هممم
خبر ندارم
امکانش هست ولی همه بد آب و هواها 2 ماه کسریس ندارن بعضی هاشون 1 ماه کسری دارن
معلوم نیست چی به چیه
البته ما 17 ماهه بودیم
هممم
خبر ندارم
امکانش هست ولی همه بد آب و هواها 2 ماه کسریس ندارن بعضی هاشون 1 ماه کسری دارن
معلوم نیست چی به چیه
البته ما 17 ماهه بودیم
برو تاخیر تو اعزام بزن ، برای ماه بعدش !
یکی رو آشنا گیر بیار و بعد اقدام کن
من خودم روز قبل اعزام اقدام کردم ( دژبان نیرو انتظامی کهریزک افتادم ، بدتر از 05 کرمان )
اره پارتیم فرمانده تیپ 21 هست.برای آموزشی هم هر کس پست کرده بود نیرو انتظامی اراک افتاده بود واسه من شهید هاشمی نژاد سپاه شد
![]()
دوست عزیز ارتش هم بد نیست.بعضی جاهاش از سپاه هم بهتره.درضمن اگر 01 تهران افتادی از آموزشیت لذت می بری.جای شما بودم میرفتم و تمدید نمیکردم.![]()
سلام به همگی دوستان
اگر آدم به خاطر غیبت 6 ماه اضاف بخوره بعد از رفتن به خدمت میتونه از کسری بسیج استفاده کنه؟
فکر کنم غیبت ها که اضاف میخوره تو یه مراسماتی بخشیده میشه یعنی 3 ماه اگه تو یه مناسبت بخوره شاید کمتر از یکماه بشه
بستگی داره که بسیج چقدر بهت کسر بده
اخه من سرکار میرم اگه بیوفتم تهران باید حقوق ماهی 1,500 رو قیدشو بزنم. این دردناکه
سلام
این که میگین برین معاف از رزمی بگیرین تو اموزشی بدردتون میخوره فکر نکنم درست باشه .(جناب میکروساف ) من الان معاف از رزمم ولی دارم مثل بقیه خدمت میکنم . هم رژه دارم هم اسلحه بهم دادن هم ورزش هم نگهبانی . الان 37 روز از آموزشیم گذشته توی 02 هستم . من به افسر آموزشم گفتم معاف از رزمم ولی گفت معاف از رزم مال زمان جنگه الان کاربرد نداره . به نظرتون چیکار میتونم بکنم که رژه و ورزش رو حداقل بپیچونم ؟
سلام
بستگی به زرنگی خودت داره ، یه بار تو رژه و ورزش خودت رو به مردن بزنی ، دیگه کسی جرات نمی کنه بهت این حرف رو بزنه !
دقیقا همین طوره یکی از بچه خودشو به پا درد زد تقریبا هیچ کاری انجام نمی داد همین چند روز قبل بدو بدو به سمت خروجی دژبانی داشت می دوید همه بچه ها شوکه شده بودن که این ادم چقدر نقش بازی کرده!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)