تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1689 از 4428 اولاول ... 689118915891639167916851686168716881689169016911692169316991739178921892689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,881 به 16,890 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

همه ورژن های ویندوز Task Scheduler داره از مسیر system32\taskschd.msc قابل دسترسی هست ولی متاسفانه بعضی مودم ها اسکریپت ریست ندارند یا لازم هست اسکریپت دستی براش نوشته بشه ولی به هرحال توجه کنید که نباید به ویPN وصل باشید یا Pروکسی رو محدوده LAN فعال نباشه تا مشکلی در اتصال به IP داخلی نداشته باشید.

P.S : دیشب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله مخصوص ریست کردن مودم هست
    برنامه زیر روکه بصورت مجانی هست رو دانلود کنید
    1-بعد از نصب برنامه رو اجراکنید.
    و تمامی مراحل رو مثل عکس ها ادامه بدید:
    مرحله1:

مرحله2:

مرحله 3:

مرحله 4:

نکته:اگر آدرس تنظیمات مودم شما با 192.168.1.1 فرق داره در قسمت Application آدرس مودم خودتون رو بدین
    مثال: آدرس مودم خودتون : http://XXX.XXX.XXX.XXX/rebootinfo.cgi
    مودم من زایکسل هست.وقتی امتحان کردم رفت توی صفحه ای که از من رمز عبور می خواست تا بتونه وارد بخش تنظیمات مودم بشه.بعد از تایید رمز هم هیچ اتفاقی نیافتاد و فقط وارد صفحه تنظیمات شد

4. این کاربر از payamaliabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همه ورژن های ویندوز Task Scheduler داره از مسیر system32\taskschd.msc قابل دسترسی هست ولی متاسفانه بعضی مودم ها اسکریپت ریست ندارند یا لازم هست اسکریپت دستی براش نوشته بشه ولی به هرحال توجه کنید که نباید به ویPN وصل باشید یا Pروکسی رو محدوده LAN فعال نباشه تا مشکلی در اتصال به IP داخلی نداشته باشید.

P.S : دیشب
    دوست عزیز Task Scheduler ویندوز درمورد ریست کردن مودم کاری نتونست بکنه به خاطرهمین من مجور به اسفاده از برنامه جانبی شدم...ضمنا همه مودم ها اسکریپت ریست دارن اگه شما بعد از وارد شدن به تنظیمات مودم وارد قسمت ریست کردن بشیدمی بینید که برای ریست کردن مودم شما هم یه دستور شبیه به دستور مودم من هست شاید با یه خورده اختلاف مثل عکس زیر:

6. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

معمولا rebootinfo.cgi بود یا resetrouter1.cgi ولی برای یکی از دوستان یه مودم چینی بود هرچی گشتیم چیزی پیدا نشد در صورتی که Telnet اش به راحتی reset میکرد !!!

مشکل شما که نتونستی از طریق Task ویندوز اینکار رو بکنی اینه که باید اول آدرس مرورگر رو بدی مثل :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد در قسمت آرگومان آدرس اسکریپت رو بدید
    و در صورت ذخیره نبودن User pass هم حتی می تونید با Parameter بدید.
    مثل :
    کد:
    اما اینها اهمیتی نداره بیشتر مشکل این هست که سرور پارس زمانش تغییر می کنه و اونهایی که از bridge استفاده می کنند یه حاشیه امنیتی 4 5 دقیقه ای مودم رو قطع می کنند ولی در حالت ریست این زمان حداکثر 1 دقیقه میشه!
    بهترین حالت برای مودم هایی هست که داخل کانفیگ Connect و Disconnect دارند.

در کل نشد نداره، telnet که هست نهایتش اینه که یا macro میزاریم یا خلاقیت سخت افزاری!!!

8. 2 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها میتونیم روی یه خط از یه شرکت دو تا سرویس جدا با یوزر وپسورد جدا از هم گرفت؟؟؟؟

10. 2 کاربر از p_p_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

معمولا rebootinfo.cgi بود یا resetrouter1.cgi ولی برای یکی از دوستان یه مودم چینی بود هرچی گشتیم چیزی پیدا نشد در صورتی که Telnet اش به راحتی reset میکرد !!!

مشکل شما که نتونستی از طریق Task ویندوز اینکار رو بکنی اینه که باید اول آدرس مرورگر رو بدی مثل :
    کد:
    و بعد در قسمت آرگومان آدرس اسکریپت رو بدید
    و در صورت ذخیره نبودن User pass هم حتی می تونید با Parameter بدید.
    مثل :
    کد:
    اما اینها اهمیتی نداره بیشتر مشکل این هست که سرور پارس زمانش تغییر می کنه و اونهایی که از bridge استفاده می کنند یه حاشیه امنیتی 4 5 دقیقه ای مودم رو قطع می کنند ولی در حالت ریست این زمان حداکثر 1 دقیقه میشه!
    بهترین حالت برای مودم هایی هست که داخل کانفیگ Connect و Disconnect دارند.

در کل نشد نداره، telnet که هست نهایتش اینه که یا macro میزاریم یا خلاقیت سخت افزاری!!!
    والا من همیشه ریست کردم و سرور پارس رو ندیدم مثلا 6:57 رو بزنه 7:01؟؟؟؟فکر کنم مشکل از ساعت شماست نه پارس...چی بگم؟

دوست عزیز ماکرو و تل نت رو امتحان نکردم دورغ چرا اما من همین خلاقیت نرم افزاری رو پیداکردم کافی مرسی از نظرات و پیشنهادات

12. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز،

من تازه میخواستم از اشتراک های این شرکت استفاده کنم گفتم قبلش نظر شما رو بپرسم ببینم وضعیت شرکت به چه صورت هست. من در حال حاظر از مخابرات نامحدود 512 دارم که سرعتش روزها خوبه 100 - 150 شب ها هم بعضی موقع ها میره رو 300 یا حتی 400 ولی یه مشکل بزرگ داره که شاید بخاطرش بزارم کنار این هست که پینگ با سرورهای داخلی بازی ها اکثرا رو 120 میلی ثانیه هست ولی این مورد زیاد اذیت کننده نیست. مشکلش وجود پکت لاست های زیاد تو انتقال داده ها هست. برای مثال وقتی ده تا پینگ از سرور 4.2.2.4 میگیرم حدود دو سه تاش به مقصد نمیرسه همین مورد تو بازی باعث لگ و تاخیر زیادی میشه بخصوص تو بازی مثل MW3.

حالا من از شما میخوام اگه سرویس از پارس آنلاین دارید ضمن توضیح نوع پلن اشتراک و مرکز مخابراتیتون یه ده بیست تا پینگ از سرور 4.2.2.4 بگیرید بزارید اینجا تا من بتونم در مورد خرید از این شرکت به نتیجه قطعی برسم.

برای مثال پینگ بزنید ping 4.2.2.4 -t وقتی بیست تا پینگ زد عکسش رو بزارید اینجا.

یه سوال کوچیک هم داشتم که هزینه خرید هر گیگ ترافیک اضافه چند هست و آیا هرچی از ترافیک سرویس بمونه رو دوره بعدی میره یا نه؟؟؟؟

با تشکر...
    Last edited by Memonex; 05-05-2012 at 14:10.

14. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز،

من تازه میخواستم از اشتراک های این شرکت استفاده کنم گفتم قبلش نظر شما رو بپرسم ببینم وضعیت شرکت به چه صورت هست. من در حال حاظر از مخابرات نامحدود 512 دارم که سرعتش روزها خوبه 100 - 150 شب ها هم بعضی موقع ها میره رو 300 یا حتی 400 ولی یه مشکل بزرگ داره که شاید بخاطرش بزارم کنار این هست که پینگ با سرورهای داخلی بازی ها اکثرا رو 120 میلی ثانیه هست ولی این مورد زیاد اذیت کننده نیست. مشکلش وجود پکت لاست های زیاد تو انتقال داده ها هست. برای مثال وقتی ده تا پینگ از سرور 4.2.2.4 میگیرم حدود دو سه تاش به مقصد نمیرسه همین مورد تو بازی باعث لگ و تاخیر زیادی میشه بخصوص تو بازی مثل MW3.

حالا من از شما میخوام اگه سرویس از پارس آنلاین دارید ضمن توضیح نوع پلن اشتراک و مرکز مخابراتیتون یه ده بیست تا پینگ از سرور 4.2.2.4 بگیرید بزارید اینجا تا من بتونم در مورد خرید از این شرکت به نتیجه قطعی برسم.

برای مثال پینگ بزنید ping 4.2.2.4 -t وقتی بیست تا پینگ زد عکسش رو بزارید اینجا.

یه سوال کوچیک هم داشتم که هزینه خرید هر گیگ ترافیک اضافه چند هست و آیا هرچی از ترافیک سرویس بمونه رو دوره بعدی میره یا نه؟؟؟؟

با تشکر...
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

سرویس 512/2GB .روزا سرعت رو 220 هست و شب ها بین 40 تا 60.
    هر گیگ هم 5000 تومن هست.
    ترافیک هم به دوره بعد منتقل میشه.
    موفق باشید!

16. 3 کاربر از pedramb66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه.اون یک گیگ که از قبل مونده بود اول مصرف شده بعد بسته ی جدید مصرفش شروع شده و حالا هر چقدر که براتون مونده از سرویس فعلیتونه که به دوره بعد منتقل نمیشه.
    رفیق به این سرویسم هم اضافه شد،متاسفانه من نمیدونسم و الکی اون گیگو مصرف کردم و فقط 10 مگش مونده بود که اون منتقل شد

18. این کاربر از yes47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

رفیق به این سرویسم هم اضافه شد،متاسفانه من نمیدونسم و الکی اون گیگو مصرف کردم و فقط 10 مگش مونده بود که اون منتقل شد
    شاید تو دوره جدید هم خرید ترافیک داشتین.به هر حال تا جایی که من اطلاع دارم و تجربه کردم هیچ ترافیکی به دوره بعد منتقل نمیشه به جز گیگ های اضافی خریداری شده طی دوره.البته دوستان دیگه هم میتونن نظر بدن.

20. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •