تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1689 از 1746 اولاول ... 689118915891639167916851686168716881689169016911692169316991739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,881 به 16,890 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

یکی از دوستان می تونه کمک کنه من رو از این برونز لعنتی نجات بده؟

euw =ali7000
    بنظرم اولین چیزی ک نیاز داری اینه ک یک یا دو چمپ و ی رول خاص رو main کنی و همیشه اونا رو پیک کنی
    چمپی ک میبینی باهاش بیشترین وین ریت رو داری رو همیشه بیار اگه همیشه با ی چمپ بری مقدار دمیجی ک میدی رو کاملن متوجه میشی مقدار توانایی اش رو بصورت خیلی عالی متوجه میشی و... خلاصه شانس بردت میره بالا

برا بالا اومدن از برنز چمپ هایی مثل tryndamere خیلی خوبن ولی من خودم ب شخصه ازین چمپ ها خوشم نمیاد اینجوریه ک میشینی تاپ از اول بازی و فارم میکنی و ایتم ک خریدی هیشکی تقریبن نمیتونه باهات 1v1 کنه و طرف رو ک کشتی تورت رو میزنی و همینطور هرکی اومد رو میکشی و تورت میدی هوا توی برنز کسی کاری باهات نداره تا وقتی برسی ب اینهیبیتور فقط باید یچیز رو در نظر داشته باشی ک وارد بکاری یسری جاها هست ک اونجا ها وارد بکار ب احتمال زیاد هرکی ک بخواد جلوی split pushing تورو بگیره رو میبینی و اینم در نظر بگیر ک اگه کسی رو دیدی داره میاد ب احتمال 80 درصد تنها نیست و چند نفر دیگه هم هستن

با این چمپ ها تا سیلور رو تضمین میکنم میای ولی از نظر من بازی با این چمپ ها هیچ لذتی نداره حالا خود دانی_

2. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ی سوال درباره این قاب اکانت

چجوری میشه ک قاب عوض میشه من سیزن قبل سیلور پنج بودم قابم سیلور پنج شد و الان همون مونده و عوض نمیشه
    یا رفیق من سیزن قبل سیلور یک بود و الانم سیلور یک ه ولی هنوز براش هیچ قابی نداده قضیه چیه چجوری میده؟
    شما سیزن قبلی هرچی باشی وقتی سیزن تموم میشه قابت همون میشه

مثلا برنز بودی؟ میشه قاب برنز. ممکنه الان چلنجر شده باشی . ولی قابت همون برنز میمونه. سیزن که تموم شد. اگر چلنجر موندی میشه قاب چلنجر. اگر قبل ار اینکه سیزن تموم شه دموت شدی به مستر. قابت میشه مستر

در مورد اینکه رفیقت چرا قاپ نداره
    چون ایشون سیزن قبل یا تو این سیزن فلیم کردن چت بن چیزی شده. به همین خاطر ریوت قاب رو ازش گرفته
    یکی از نشونه های اینکه میشه فهمید اکانتی که می خوای بخری مثلا فلیم کرده چت بن شده یا نه همین هستش
    اگر مثلا سیزن قبلی گلد بوده یا هرچی. الان هیچ قابی نداره .معلوم این اکانت چت بن چیزی شده

بنظرم اولین چیزی ک نیاز داری اینه ک یک یا دو چمپ و ی رول خاص رو main کنی و همیشه اونا رو پیک کنی
    چمپی ک میبینی باهاش بیشترین وین ریت رو داری رو همیشه بیار اگه همیشه با ی چمپ بری مقدار دمیجی ک میدی رو کاملن متوجه میشی مقدار توانایی اش رو بصورت خیلی عالی متوجه میشی و... خلاصه شانس بردت میره بالا

برا بالا اومدن از برنز چمپ هایی مثل tryndamere خیلی خوبن ولی من خودم ب شخصه ازین چمپ ها خوشم نمیاد اینجوریه ک میشینی تاپ از اول بازی و فارم میکنی و ایتم ک خریدی هیشکی تقریبن نمیتونه باهات 1v1 کنه و طرف رو ک کشتی تورت رو میزنی و همینطور هرکی اومد رو میکشی و تورت میدی هوا توی برنز کسی کاری باهات نداره تا وقتی برسی ب اینهیبیتور فقط باید یچیز رو در نظر داشته باشی ک وارد بکاری یسری جاها هست ک اونجا ها وارد بکار ب احتمال زیاد هرکی ک بخواد جلوی split pushing تورو بگیره رو میبینی و اینم در نظر بگیر ک اگه کسی رو دیدی داره میاد ب احتمال 80 درصد تنها نیست و چند نفر دیگه هم هستن

با این چمپ ها تا سیلور رو تضمین میکنم میای ولی از نظر من بازی با این چمپ ها هیچ لذتی نداره حالا خود دانی_
    اگر جینکس رو هم یاد بگیری خوبه
    اگر فید بشی و تو تیمت تانک باشه
    بزار رو کیو بازی تموم میشه خودکار

================================

آقا این کوئیک کست هم خوب چیزیه با توجه به دیلی ما :-؟ ولی لامصب من به همون کست معمولی عادت کردم. ولی باید تغییر بدم. چندین بار خواستم مثلا کیو بزنم تو سر یارو. چون دیلی 1 ثانیه هستش عمل نکرده. این کوئیک کسته خوب چیزیه بچه هایی که مثل من کست معمولی کار می کنند یک مدت تمرین کنید فکر کنم رو بازیتون اثر خوبی بزاره.
    Last edited by tygod4everything; 07-05-2016 at 17:48.

4. این کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

شما سیزن قبلی هرچی باشی وقتی سیزن تموم میشه قابت همون میشه

مثلا برنز بودی؟ میشه قاب برنز. ممکنه الان چلنجر شده باشی . ولی قابت همون برنز میمونه. سیزن که تموم شد. اگر چلنجر موندی میشه قاب چلنجر. اگر قبل ار اینکه سیزن تموم شه دموت شدی به مستر. قابت میشه مستر

در مورد اینکه رفیقت چرا قاپ نداره
    چون ایشون سیزن قبل یا تو این سیزن فلیم کردن چت بن چیزی شده. به همین خاطر ریوت قاب رو ازش گرفته
    یکی از نشونه های اینکه میشه فهمید اکانتی که می خوای بخری مثلا فلیم کرده چت بن شده یا نه همین هستش
    اگر مثلا سیزن قبلی گلد بوده یا هرچی. الان هیچ قابی نداره .معلوم این اکانت چت بن چیزی شده

اگر جینکس رو هم یاد بگیری خوبه
    اگر فید بشی و تو تیمت تانک باشه
    بزار رو کیو بازی تموم میشه خودکار

================================

آقا این کوئیک کست هم خوب چیزیه با توجه به دیلی ما :-؟ ولی لامصب من به همون کست معمولی عادت کردم. ولی باید تغییر بدم. چندین بار خواستم مثلا کیو بزنم تو سر یارو. چون دیلی 1 ثانیه هستش عمل نکرده. این کوئیک کسته خوب چیزیه بچه هایی که مثل من کست معمولی کار می کنند یک مدت تمرین کنید فکر کنم رو بازیتون اثر خوبی بزاره.
    والا تا اونجا ک من میدونم ادمی نیست فلیم کنه فقط یبار یادمه بخاطر mk lol بن شد

تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

والا تا اونجا ک من میدونم ادمی نیست فلیم کنه فقط یبار یادمه بخاطر mk lol بن شد
    خوب همون دیگه
    شما به هر دلیلی که بن جت بن هرچیز تو این مایه ها بشی دیگه اون قاب میپره. حالا اگر تو سیزن جدید فلیمی چت بنی چیزی نشدی انشالا . هر چی دیویژن گرفتی سیزن بعد اون قابش رو نشون میده

البته خیلی حساس نباشید چیز مهمی نیستش. مثلا من یک اکانت سیلور می خواستم از یک بنده خدا بخرم. قیمت بالایی می گفت. گفتم قبلی همین Realrooser رو مثلا اینقدر ازت خریدم؟ چرا این یکی رو 3 برابر میدی؟ گفت چون قاب طلا داره
    گفتم بابا من اکانت سیلور 4 ازت خریدم تو کمتر از 2 هفته به لطف و کمک خدا گلد 5 شد. مثلا قاب طلا به چه درد من میخوره؟ توفه هستش کلاس بزارم ؟

گفت خیلی اهمیت میدن 3 برابر قیمت قبلی چون قاب داره....

اکانت سیلور فلیم نکرده باشه چت بن نشده باشه بن نشده باشه 40 خریدارم
    برنز 25 تومان با همین شرایط
    اگر همین الان تماس بگیرید یک از این شکلک ها هم برنده میشید

تو وست لطفا باشه

=======================================

من به دوستانی که از نرمال کست استفاده می کنند به شدت توصیه می کنم از کوئیک کست استفاده کنند و تمرین کنند باهاش
    فوق العاده با توجه به دیلی اینترنت های ما مفید هستش .

مثلا فرض کنید شما میخواید با کاتارینا کیو کنید بعد دشمن رو ای کنید. خوب دکمه کیو رو میزنید میارید رو یاره. بعد دکمه موس رو فشار میدید. چون ما حداقل .5 ثانیه دیلی داریم این خودش .5 تا 1 ثانیه میکشه. بعد دوباره ای رو همین طور. این حداقل 1 1.5 2 ثانیه میکشه. هرچقدر هم سریع بزنید

ولی با کوئیک کست نصف میشه. حتما تمرین کنید تست کنید. چیز خوبیه. من تو این سال ها که بازی می کنم به خاطر تاخیر نت بارها شده تا خواستم مثلا کیو تو سر یکی بزنم مردم یا لگ شده یا موس رو زدم .5 ثانیه بعد خواسته بزنه و مردم. ولی این کوئیک کست رو 2 روز دارم تست می کنم خیلی عالیه . عحب اسکلی بودیم تاحالا
    Last edited by tygod4everything; 08-05-2016 at 09:53.

7. این کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب همون دیگه
    شما به هر دلیلی که بن جت بن هرچیز تو این مایه ها بشی دیگه اون قاب میپره. حالا اگر تو سیزن جدید فلیمی چت بنی چیزی نشدی انشالا . هر چی دیویژن گرفتی سیزن بعد اون قابش رو نشون میده

البته خیلی حساس نباشید چیز مهمی نیستش. مثلا من یک اکانت سیلور می خواستم از یک بنده خدا بخرم. قیمت بالایی می گفت. گفتم قبلی همین Realrooser رو مثلا اینقدر ازت خریدم؟ چرا این یکی رو 3 برابر میدی؟ گفت چون قاب طلا داره
    گفتم بابا من اکانت سیلور 4 ازت خریدم تو کمتر از 2 هفته به لطف و کمک خدا گلد 5 شد. مثلا قاب طلا به چه درد من میخوره؟ توفه هستش کلاس بزارم ؟

گفت خیلی اهمیت میدن 3 برابر قیمت قبلی چون قاب داره....

اکانت سیلور فلیم نکرده باشه چت بن نشده باشه بن نشده باشه 40 خریدارم
    برنز 25 تومان با همین شرایط
    اگر همین الان تماس بگیرید یک از این شکلک ها هم برنده میشید

تو وست لطفا باشه

=======================================

من به دوستانی که از نرمال کست استفاده می کنند به شدت توصیه می کنم از کوئیک کست استفاده کنند و تمرین کنند باهاش
    فوق العاده با توجه به دیلی اینترنت های ما مفید هستش .

مثلا فرض کنید شما میخواید با کاتارینا کیو کنید بعد دشمن رو ای کنید. خوب دکمه کیو رو میزنید میارید رو یاره. بعد دکمه موس رو فشار میدید. چون ما حداقل .5 ثانیه دیلی داریم این خودش .5 تا 1 ثانیه میکشه. بعد دوباره ای رو همین طور. این حداقل 1 1.5 2 ثانیه میکشه. هرچقدر هم سریع بزنید

ولی با کوئیک کست نصف میشه. حتما تمرین کنید تست کنید. چیز خوبیه. من تو این سال ها که بازی می کنم به خاطر تاخیر نت بارها شده تا خواستم مثلا کیو تو سر یکی بزنم مردم یا لگ شده یا موس رو زدم .5 ثانیه بعد خواسته بزنه و مردم. ولی این کوئیک کست رو 2 روز دارم تست می کنم خیلی عالیه . عحب اسکلی بودیم تاحالا
    شما با Normal Cast به گلد رسیدی ؟
    واقعا چجوری پلی دادی ؟
    من اصلا بدون QC نمیتونم پلی بدم بعد شما به گلد رسیدی !!

تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

شما با Normal Cast به گلد رسیدی ؟
    واقعا چجوری پلی دادی ؟
    من اصلا بدون QC نمیتونم پلی بدم بعد شما به گلد رسیدی !!
    من با نرمال کست به لطف و کمک خدا پروموشن برای گلد 4 هم گرفتم
    ولی خوب فعلا قسمت نشد

2 روز رفتم تو کار کوئیک کست. دارم تست می کنم

خوب من روزی که لول رو شروع کردم با همین نرمال کست شروع کردم
    تازه چند وقته این گزینه کوئیک کست رو دیدم
    فکر کنم قدیم یک بار دیده بودم ولی باهاش حال نکرده بودم.
    ولی الان با توجه به تاخیر نت به نظرم چیز خوبیه. دارم تمرین می کنم
    Last edited by tygod4everything; 08-05-2016 at 11:33.

10. این کاربر از tygod4everything بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

حقیقت اینه من چون مدت زیادی هست بازی می کنم main چمپ زیاد دارم ولی خیلی سختمه بخوام رو دوت اچمپ برم جلو

بیشتر مشکل من اینه که 80 درصد مواقع من به نسبت مابقی تیم و لن ها فارم و کیل بهتری دارم ولی از زمانی که تیم فایت شروع می شه همه چیز خراب می شه اکثر تیم فایت ها 3v4 ,3v5 می شه و اینقدر فید کردن لن ها دیگه راحت تیم فایت ها می بازیم

وبخاطر همین من باید با پینگ و چت نقش لیدر رو بازی کنم که واقعا حوصله این کار رو ندارم دوست دارم مثل یه بازیکن عادی بازی نرمال و عادیم بکنم...

راستی اینم آیدی من sepehr7000=eune خوشحال می شم کمکی کنین...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

حقیقت اینه من چون مدت زیادی هست بازی می کنم main چمپ زیاد دارم ولی خیلی سختمه بخوام رو دوت اچمپ برم جلو

بیشتر مشکل من اینه که 80 درصد مواقع من به نسبت مابقی تیم و لن ها فارم و کیل بهتری دارم ولی از زمانی که تیم فایت شروع می شه همه چیز خراب می شه اکثر تیم فایت ها 3v4 ,3v5 می شه و اینقدر فید کردن لن ها دیگه راحت تیم فایت ها می بازیم

وبخاطر همین من باید با پینگ و چت نقش لیدر رو بازی کنم که واقعا حوصله این کار رو ندارم دوست دارم مثل یه بازیکن عادی بازی نرمال و عادیم بکنم...

راستی اینم آیدی من sepehr7000=eune خوشحال می شم کمکی کنین...
    کاری ک میگم رو بکن واقعن جواب میده شاید فک کنی خوب اره تو با خیلی چمپ ها خوب بلدی ولی اینکه همش با ی چمپ یا دو چمپ بری قضیه خیییلی فرق میکنه

وقتی میبینی فارم و کیل بیشتری نسبت ب تیم دشمن داری سعی کن گیر بیاری افراد و کیل بدی ب تیمت

13. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان ....بنده قبلا یه پیام دادم که تو رنک هرچی تازه وارده میفته تو تیم ما و غیره......خلاضه الان یه نفر پیدا کردم عین خودمه. در کل ما یه 2 .3 نفر دیگه نیاز داریم...که واقعا اهل دل باشه .برد و باخت هم مساله نیست اونقدر بازی کنیم که با هم هماهنگ بشیم .. .
    بنده JGL .ADC بازی میکنم /// دوستم هم MID -TOP //رنکمون هم برونز هست .. هر کی خواست به من خبر بده.....فقط اهل دل باشه....خخخخ
    اینم اسم بنده //// ALEXI5000 سرور NORDRIC
    Last edited by loseroneous; 09-05-2016 at 21:08.

15. 2 کاربر از loseroneous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

یکبار روی این اک جدید جت بن شدیم؟ دیگه مچ میکینگ اپی شده :-؟

چه رنکد. چه آرام. چه حتی نرمال همه باهوش ها میفتن طرف من
    خدایا شکرت

==================

یا اما غریب
    اینترنت سایت گوگل رو زور میزنه
    تو لول که نمیره. وقتی هم میره نمیشه چت کرد. از بس داغونه
    ساعت 9 شب 4شنبه
    برای شما هم اینجوریه الان؟ یا فقط از صبادزده؟
    Last edited by tygod4everything; 11-05-2016 at 20:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •