كارو كنم ديگه خودش شروع به نصب ميكنه و نيازي نيست من كاري انجام بدم؟
    پست 418 رو ببین...
    برای آپدیت هم پست 895 رو ببین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •