تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1689 از 1805 اولاول ... 6891189158916391679168516861687168816891690169116921693169917391789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,881 به 16,890 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .

1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .

من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .

2. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از وقتی این کمپین تابستانه جدید رو گرفتم احساس میکنم حجمم زودتر تموم میشه مخصوصا" از وقتی که پنل partak رو عوض کردن همی باید تند تند شارژ کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از وقتی این کمپین تابستانه جدید رو گرفتم احساس میکنم حجمم زودتر تموم میشه مخصوصا" از وقتی که پنل partak رو عوض کردن همی باید تند تند شارژ کنم
    احساس نکن، مطمئن باش دوست عزیز. البته این موضوع حجم دزدی قبلا هم وجود داشته، حداقل از تابستون پارسال من مطمئن شدم. مخابرات در حدود 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم میکنه ولی به نظر میاد با طرح جدید بیشتر شده، من از قسمت Statistics مودم و هم از حجم مصرف شده توی کانکشن ویندوزم چک کردم، توی 8 روز گذشته تمام مصرف شامل Send و Receive که بخش زیادیشم توی تایم شبانه بوده، کلا 11 گیگ مصرف داشتم. اما از 20 گیگ اولیه حجم طرحم 14.5 گیگ کم شده، فرد دیگه ای هم از اینترنت استفاده نمیکنه...

5. این کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

احساس نکن، مطمئن باش دوست عزیز. البته این موضوع حجم دزدی قبلا هم وجود داشته، حداقل از تابستون پارسال من مطمئن شدم. مخابرات در حدود 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم میکنه ولی به نظر میاد با طرح جدید بیشتر شده، من از قسمت Statistics مودم و هم از حجم مصرف شده توی کانکشن ویندوزم چک کردم، توی 8 روز گذشته تمام مصرف شامل Send و Receive که بخش زیادیشم توی تایم شبانه بوده، کلا 11 گیگ مصرف داشتم. اما از 20 گیگ اولیه حجم طرحم 14.5 گیگ کم شده، فرد دیگه ای هم از اینترنت استفاده نمیکنه...
    اره متاسفانه از طرح تابستانه قبلی راضی بودم ولی این جدیده خیلی افتضاح شده هی باید شارژ کنم و سرعت شبانشم که کم کردن .ماشالا هر روز بهتر از دیروز تو همه دنیا هر روز پیشرفت میکنن اینجا روز به روز کیفیت کم تر و خدمات رسانی ضعیف تر و دزدی بیشتر !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اره متاسفانه از طرح تابستانه قبلی راضی بودم ولی این جدیده خیلی افتضاح شده هی باید شارژ کنم و سرعت شبانشم که کم کردن .ماشالا هر روز بهتر از دیروز تو همه دنیا هر روز پیشرفت میکنن اینجا روز به روز کیفیت کم تر و خدمات رسانی ضعیف تر و دزدی بیشتر !!!!
    متاسفانه مخابرات مازندران هم دو هفته پیش شد پارتک
    یعنی روانیمون کردن
    دو گیگ شارژ کردم بهم نداد خورد
    بعدشم اون شرکت قبلی مک مودم رو قفل نمیکرد ولی متاسفانه این پارتک لعنتی قفل میکنه -_-
    رفتم مک رو ریست کرد ولی هردفعه یک مودم مک رو میشناسه -_-
    بالاخره بعد 4 سال و خورده ای قرار این هفته از شر این مخابرات لعنتی فرار کنم -_-
    حجم دزدیشون که بدتره
    درضمن اینجا هیچوقت نمیزارن نت بهتر بشه :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متاسفانه مخابرات مازندران هم دو هفته پیش شد پارتک
    یعنی روانیمون کردن
    دو گیگ شارژ کردم بهم نداد خورد
    بعدشم اون شرکت قبلی مک مودم رو قفل نمیکرد ولی متاسفانه این پارتک لعنتی قفل میکنه -_-
    رفتم مک رو ریست کرد ولی هردفعه یک مودم مک رو میشناسه -_-
    بالاخره بعد 4 سال و خورده ای قرار این هفته از شر این مخابرات لعنتی فرار کنم -_-
    حجم دزدیشون که بدتره
    درضمن اینجا هیچوقت نمیزارن نت بهتر بشه :|

والا چی بگم ؟ از کجا بگم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .

1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .

من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .
    همون طرح 2 تا 6 صبح ؟؟
    سرعتتون؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    این طرح my2020 سرعتش و کیفیتش چجوریاست؟ کسی استفاده کرده؟
    بعد حجمش که تموم بشه میشه حجم اضافه خرید یا باید کلا طرح رو دوباره خرید؟
    ممنون

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزیز فیبر نوری هست، به نظر خودم جدای مشکلاتی که مخابرات و زیرساخت دارن، خود مرکز من هم مشکل داره، مرکز من فرشچی هستش (پیش شماره 603)، شما الان با Gateway مرکزتون Latency خیلی کمی دارید، 4 یا 3 میلی ثانیه که در حد LAN وایرلس هستش، ولی من با Gateway مرکزم با آی پی (10.70.246.253) همواره Latency غیر پایدار و متغیر دارم که بین 30 تا 150 دائما تغییر میکنه و حتی گاهی تایم اوت هم میده، این درحالیه که از مقایسه Line Attenuation کاملا مشخصه که فاصله من تا مرکزم خیلی کمتر از فاصله شما تا مرکزتون هم هست (من حداکثر یک کیلومتر باید باشه فاصلم تا مرکز فرشچی از نظر جغرافیایی)

این وضعیت Latency فعلی من با Gateway مرکز هست و الان وضعیت نت یکی از بهترین حالتاش توی چند روز گذشته هست، در حالت معمولی Latency از این بدتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما کدوم مرکز هستید که Gateway تون 10.70.246.254 هست؟
    سلام
    من مرکز امیر المومنین هستم با پیش شماره 752 اما Bras مال مرکز مطهری است یعنی اینترنت ما روی مرکز مطهری است.
    راست میگی گفته هات تایید میشه به نظرت یک پیگیری داشته باش شاید درست بشه منم قبلا روی فیبر چنین مشکلاتی داشتم ولی زیاد دوندگی کردم تا درست کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟

- - - Updated - - -

شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •