خوب همون دیگه
شما به هر دلیلی که بن جت بن هرچیز تو این مایه ها بشی دیگه اون قاب میپره. حالا اگر تو سیزن جدید فلیمی چت بنی چیزی نشدی انشالا . هر چی دیویژن گرفتی سیزن بعد اون قابش رو نشون میده
البته خیلی حساس نباشید چیز مهمی نیستش. مثلا من یک اکانت سیلور می خواستم از یک بنده خدا بخرم. قیمت بالایی می گفت. گفتم قبلی همین Realrooser رو مثلا اینقدر ازت خریدم؟ چرا این یکی رو 3 برابر میدی؟ گفت چون قاب طلا داره

گفتم بابا من اکانت سیلور 4 ازت خریدم تو کمتر از 2 هفته به لطف و کمک خدا گلد 5 شد. مثلا قاب طلا به چه درد من میخوره؟ توفه هستش کلاس بزارم ؟
گفت خیلی اهمیت میدن

3 برابر قیمت قبلی چون قاب داره....
اکانت سیلور فلیم نکرده باشه چت بن نشده باشه بن نشده باشه 40 خریدارم
برنز 25 تومان با همین شرایط
اگر همین الان تماس بگیرید یک از این شکلک ها هم برنده میشید
تو وست لطفا باشه
=======================================
من به دوستانی که از نرمال کست استفاده می کنند به شدت توصیه می کنم از کوئیک کست استفاده کنند و تمرین کنند باهاش
فوق العاده با توجه به دیلی اینترنت های ما مفید هستش .
مثلا فرض کنید شما میخواید با کاتارینا کیو کنید بعد دشمن رو ای کنید. خوب دکمه کیو رو میزنید میارید رو یاره. بعد دکمه موس رو فشار میدید. چون ما حداقل .5 ثانیه دیلی داریم این خودش .5 تا 1 ثانیه میکشه. بعد دوباره ای رو همین طور. این حداقل 1 1.5 2 ثانیه میکشه. هرچقدر هم سریع بزنید
ولی با کوئیک کست نصف میشه. حتما تمرین کنید تست کنید. چیز خوبیه. من تو این سال ها که بازی می کنم به خاطر تاخیر نت بارها شده تا خواستم مثلا کیو تو سر یکی بزنم مردم یا لگ شده یا موس رو زدم .5 ثانیه بعد خواسته بزنه و مردم. ولی این کوئیک کست رو 2 روز دارم تست می کنم خیلی عالیه .

عحب اسکلی بودیم تاحالا