دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .
1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .
من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .
دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .
1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .
من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .
از وقتی این کمپین تابستانه جدید رو گرفتم احساس میکنم حجمم زودتر تموم میشه مخصوصا" از وقتی که پنل partak رو عوض کردن همی باید تند تند شارژ کنم![]()
احساس نکن، مطمئن باش دوست عزیز. البته این موضوع حجم دزدی قبلا هم وجود داشته، حداقل از تابستون پارسال من مطمئن شدم. مخابرات در حدود 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم میکنه ولی به نظر میاد با طرح جدید بیشتر شده، من از قسمت Statistics مودم و هم از حجم مصرف شده توی کانکشن ویندوزم چک کردم، توی 8 روز گذشته تمام مصرف شامل Send و Receive که بخش زیادیشم توی تایم شبانه بوده، کلا 11 گیگ مصرف داشتم. اما از 20 گیگ اولیه حجم طرحم 14.5 گیگ کم شده، فرد دیگه ای هم از اینترنت استفاده نمیکنه...
اره متاسفانه از طرح تابستانه قبلی راضی بودم ولی این جدیده خیلی افتضاح شده هی باید شارژ کنم و سرعت شبانشم که کم کردن .ماشالا هر روز بهتر از دیروز تو همه دنیا هر روز پیشرفت میکنن اینجا روز به روز کیفیت کم تر و خدمات رسانی ضعیف تر و دزدی بیشتر !!!!
متاسفانه مخابرات مازندران هم دو هفته پیش شد پارتک
یعنی روانیمون کردن
دو گیگ شارژ کردم بهم نداد خورد
بعدشم اون شرکت قبلی مک مودم رو قفل نمیکرد ولی متاسفانه این پارتک لعنتی قفل میکنه -_-
رفتم مک رو ریست کرد ولی هردفعه یک مودم مک رو میشناسه -_-
بالاخره بعد 4 سال و خورده ای قرار این هفته از شر این مخابرات لعنتی فرار کنم -_-
حجم دزدیشون که بدتره
درضمن اینجا هیچوقت نمیزارن نت بهتر بشه :|
والا چی بگم ؟ از کجا بگم .![]()
همون طرح 2 تا 6 صبح ؟؟
سرعتتون؟؟
سلام خسته نباشید
این طرح my2020 سرعتش و کیفیتش چجوریاست؟ کسی استفاده کرده؟
بعد حجمش که تموم بشه میشه حجم اضافه خرید یا باید کلا طرح رو دوباره خرید؟
ممنون
سلام
من مرکز امیر المومنین هستم با پیش شماره 752 اما Bras مال مرکز مطهری است یعنی اینترنت ما روی مرکز مطهری است.
راست میگی گفته هات تایید میشه به نظرت یک پیگیری داشته باش شاید درست بشه منم قبلا روی فیبر چنین مشکلاتی داشتم ولی زیاد دوندگی کردم تا درست کردن
شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟
- - - Updated - - -
شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)