منم دیشب گذاشتم سرعت حدود 30-40 بود
زیاد رو سرعتشون حساب نکن همه اینها سرورهاشون خارج از کشور هستند و با هم فرقی ندارن
من لینک یه فیلم رو از سرور های مختلف خارج از کشور تست کردم هیچ تفاوتی بین سرور المان، انگلیس و امریکا نبود.
منم دیشب گذاشتم سرعت حدود 30-40 بود
زیاد رو سرعتشون حساب نکن همه اینها سرورهاشون خارج از کشور هستند و با هم فرقی ندارن
من لینک یه فیلم رو از سرور های مختلف خارج از کشور تست کردم هیچ تفاوتی بین سرور المان، انگلیس و امریکا نبود.
دوستان توضیح زیر دیپلم این مسئله که سرعت بعضی اپلود سنتر ها با فیل شکن ده برابر میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by mosi_alfa; 30-07-2013 at 05:02.
والا خودم خیلی وقته دونبالشم ولی به جواب قطعی نرسیدم حتی از اهل فن.
اولا اینکه فیل شکن سرعت رو فقط تا اندازه پهنای باند نهایی که از طرف isp برای شما تعیین شده بالا میره نه بیشتر
شاید بخاطر نوع فشرده کردن پک های اطلاعات هست که فیل شکن برای گذشتن از فیلترینگ استفاده می کنه
به احتمال قوی تر به دلیل نوع عملکرد پرو.کسی است یعنی فاصله رفت و برگشت پک ها رو بین مبدا و مقصد کاهش داه و اگه یه پرو.کسی قوی هم باشه سرعت رو هم افرایش میده (البته مقدار زیادی هم به قابلیت ذخیره سازی پرو.کسی ربط داره)
Last edited by arash59b; 30-07-2013 at 05:39.
دوستان بهترین آپلودسنتر برای دانلود شبانه مبین کدوم آپلودسنتر است؟
خیلی ممنون از توضیح
الان من با فیل شکن سرعت دانلودم 1.9Mbps هست سرعت اپلودشم وحشتناکه 1Mbpsداره فایلامو بلند میکنه؟؟؟ ترجان؟
![]()
اونی که سرورش تو ایران باشه که نیست
حالا بستگی داره کدومش از سرورهای قویتری استفاده کنه که باز هم فکر نکنم زیاد فرقی بکنه
من خودم از اپلودباز راضیم
؟؟؟؟
فقط مواظب باش تو غیراز ساعات رایگان استفاده نکنی که ترافیکت به فنا میره![]()
من دیشب که اومدم دیدم شبکه قطعه، فکر کنم دو و سه وصل شد الان که چک کردم مبینم آی اس پی منم شده افروز نت.
به کدوم ipش وصل شدی؟
کلا اشغال ترینشون همین افروزنت هست. معلوم نیست چطوریه همیشه محل مشترک رو خارج از ایران نشون میده.
94.101.244
سایت domaintools.com اطلاعات زیر را میده به قسمتی که قرمز کردم توجه کنید:
inetnum: 94.101.240.0 - 94.101.247.255
netname: AFROOZ
descr: AFROOZ temp route to Mobinnet
اینم خیلی عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته مبدل لینکه ولی من خیلی راضیم.
Last edited by alirezaveis; 30-07-2013 at 12:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)